Besne vrany

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Besne vrany

Príspevok od používateľa LA »

Uvidis sam co to bude mat spolocne, ked si ju najdes.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

LA: Zabils :D

No inac ma teraz napadlo ! Sprav si sam hniezdo vedla nich ! Urcite im bude prekazat hniezdit, ak budes mat take hniezdo vedla nich (pravdaze o velkosti pre cloveka). Pripadne skus prevlek v orla a skriekat na nich. Takto urcite nicomu neublizis a ked svoje skreky natimujes, ze nebudes rusit nocny klud, tak si zakonne safe.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Čo máte proti qwertyho príspevkom v tejto téme? Jeho riešenie poslať tie vrany vzduchovkou (hocaká stará slávia bude stačíť) do večných lovíšť je prakticky najschodnejšie. Mŕtvych vtákov je na chodníkoch stále dosť a o jedného, dvoch naviac nikto ani okom nezavadí - aj tak ich mačky požerú. Vrany sú inteligentné a keď uvidia, že im na tom strome "miznú susedky" tak proste budú sedávať o ulicu ďalej. A o to ide, nie? Búchať megy alebo píliť strom je hovadina ťažkého kalibru - hluk ruší susedov, budú sa pýtať, prečo to búchaš, je tam riziko, že nejaká stará babka demokratka bude príliš iniciatívna a udá ťa na úrad za robenie hluku... proste slávia 631 a viac je riešenie. Použitú kúpiš za pár šupiek (inzeráty, armyburza.cz...), prípadne sa dá vždy od niekoho požičať. Doporučujem kaliber .22 - používa sa na lov škodnej (potkany, drozdy...) - menší dostrel, vyššia ranivosť. Ruské lastovičky už majú byť teraz v rusku a nie kaziť ľuďom svojim krákaním čas na oddych. Stačí odlov pár kusov a ostatné si už dajú povedať.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

V podstate by stacila aj obycajna AIRSOFTka..... to ju nezabije, ale dostane priucku. S-3 krat a malo by byt po probleme... Ked uz pisete o petardach, asi nikoho tu nenapadla alternativa, ze ta vrana ju nedajboze zoberie do zobaka a v tom sa ozve rana a bude treba este aj umyvat okna.... treba na to BRUTE FORCE...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

qwerty, mas to za jeden den. ;)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

energy00 - skúšal si niekedy strieľať airsoftkou s trocha vyšším fps (400 a viac) z dvoch metrov do stromu? BB nám ostávali cca 1-2cm hlboko v kôre. Nechcem si predstaviť, čo by to spravilo z takej blízky s chudákom vranou - nezabilo by ju to, no bolo by to pre ňu zbytočné utrpenie. A aj keď nám znepríjemňujú život, prečo by mali zbytočne trpieť?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

sorry, že idem zase do OT.. ale qwerty, som len zvedavy.. ty žiješ sám alebo sa o teba niekto stará? pokiaľ sám, tak rešpekt.. ako si mohol doteraz prežiť vo svete.. koľko to už bude, 13-14 rokov?
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Stoporko napísal:... airsoftkou s trocha vyšším fps (400 a viac) z dvoch metrov do stromu...
Ved ale nepotrebujes pro pusku, podla mna by stacila obycajna natahovacia pistolka... a ani nemyslim, ze by vrana bola bola 2m od okna. Takze nepredpokladam, ze by si im nejak ublizil, akurat sa naseru a odtiahnu... A priznajme si, komu by nespravilo radost, trosku si z rana "zalovit" ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

čudujem sa že si jej neporadil rotačný guľomet alebo dynamit :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kinjeril napísal:qwerty, mas to za jeden den. ;)
dikes, .... :wink: uplne ze parada...

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 0:49)
Filipito napísal:čudujem sa že si jej neporadil rotačný guľomet alebo dynamit :)
dynamitom sa trha skala rotacny gulomet je na nieco ine, .... nechapem potom o com meles...

