Kde kúpiť najlacnejšie hardware
Kde kúpiť najlacnejšie hardware
Prosím môže mi niekto poradiť, kde sa dajú čo najlacnejšie kúpiť nové PC komponenty ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kde kúpiť najlacnejšie hardware
Velkobochod, malobochod, zahranicie...
To je výborná rada, to si musel aspoň hodinu nad tým rozmýšľať. Tak Ti ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď.
-
Thommas
Addict
Pozri. To nie je tak, ako si ty predstavujes, ze je jedno miesto kde je vsetok HW o polovicu lacnejsi ako v ostatnych shopoch. V kazdom obchode mas nieco lacnejsie, niekde to ani nie je v ponuke a niekde je to predrazene. Najlacnejsie je to asi od dealerov, vo velkoskladoch alebo priamo u vyrobcu. Pravdaze za bagatel to ziskas nezakonne ziskanym sposobom, ale to sa neodporucuje. Dufam ze som ti poradil a ze si dobre zahladas 
-
uplink
VIP
Aká otázka taká odpoveď. Čo si čakal že Ti napíše Agem, Alza, Bgslevi, Tntrade, tichepc, xtron, metro, e-bay, alebo kradnuté z kamiónu? Máš 1 a tisíc spôsobov ako zohnať lacný hardware, ak máš známosti, tak si vieš vybaviť lacný hardware od veľkoskladu až po továrenský pás v Malaysii doslovne. Nešpecifikoval si nič. Ani krajinu, štát, mesto, vôbec nič.ivol napísal:To je výborná rada, to si musel aspoň hodinu nad tým rozmýšľať. Tak Ti ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď.
A ako napísal BiGTomEE všade je lacnejšie niečo iné, záleží od obchodu.
alza agem edsystems tntrade, lacnejsie nezozenies - zozenies ale usetris na tom par centov ale potom s reklamaciami byvaju natahovacky a tak... toto su overene firmy ktore uz funguju dlho a su zabehnute, reklamacie riesia promptne a zbytocne sa nesnazia ti dokazat ze si to posr*l ty...
-
uplink
VIP
akurát Ťa doplním Hegy, že v Ageme sa to po*ebalo a teraz čakáš na každú peachovinu, aj evidentné poškodenie 2-3 týždne, lebo všetko posielajú k dodávateľovi. Už nemenia nič na mieste kus za kus, alebo kus za peniaze. A to môžeš vrátiť ěšte v deň kúpenia.
uff tak beriem naspäť, naposledy som reklamoval pred pol rokom a to ma vybavili skoro "na mieste".