Pripojenie externeho LCD k notebooku s pokazenym LCD
Pripojenie externeho LCD k notebooku s pokazenym LCD
Ahojte, potrebujem poradit ohladom pokazeneho notebooku, na ktorom mi odisla obrazovka. Oprava by bola draha, no chcel by som ho nadalej pouzivat. Mam navyse jeden LCD monitor, ktory by som chcel k tomuto notebooku pripojit, ale len obycajnym pripojenim VGA kabla to nejde. Co mam este spravit, resp. da sa to vobec?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Pripojenie externeho LCD k notebooku s pokazenym LCD
V prvom rade by si mohol napisať aky je to notebook (presny typ) a aky monitor.
Ano, jasne. Je to Fujitsu, konkretne AMILO Pa 2548.
Monitor je Fujitsu ScaleoView H17-1, 17", 1280x1024, VGA, DVI, audio (S26361-K1084-V170).
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2010, 18:33)
Nechcem to tu zbytocne spamovat ci hadzat double posty, no potrebujem pomoc a viem, ze je tu dost ludi, ktori maju s niecim podobnym skusenosti. Prosim vas teda este raz o pomoc.
Dakujem
Monitor je Fujitsu ScaleoView H17-1, 17", 1280x1024, VGA, DVI, audio (S26361-K1084-V170).
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2010, 18:33)
Nechcem to tu zbytocne spamovat ci hadzat double posty, no potrebujem pomoc a viem, ze je tu dost ludi, ktori maju s niecim podobnym skusenosti. Prosim vas teda este raz o pomoc.
Dakujem
co ti na tom nejde ?
pripojis monitor k notebooku a potom uz je len potrebne vybrat klaves. skratkami monitor. obraz sa ti automaticky prepne. u teba by to mala byt skratka Fn + F10.
pripojis monitor k notebooku a potom uz je len potrebne vybrat klaves. skratkami monitor. obraz sa ti automaticky prepne. u teba by to mala byt skratka Fn + F10.