Presmerovanie všetkých subdomén na hlavnú doménu
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presmerovanie všetkých subdomén na hlavnú doménu
Ahojte,
subdomény vytváram tým, že vytvorím zložku v zložke subdomains... Ak subdoména neexistuje, tak mi zobrazí hlavnú doménu, ale stále pod tou subdoménou. Neviete mi poradiť, čo mám zapísať do .htaccess, aby (ak subdoména neexistuje) ma redirectlo na hlavnú stránku? Dik...
subdomény vytváram tým, že vytvorím zložku v zložke subdomains... Ak subdoména neexistuje, tak mi zobrazí hlavnú doménu, ale stále pod tou subdoménou. Neviete mi poradiť, čo mám zapísať do .htaccess, aby (ak subdoména neexistuje) ma redirectlo na hlavnú stránku? Dik...
Re: Presmerovanie všetkých subdomén na hlavnú doménu
Pokial ma pamat neklame, 404 dokument...
-
audiotrack
VIP
"Ak subdoména neexistuje, tak mi zobrazí hlavnú doménu, ale stále pod tou subdoménou. "
Tomuto nerozumiem
Tomuto nerozumiem
-
DjBass
Darca
Myslím to tak, že hojko by tak isto zobrazilo aj pod subdoménou asidasd.hojko.com... (samozrejme, ak sa niekde prekliknem, presmeruje ma... Príklad: djbass.eu | hocico.djbass.eu
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2010, 20:24)
Naozaj mi neviete pomôcť?
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2010, 20:24)
Naozaj mi neviete pomôcť?
-
hojko
Site Admin
Ak ma pamat neklame, tak by pomohlo najskor zmenit nastavenia DNS, pri CNAME zaznam hodit hviezdicku ako subdomenu, teda vsetky subdomeny budes mat vychytane. Teda to bude vyzerat: CNAME: *.hojko.com 132.132.132.132 (IP adresa servera). A potom pozriet nastavenia Apachu, tam bude treba spravit VirtualHost, ktory bude opat obsahovat hviezdicku, takze by mal brat vsetko co je pre nazvom domeny, trebars ghghghgh.djbass.com.
-
DjBass
Darca
No, len ti ide o to, že to nie je môj server, ale len hosting. Tam ja apache nijak nezmením. Preto hľadám nejakú inú možnosť. Napr, že keď sa zistí, že daná URL je pod subdoménou, tak nech ju presmeruje na hlavnú... Na podporu hostingu som už písal, ale ochota pomôcť je na bode mrazu.
Keby som prestavil DNS, tak by som si odstrihol všetky subdomény, nie?... Ja len chcem, aby sa mi pod tou subdoménou nenačítal obsah hlavnej stránky...
Keby som prestavil DNS, tak by som si odstrihol všetky subdomény, nie?... Ja len chcem, aby sa mi pod tou subdoménou nenačítal obsah hlavnej stránky...
Na hlavnu stranku si pridaj:
Kód: Vybrať všetko
if($_SERVER["HTTP_HOST"]!="djbass.eu"){
echo("Subdoména neexistuje.");
}
-
DjBass
Darca
Thx, len to nemám ako vyskúšať, pretože chlapci z hostingu niečo robia a už asi 3 dni nejde prihlásiť na FTP... 
Obrat sa na tech. podporu so stiaznsotou, ze nemas pristup k datam.
-
DjBass
Darca
Myslíš, že som to už neskúšal? Ani neodpísali...
To je dobra vizitka hostingu... Kde mas domenu kupenu? Nech sa do buducna vyvarujem...
-
DjBass
Darca
Doménu mám od websupportu... a host od bfsolutions.cz
Už dlhšie sa mal presúvať hosting na nové servery a písali, že výpadky budú, ale to písali už dávno. Potom písali, že im stále nový HW nedorazil... Ak niečo teraz robia, mali to aspoň oznámiť... Ako vidím, určite nebudem predlžovať hosting na ďalšie obdobie, ak sa to nezlepší.
Ak by som mal zbytočné peniaze, určite by som išiel do websupportu, ale tam za to veľa zaplatím... Tu je veľké plus to, že ponúkajú multihosting na 10 domén a vyšlo ma to cca 3-4€/mesiac.
Už dlhšie sa mal presúvať hosting na nové servery a písali, že výpadky budú, ale to písali už dávno. Potom písali, že im stále nový HW nedorazil... Ak niečo teraz robia, mali to aspoň oznámiť... Ako vidím, určite nebudem predlžovať hosting na ďalšie obdobie, ak sa to nezlepší.
Ak by som mal zbytočné peniaze, určite by som išiel do websupportu, ale tam za to veľa zaplatím... Tu je veľké plus to, že ponúkajú multihosting na 10 domén a vyšlo ma to cca 3-4€/mesiac.