Transformers 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
smoldo56
Expert
Expert

Re: Transformers 3

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Ja tomu dám šancu som zvedavý či skutočne Bay dodrží slovo a zamerá to viac na mytológiu postáv i ked bez Megan bude všetko akoby odznova, nové dievča, nový dej "chalan a dievča zachranujú s Autobotmi svet pred Decepticonmi" a všetko akoby z prvej časti trochu prerobené,..snad sa mylim a bude to riadny biják.
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

T3 bez megan ? tak to je premna sklamanie.. tesil som sa ze si to uz vychutnam na 3D LEDke ale bez megan to uz nebude ono
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Ja si dovolím povedať že budu, ak nie aj lepšie.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nechcem byť povrchný [ale som :D], ale tá Rosie nemá žiadne kozy :D
Thor86
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Thor86 »

uplink napísal:Nechcem byť povrchný [ale som :D], ale tá Rosie nemá žiadne kozy :D
To je fakt... :lol: Už sa neoplatí pozerať na veľkom plátne. :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

fakt nechápem, odkiaľ ju Bay vytiahol. Na jeho mieste by som si otvoril FHM TOP100 a šiel zaradom od 1 (Megan) vyššie a vyberal podľa toho. Ak teda chce založiť polovicu úspechu ďalších Transformerov na sexapíle hlavnej ženskej predstaviteľky. Hoci Megan nevie hrať (som fakt zvedavý na Jonah Hex, ale zatiaľ ma ani jeden jej film nepresvedčil o opaku), predsa jej vzhľad je neopakovateľný a nejaká anorektická modelka nikdy nedosiahne to, čo prítomnosť Megan na plátne...Ja osobne by som fakt skôr bral Isabel Lucas (tá, ktorá hrala v dvojke tú sexi blondýnu), tá by sa tam hodila viac...

//IMHO, ja by som navrhoval Jessicu Biel :3
Thor86
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Thor86 »

seth82 napísal:Ja osobne by som fakt skôr bral Isabel Lucas (tá, ktorá hrala v dvojke tú sexi blondýnu), tá by sa tam hodila viac...
Tak tomu ver, ale možné to už nieje a ani nebude, vzhľadom na dej, kedže ona už svoju roli mala.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

to akože kvôli čomu mám pozerať T3? kvôli robotom? :smt044
DAV1D
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAV1D »

Transformers 3 budú uzatvárať trilogiu M. Baya

http://transformers.scifi-guide.net/nov ... -su-koncom
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Shwollo napísal:to akože kvôli čomu mám pozerať T3? kvôli robotom? :smt044
ano kvoli robotom, ne snad kvoli tej curwe, ... ktora sa tam hra na neviem co. :roll: dufam ze ju nahradia ovela lepsou hereckou, ktora aj bude k svetu vyzerat aj zaujimavo posobit, ... podla mna by sa na tuto rolu hodilo kopec dievcat, v prvom rada isto iste sarah roemmer a dalsie sa mi nechce ani menovat lebo by som sa nedopisal, .... ale megan urcite nie. Nie je nic vo filme horsie ked sa najvacsia defka, hra na neviniatko, ...... (vynimka potvrdzuje pravidlo,... sexbomba od vedla . . . :smt007 )
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

qwerty-xyz napísal: ano kvoli robotom, ne snad kvoli tej curwe, ... ktora sa tam hra na neviem co. :roll: dufam ze ju nahradia ovela lepsou hereckou, ktora aj bude k svetu vyzerat aj zaujimavo posobit, ... podla mna by sa na tuto rolu hodilo kopec dievcat, v prvom rada isto iste sarah roemmer a dalsie sa mi nechce ani menovat lebo by som sa nedopisal, .... ale megan urcite nie. Nie je nic vo filme horsie ked sa najvacsia defka, hra na neviniatko, ...... (vynimka potvrdzuje pravidlo,... sexbomba od vedla . . . :smt007 )

Thumbs up! :smt023
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

stale neviem, co je na tej Megan Fox take uzasne :D, mne sa omnoho viac paci napr. taka Jessica Alba :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Daggertail napísal:stale neviem, co je na tej Megan Fox take uzasne :D, mne sa omnoho viac paci napr. taka Jessica Alba :)
:? ze ked lahne na motorku a vypuli zadok tak sa kazdemu odkrvuje mozog, plus ked hodi vo filme ksicht typu, ja som fakt verne neviniatko, veraboze, verte miii..... ---ale tento vyraz tvare ocividne nezvlada . . .
:x ja ju tiez nemusim, a vobec nemusim, ... ako som uz pisal, je milion krajsich hereciek ktore by ulohu este aj lepsie zvladli. okrem toho to ma byt akcny film, a ja ako som zase kdesi pisal si potrpim na zbrane a podobne veci, mna tam nezaujimaju dvaja roboticki sasovia, ktori maju asi tolko sily ze moj dedo by ich z lopatou dal dole,..... plus dalsich X prkotin. Nech ukazu klasika pribeh, mystika, a poriadne zbrane, ja nesom zvedavy na po miliontykrat vo filme M16 ktoru sme uz mohli vidiet v dvoch predzadzajucich dieloch ze sa len iskri ked stirela, nech tam daju M32, a podobne vychytavky, nech to ma grady a nie hovadiny furt dookola. Americka armada vo filmoch, .... bieda bieda, to v tom hollywoode musia mat vela tych starych zbrani ked furt tie iste ukazuju. ....
... nie fakt, v dvojke to bolo s "humorom" dost prehnane, a stalo to za hovno . . .
DAV1D
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAV1D »

nejake to nove info pozbierane z natacania v Chicagu

http://transformers.scifi-guide.net/nov ... nsformerov
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Taktiež odporúčam videá z Chicaga. Je dostupných aj viac uhlov,... Normálne mi prišlo dojemné, aký mám zážitok z niektorých filmov a ako sa vžijem do deja, a pritom je to pár dinamitov na ceste, kameramani naookolo a nejaké tie kulisy. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

uplink napísal:Nechcem byť povrchný [ale som :D], ale tá Rosie nemá žiadne kozy :D

súhlasím :D ... škoda že nie je megan :( uvidíme čo prinesie úplne nový tranformers :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja sa na TS3 velmi teším, nevadí mi že tam nebude Fox, ako herečka úplne prepadla a to nie len v TS, nevie sa tváriť, len dobre vyzerá a to na TS nestačí - nech sa vráti k seriálom
Napísať odpoveď