Besne vrany

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Besne vrany

Príspevok od používateľa LA »

aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

nadviazem na Coldrain-ov prispevok
http://www.muziker.sk/default.aspx?Yama ... _id;102222

ale aby som netrepal somariny tak by bola celkom vhodna sirena, alebo nieco co vydava iny neprijemny zvuk(pred susedmi je potrebne sa tvarit nenapadne :D alebo sa s nimi dohodnut)
http://shop.market.sk/index.php?cPath=48

alebo mozno nieco na tento styl
http://www.rebiop.sk/detail/4431/sprej- ... ia/cat/239
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak teda po poriadku:

strielat nebudem urcite, palit alebo rubat stromy tiez nie, ak to tak pojde dalej, tak vazne rozmyslam nad tymi petardami. Akurat si musim dat pozor v aky den a aky cas to buchne, lebo sialene Bavorske zakony. :roll:
To nie je ako u nas, ze si moze kazdy rachot kedy chce a kde chce.
Ono, keby byvam v dome a sedia mi v zahrade na storme, tak by to mozno slo aj s hadicou, namierit a dobre postriekat. Ale co takto na cinziaku.

//LA: moja srdcovka :D
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Tak som to chvilu hladal na nete a nasiel som zaujimavy tip. Stan sa sokoliarom a zozen si sokola / orla / sovu. Vraj sa vrany tychto dravcov boja a zdrhnu.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

Indigo napísal:Tak som to chvilu hladal na nete a nasiel som zaujimavy tip. Stan sa sokoliarom a zozen si sokola / orla / sovu. Vraj sa vrany tychto dravcov boja a zdrhnu.

mas pocit ze nieco take je otazka par dni ?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Indigo napísal:Tak som to chvilu hladal na nete a nasiel som zaujimavy tip. Stan sa sokoliarom a zozen si sokola / orla / sovu. Vraj sa vrany tychto dravcov boja a zdrhnu.
ee, zozralo by mi to kralika
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ešte môžeš každú noc rozsypávať hrach na susednú ulicu nech sa zbiehajú tam
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

pryja napísal: ee, zozralo by mi to kralika
???
Tak králika zavreš do [vyber si čo chceš]...

Sokoliar je najlepšie riešenie. V podstate ide o to isté, ako so zbraňou, len je to prírodné riešienie. Vrany nebudú vykrákávať tam kde je to pre nich nebezpečné, nakoľko ide o veľmi inteligentné vtáky. A či ich bude ohrozovať vzduchovka alebo sokol je na tebe.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Alebo zabit ich vodcu s stanes sa ich vodcom a mozes im rozkazovat :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pryja napísal:Mozno to pride niekomu smiesne alebo trapne, ale ja mam take nervy kazde rano, zeby som tie vtaky najradsej vystrielala. Sedia tu na stromoch pred mojim bytom kazde rano uz od cca 6:00 a skriekaju jak sialene. Niekedy mam pocit, ze sa pretekaju, kto to da hlasnejsie. A najlepsie je, ze sa vyskriekaju a asi tak po 2 hod. je zase klud. Zatial to riesim tak, ze zavriem okno a je to o nieco lepsie, ale v lete ked je dusno, zvyknem mavat okno otvorene 24 hod.
Na jednej strane, sa nemusim bat, ze zaspim do roboty, ak zabudnem natocit budik, ale ked mam volno a mozem si trochu pospat, tak to nie je mozne.
Pamatam si napriklad, ze doma sa ludia stazovali, ze im v noci mravcia macky pod oknami a potom ich dosla sloboda zvierat vychytat. Ako sa da ale bojovat proti vtakom? :(
631-tka, ked nemas vela penazi, ked mas trocha viac 634-ka, ked si fajnsmaker AIRARMS s puskohladom, a zasobnikom, :smt033

http://www.air-arms.co.uk/products_S400_carbine.html a problem vyrieseny, . . . Nebudem zbytocne kecat ale aj so slaviou sa daju zazraky ked sa s nou dobre viete pohrat a upravit si ju, (okej, o tomto sa uz bavit nebudeme . . . :smt033 )

