Kúpa LCD TV - 19"-22"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lorennn
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Kúpa LCD TV - 19"-22"

Príspevok od používateľa Lorennn »

Plánujem kúpiť nejakú LCD TV, no len pre maloizbový účel, teda 19-22". Nevadila by aj väčšia ale na to už nezvýšia evri.
Takže, môže ísť aj o LCD monitor len aby to malo TV-Tuner. Poprosím iba slovenské shopy. Najlepšie nejaké značky ako Samsung, LG a pod., nechcem skončiť zase na reklamácií. Iné faktory nerozlišujú.

Cenový strop je 180€.

Ešte doplním, ako hladám, za takú cenu nájdem len modeli ako ChongChong a podobne,... No na Vianoce 2008 som kupoval 19" neznámej značky za 159€, teda dnes by som čakal tých 110. Žeby tie televízory nešli vôbec dole? Sused tiež bral pred tými vianocami 19" samsung, bonitor s TV-tunerom,... z obchodu HEJ.sk za 145€. Vtedy som ešte nadával že som nevzal ten. No dnes skoro ten istý Samsung za 210. Ako je to možné?

Ďakujem za vš. návrhy. :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Kúpa LCD TV - 19"-22"

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pokiaľ chceš televizor, budeš musieť siahnuť hlbšie do vrecka. Za tu cenu maš tak monitor s tunerom. Ten ale ako plnohodnotny televizor vhodny nie je (slabe pozorovacie uhly, menej nastaveni ako TV, horšia vybava, horši panel a tym padom aj obraz).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

19" na telku? nieje to trocha málo (teda trocha viac)
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Málo to vôbec nieje. Ide o televízor do malej izby na ktorý sa budem väčšinou pozerať z kresla z rovnakej vzdialenosti ako na monitor. Vyše roka som na tom takto fungoval a nebol problém. :) Samozrejme pokial ide o obývačku tam už by sme sa bavili o iných veľkostiach, ale tu to naozaj možné nieje. Jednak priestor, jednak účel (zbytočne velké na pozeratelnú vzdialenosť) a ešte aj financie.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

19" je naozaj dosť málo. V tvojom prípade by som šiel do 22" a napr do tohoto http://www.najnakup.sk/searchResults.aspx?q=22ld320 - môžeš ho kúpiť aj z nejakej Kambodže, či kde to bude najlacnejšie. Proste si došpor 20-30 eur.
Filipito
Darca
Darca

Pieer-ZA napísal:Málo to vôbec nieje. Ide o televízor do malej izby na ktorý sa budem väčšinou pozerať z kresla z rovnakej vzdialenosti ako na monitor. Vyše roka som na tom takto fungoval a nebol problém. :) Samozrejme pokial ide o obývačku tam už by sme sa bavili o iných veľkostiach, ale tu to naozaj možné nieje. Jednak priestor, jednak účel (zbytočne velké na pozeratelnú vzdialenosť) a ešte aj financie.
aj tak keby neviem aký malý stolík, tak idem minimálne do 24" palcového TV, na monitor 22" stačí ale na tv je to strašne malo
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Nejde o velkosť stolíka, ale o vzdialenosť od očí. Kedže je to v tej istej vzdialenosti ako monitor, a aj mi to paralélne beží spolu s monitorom vedla seba, je zbytočné aby to bolo viac ako 19". Vyše roka som fungoval na 19" palcov a koniec koncov, neprišiel som sa pýtať na vhodnú velkosť televízora, len na konkrétne modely. No nič, dostal sa ku mne jeden Samsung za dobrú cenu, trošičku nad limit, ale je to vybavané. Dík všem. :)
Filipito
Darca
Darca

bohužiaľ je to málo, argument môžeš mať hociaký , mám s tým skúsenosť
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Nieje to málo. Pozri, za to že by to nestačilo tebe tak to neznamená že to nestačí mne. Ako som vravel, na túto TV pozerám len keď som na PC. Mám doma 4 televízori z toho tri LCD. Mám aj tie väčšie kúsky, v obývačke pár týždňové LG , 47",...áno, je to pôžitok, hlavne FullHD filmy. No tuto viac nepotrebujem. Rád by som počul od teba argument prečo by to malo byť z pravidla málo? Text vidím dokonale, kvalita neporušená, puk na hokeji tiež vidím. Nebudem predsa kupovať velkú TV ktorá je mi 30cm pred očami.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Tak ti napíšem namiesto 22ld320, 19ld320, prípadne nejaká ten Samsung, ale tie su drahšie, aj Phillipsi sú cenovo vyššie a iné........Z toho všetkého mi táto lg teločka pripadá najlepšie.

PS: zmen si názov témy, že chceš 19" a nie 19-22.
Napísať odpoveď