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 0:49)
Old Dirty Bastard napísal:sorry, že idem zase do OT.. ale qwerty, som len zvedavy.. ty žiješ sám alebo sa o teba niekto stará? pokiaľ sám, tak rešpekt.. ako si mohol doteraz prežiť vo svete.. koľko to už bude, 13-14 rokov?
21 a sam, nechapem co to ma s tym spolocne, ..... :arrow:

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 0:50)
Stoporko napísal:Čo máte proti qwertyho príspevkom v tejto téme? Jeho riešenie poslať tie vrany vzduchovkou (hocaká stará slávia bude stačíť) do večných lovíšť je prakticky najschodnejšie. Mŕtvych vtákov je na chodníkoch stále dosť a o jedného, dvoch naviac nikto ani okom nezavadí - aj tak ich mačky požerú. Vrany sú inteligentné a keď uvidia, že im na tom strome "miznú susedky" tak proste budú sedávať o ulicu ďalej. A o to ide, nie? Búchať megy alebo píliť strom je hovadina ťažkého kalibru - hluk ruší susedov, budú sa pýtať, prečo to búchaš, je tam riziko, že nejaká stará babka demokratka bude príliš iniciatívna a udá ťa na úrad za robenie hluku... proste slávia 631 a viac je riešenie. Použitú kúpiš za pár šupiek (inzeráty, armyburza.cz...), prípadne sa dá vždy od niekoho požičať. Doporučujem kaliber .22 - používa sa na lov škodnej (potkany, drozdy...) - menší dostrel, vyššia ranivosť. Ruské lastovičky už majú byť teraz v rusku a nie kaziť ľuďom svojim krákaním čas na oddych. Stačí odlov pár kusov a ostatné si už dajú povedať.
VERABOZE, aspon jeden normalny clovek, ktory mi da za pravdu ze je to najschodnejsie a najrozumnejsie riesenie, . . . :)
dikes stoporko, ....

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 0:51)
LA napísal:Uvidis sam co to bude mat spolocne, ked si ju najdes.
:wink: nebranim sa v tom ze nieco pravdy na tom bude, . . . . ale aj tak treba vrany odkraglovat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm uvedomujete si, ze ona zije v Bavorsku a ze napisala, ze nechce strielat?
tu na intraku v NR susedia strialju holuby z AS beokovnice a nikomu to nevadi, v Bavorsku by mozno dakomu vadilo, ak by s tym pryja suhlasila, ze niekto striela okridlenu haved, ktora vyrusuje....
kroko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kroko »

Hniezdiť sa ti tam nezahniezdia pretože vrany hniezdia v lesoch a veľkých parkoch, pred bytom máš havranov ktorých stačí zopár krát vyplašiť ako bolo spomenuté petardami. Jediný problém je že čo povedia susedia ktorých o šiestej ráno zobudíš výbuchom. Aj tak to bude iba zopár výbuchov takže smelo do toho.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

čože? nezahniezdia? Ty si videl niekedy vranu a ich hniezda? Veď tá háveď si práveže postaví hniezdo, čo najbližšie k ľuďom. Nevravím zase, že na trojmetrovej jabloni, ale ak sa dá, tak na každom vyššom strome.
qwerty-xyz

jackb napísal:ehm uvedomujete si, ze ona zije v Bavorsku a ze napisala, ze nechce strielat?
tu na intraku v NR susedia strialju holuby z AS beokovnice a nikomu to nevadi, v Bavorsku by mozno dakomu vadilo, ak by s tym pryja suhlasila, ze niekto striela okridlenu haved, ktora vyrusuje....
tak urcite bude susedovi menej vadit trafena vrana, ako 100DB pecka o siestej rano, a hlavne v bavorsku sa urcite vsetci dookola poseru ze co to bolo .... a zbytocne moze byt velky pruser, vysvetlovat ze len plasis vranu ktora ti skrieka pod oknom.
a nahodou, ja nemam ani sajn ako pryja vyzera ale viem si ju predstavit nadranom, leziacu na posteli so slaviou, prikrytu a a cakajucu na svoju okridlenu obet . . . :P
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja osobne si myslým, že susedovi by menej vadila 100 dB pecka o 6 ráno, ako niekoľko minútové (hodinové ?) krákanie.
qwerty-xyz