/// edit: no a petardy do decembra cakat nemusis, megatresky vyraba nasa dubnica nad vahom, isto iste sa daju kupit rovno od vyrobcu , . . . alebo v polovnickych potrebach. ALE NO VAZNE!!!---nie je lepsie sediet na posteli so vzduchovkou air-arms ktora ma puskohlad, a seknut tych hajzlov ako pravy snajper? Aj pryju by to rajcovalo . . . neverim ze nie ... :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a nezabudni si od qwertyho vypýtať patent na tie špeciálne diaľkovo ovládané náboje "pištoľ-vrana" ...no proste pecka, vrany z toho budú úplne vyplašené...
qwerty-xyz

Grim-Reaperka napísal:...a nezabudni si od qwertyho vypýtať patent na tie špeciálne diaľkovo ovládané náboje "pištoľ-vrana" ...no proste pecka, vrany z toho budú úplne vyplašené...
prepinaky? :shock: ake specialne naboje? moj naboj keby bol vyrobeny tak z tej vrany ostanu dve pierka, a naboj si leti dalej, ked o tom nevies tak nemel, naboje .50 maju silu aj 20 000 joulov , ... naco by som s tym strielal do vrany? ved to prerazi zelezobetonovu stenu, . . .
normalna vzduchovka!!!! a GAMO vyraba aj vela zaujimavej municie, s nemeckom tiez, .... vid priklad. . . .

http://www.gamo.com/portal/international/ammunition
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...áno, pozor pryja aby si s tým nábojom nezbúrala celý Bundesrepublik Deutschland...a ty qwerty, bereš to moc vážne, asi ti tie joule už lezú na mozog...sorry za offtopic, niesom ornitológ, takže problém vyriešiť nedokážem, ani navrhnúť nejaké rozumné riešenie, ale nedalo mi nezareagovať na nerozumné riešenie...
qwerty-xyz

Grim-Reaperka napísal:...áno, pozor pryja aby si s tým nábojom nezbúrala celý Bundesrepublik Deutschland...a ty qwerty, bereš to moc vážne, asi ti tie joule už lezú na mozog...sorry za offtopic, niesom ornitológ, takže problém vyriešiť nedokážem, ani navrhnúť nejaké rozumné riešenie, ale nedalo mi nezareagovať na nerozumné riešenie...
:D ty vole mozes mi vysvetlit co je zle na rieseni, odstrelit ich so VZDUCHOVKOU ktora mimo ineho nerobi hluk ako petardy, netreba ju opakovane pouzivat ako petardy a riesi problem TRVALO????
---sledujes sa vobec??? kokos,.....
:lol: :lol: :lol:
vzduchofkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

qwerty nevrav, ze nic neberies.

Cas lovu Havrana cierneho je od 1. juna do konca februara.
Je to lovna zver a jej ulovenie mimo stanovenej doby lovu sa povazuje za pytliactvo. Ako isto vies, pytliactvo sa moze trestat aj nepodmienecnym odnatim slobody.

Preto skor odporucam plasit.
qwerty-xyz

kinjeril napísal:qwerty nevrav, ze nic neberies.

Cas lovu Havrana cierneho je od 1. juna do konca februara.
Je to lovna zver a jej ulovenie mimo stanovenej doby lovu sa povazuje za pytliactvo. Ako isto vies, pytliactvo sa moze trestat aj nepodmienecnym odnatim slobody.

Preto skor odporucam plasit.
:roll: kinjeril uz vidim ako sa vsetci bezpodmienecne poseru z toho ze niekto vzduchovkou odkragloval vranu co mu kriakala pod oknom !!! nerob si zo mna prdel!!! kebyze to aj niekto nahlasi tak by som sa rovno policie opytal ci nema co ineho na praci len ma buzerovat za blbu vranu, a este by ani nestihli otvorit usta a buzeroval by som ich zato ze tu maju kopec mafianov a kadejaku zberbu nech sa pakuju za nimi a slusnym ludom nech daju pokoj, plus by hrozilo ze ako policia by sa dostavili moji kamarati a to by som maximalne tak dostal zdrb ze ked chcem strielat vrany tak aspon tak nech to nikto nevidi. . . . :? ako kinjeril, fakt si myslis zeby z toho niekto robil vedu? .... a LOV? nikto ho nechce lovit, ja som vravel o krasnom pokojnom odkraglovani, u nas by z tej ulice zmizol behom par minut kedy by si ho naruziva macka odtiahla niekde do kriakov a zjedla, a bola by este aj rada ze nemusi liezt znova do smetneho kosa . . .
prosim ta len sluzbu okoliu spravis ked by si ich strelil, nikto ta buzerovat nebude, maximalne nejaky zakomplexovany lesnik co je tak hlupy a lenivy ze to nevie spravit sam . . .
:roll: -- este raz kinjeril, seriozne,..... myslis zeby niekto riesil mrtvu vranu? (ALEBO KED SI TAKY TEPLY DO ZAKONOV za pouzivanie zabavnej pyrotechniky MIMO stanoveneho casu? a este aj v zastavanych priestoroch? u nas je zato pokuta . . .)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Pre mna - za mna ich strielaj aj hufnicou, ty ...
Ja som ti len napisal, aky je momentalny pravny stav.
O tom, ako si ho pochopil a ako si si ho vylozil, o tom si spravi kazdy sam vlastny nazor.

Imho, podla tvojich prispevkov by si nedociahol ani na klucku na okne, resp. balkone.
Naozaj ta to bavi pisat taketo nezmysly? :?
qwerty-xyz

kinjeril napísal:Pre mna - za mna ich strielaj aj hufnicou, ty ...
Ja som ti len napisal, aky je momentalny pravny stav.
O tom, ako si ho pochopil a ako si si ho vylozil, o tom si spravi kazdy sam vlastny nazor.

Imho, podla tvojich prispevkov by si nedociahol ani na klucku na okne, resp. balkone.
Naozaj ta to bavi pisat taketo nezmysly? :?
ale tak napisal si akoby sa neviem co malo diat, z toho co si napisal co je pravne dane, je ze vsetko sa deje PRAVNE. To znamena ze keby som strelil vranu tak podla tvojho zakona mozem ist do basy, to je hovadina to dobre vies. NIkto by z toho vedu nerobil, mozno by si to ani nikto nevsimol, kebyze nesi debil a nestrielas so vzduchovkou ktore niektore sa podobaju na realne snajper rifles, rovno ako debil z okna. Na klucku na okne alebo balkone veruze dotiahnem, mam vysku 195 cm, a rozum taktiez.
:arrow: :arrow: :arrow: Ono kinjeril ja ti to napisem tak ako to je. Jedna vec je riesit problem a druha je skutocne ho riesit. Jedna vec je ze moze pryja ist na urad, alebo dat pisomnu ziadost ze sa to deje. a tam su dve moznosti, bud naozaj niekto zareaguje, pride a odchyti tieto vtaky ALEBO a to je pravdepodobnejsie sa nato KAZDY VYSERIE a pomysli si na urade o pryji svoje, nevysral by sa len v priade zeby tychto staznosti bolo viacej. To je proste real, nechci aby som ti vysvetloval na zaklade coho viem ze to tak je to musi vediet kazdy normalny clovek, ze jedna vec je ako by sa veci mali riesit a druha ako sa naozaj riesia. Preto je lahsie, vranu strelit a je klud. Nikto z toho vedu nespravi, a ludia budu radi ze tam uz neskrieka.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Preboha, najdi si uz konecne babu.
qwerty-xyz

LA napísal:Preboha, najdi si uz konecne babu.
co to ma spolocne s temou, a co to ma spolocne s tym ako to poriesit? :smt007 nejako nevidim suvislost a pravoplatne ta mozem oznacit slovickom DEBIL . . . .
Napísať odpoveď