mr_margera napísal:ja osobne si myslým, že susedovi by menej vadila 100 dB pecka o 6 ráno, ako niekoľko minútové (hodinové ?) krákanie.
:smt033 to pryju nejako podcenujes, az tolko tu vranu snad zameriavat nebude . . .
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

kroko napísal:Hniezdiť sa ti tam nezahniezdia pretože vrany hniezdia v lesoch a veľkých parkoch, pred bytom máš havranov ktorých stačí zopár krát vyplašiť ako bolo spomenuté petardami. Jediný problém je že čo povedia susedia ktorých o šiestej ráno zobudíš výbuchom. Aj tak to bude iba zopár výbuchov takže smelo do toho.
Vsak havran je samec vrany, ci nie? :D
Ako ked cez pootvoreny balkon nieco vyhodim, hned sa schovam a ono to po par sekundach buchne, kto vie, ze som to bola ja? Skoicim spat do postele, spim dalej a o nicom neviem.
Strielat sa nebude! Ked som bola krpec a oco strielal po vrabcoch, tak som mu nadavala do debilov. :lol: A zostalo mi to dodnes.
Vrany su vraj jedny z najuzitocnejsich vtakov a keby kazdu uskriekanu niekto odstrelil, tak za chvilu vykapu.
Na nete som nasla celkom zaujimavu radu - ze ked sa vypustia do vzduchu v blizkosti stromu farebne balony napustene heliom cca do vysky stromu, tak sa tam viac neposadia. A najlepsie, ked bude fukat vietor a budu sa pohybovat. Vtedy ze je uspech zaruceny.

Qwerty, nechapem, co ma moj vyzor spolocne s riesenim danej temy. :hmm:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

pryja: No ak vyzeras ako sokol, tak by som urcite vedel povedat, co tvoj vyzor ma spolocne s riesenim tejto temy.

Inac ak ti strielanie teda pride neosobne a hovoris, ze si otcovi koli tomu nadavala, tak skus pouzit noze, boxery, pripadne teda hole ruky na ich odstranenie. Neviem ako moc si specializovana v likvidacii mensieho vtactva, ale ja by som ako amater v tomto smere skusil pouzit siet a potom az sa snazil holymi rukami vytrhnut srdce a ziskat tak ich silu a moc.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Havran nie je samec vrany :roll:
A strieľaním ich netreba vôbec zabiť, ako som už písal, vrana nie je vrabec a pri použití správnej vzduchovky na veľkú vzdialenosť dostane len malé ponaučenie, ktorým miestam sa má vyhýbať.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

OMG, je potrebne si uvedomit, ze bezdovodnym strielanim do zvierat ich len vykynozime...prinajlepsom ich vyplasime tak, ze nase deti budu vidiet kravicku a sliepocku iba v exotickych krajinach alebo v Prazskej ZOO, lebo Bojnice na nich neziskaju licencie, respektive nebudu mat prachy nato aby vyslali bandu osetrovatelov do tych spominanych exotickych krajin na skolenie, ako sa 'to' chova.
kur*a, kde ten svet speje...clovek zaberie zvieratam uzemie a este ze si tie hnusne zvery dovoluju kricat...spamatajte sa...ja osobne by som zacal strielat ludi, koli tomu, ze sa mi nepaci ze sa rozpravaju...
A este raz sused zavola kamaratov na party do jeho domu, tak si asi zozeniem 'deviatku' a vsetkych ich tam postrielam...no a aby som ich nezabil, aby som ich iba 'vyplasil' tak budem mierit bud do kolien, alebo do ramien....wake up.
Napísať odpoveď