Platím cez IB z OTP banky, takže ak by mal niekto OTP, bolo by to najlepšie, platba tam bude za pár minút, ak nie, tak viem poskytnúť screen alebo niečo podobné. Prosím rýchle ponuky!
PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
Re: PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
Kúpim ročný Rapidshare účet! Cena absolútne nerozhoduje, len aby sa to dalo vybaviť do zajtra (21.5.2010). Tým myslím, údaje by som potreboval do toho 21., a to bez locku aby som ho vedel posunúť ďalej.
Platím cez IB z OTP banky, takže ak by mal niekto OTP, bolo by to najlepšie, platba tam bude za pár minút, ak nie, tak viem poskytnúť screen alebo niečo podobné. Prosím rýchle ponuky!
-
blaster700i
Light Expert
Predam rocny(365 dni) rapidshare premium ucet za 40eur!(bezna cena je 55eur)
Ak mate zaujem kontaktujte ma cez SS/PM alebo emailom na [email protected]
Spokojny zakaznici
Whitelist
1 ucet je uz predany.
Ak mate zaujem kontaktujte ma cez SS/PM alebo emailom na [email protected]
Spokojny zakaznici
Whitelist
1 ucet je uz predany.
DLHODOBÝ PREDAJ PRÉMIUM ÚČTOV !
1. server: rapidshare.com
2. dĺžka platnosti: Ročný (365dní)
3. cena: 39 €
4. platobná metóda: banko. prevodom alebo cez paypal
5. počet účtov: 18
2. dĺžka platnosti: mesačný (30dní)
3. cena: 4 €
5. počet účtov: 30
Spôsob platby: (prevodom na ban. účet alebo cez PayPal)
Kontaktovať ma môžete cez Súkr. Správu,e-mail,skype
E-mail:
[email protected]
- Doporučujem sa na účet ihneď prihlásiť zkontrolovať nastavený email, zmeniť heslo a účet zablokovať pomocou RapidShare Security lock, čo je poistenie proti zmene hesla a hlavne emailu v pripade prelomenia hesla. (mne osobne to zachránilo už raz účet).v - pri uzamknuti účtu sa vám na mail pošle kod, ktorý musite zadať, keď chcete niečo prenastaviť na vašom účtě - v prípade ztraty tohoto kódu je možnoť si nechať poslať nový.
- Po dobu použivania RS účtu (z tohoto predaja) vám mozem pomocť zo základmi ohladne používánia Accoutu (nastavenia,rozne zlepsovaky, problémy) na emailu.
E-mail:
[email protected]
- Doporučujem sa na účet ihneď prihlásiť zkontrolovať nastavený email, zmeniť heslo a účet zablokovať pomocou RapidShare Security lock, čo je poistenie proti zmene hesla a hlavne emailu v pripade prelomenia hesla. (mne osobne to zachránilo už raz účet).v - pri uzamknuti účtu sa vám na mail pošle kod, ktorý musite zadať, keď chcete niečo prenastaviť na vašom účtě - v prípade ztraty tohoto kódu je možnoť si nechať poslať nový.
- Po dobu použivania RS účtu (z tohoto predaja) vám mozem pomocť zo základmi ohladne používánia Accoutu (nastavenia,rozne zlepsovaky, problémy) na emailu.
Dlhodobo ponúkam 30dňové Premium account na Rapidshare po 3 €
platba na PayPal alebo VÚB banka
platba na PayPal alebo VÚB banka
Kód: Vybrať všetko
[email protected]
Súrne kúpim Rapidshare účet... 30 dnový... píšte SS... platba prevodom mám Slovenskú sporitelnu...
Predávam Rapidshare účty všetkých kategórií.
...som tu nový, a zaregistroval som sa sem vďaka tejto téme. Mám na predaj RS účty od jedného mesiaca až po celý rok. Predávam za slušné ceny a predávam už dlhodobo.
Cenník:
30-dňové RS účty - 2,5€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 2€/ks
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 1,5€/ks
90-dňové RS účty - 7€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 6,5€/ks
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 5€/ks
180-dňové RS účty - 13€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 12€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 11€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
365-dňové RS účty - 24€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 22€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 20€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
Platba:
Platba je možná bankovým prevodom, no najlepšie v prípade že máte VúB. Platba je možná aj cez PayPal.
Referencie:
Ako nováčik tu na fóre s len pár príspevkami povinne pridávam aj svoje referencie. Konkrétne predaj kreditov na server Upnito kde bolo viac úspešných obchodov. Ak bude potrebné, pridám aj kontakty na osoby s ktorými som uzavrel obchod ohľadom účtov na RS.
Kontakt:
Súkromná Správa
[email protected]
To je hádam všetko, prípadná komunikácia už cez SS.
...som tu nový, a zaregistroval som sa sem vďaka tejto téme. Mám na predaj RS účty od jedného mesiaca až po celý rok. Predávam za slušné ceny a predávam už dlhodobo.
Cenník:
30-dňové RS účty - 2,5€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 2€/ks
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 1,5€/ks
90-dňové RS účty - 7€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 6,5€/ks
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 5€/ks
180-dňové RS účty - 13€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 12€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 11€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
365-dňové RS účty - 24€/ks
vezmi viac ako 5 kusov a cena bude 22€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
vezmi viac ako 10 kusov a cena bude 20€/ks momentálne neplatná akcia, mám len obmedzený počet kusov
Platba:
Platba je možná bankovým prevodom, no najlepšie v prípade že máte VúB. Platba je možná aj cez PayPal.
Referencie:
Ako nováčik tu na fóre s len pár príspevkami povinne pridávam aj svoje referencie. Konkrétne predaj kreditov na server Upnito kde bolo viac úspešných obchodov. Ak bude potrebné, pridám aj kontakty na osoby s ktorými som uzavrel obchod ohľadom účtov na RS.
Kontakt:
Súkromná Správa
[email protected]
To je hádam všetko, prípadná komunikácia už cez SS.
dalsich 5 uctov na predaj, cena 3 € za kus, po zaslani screenu poslem konto hned, som vo WhiteListe
Predam premium ucet na RapidShare
Platnost 144 dni
Cena 10 € na PayPal
Platnost 144 dni
Cena 10 € na PayPal
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Predám ročný Rapidshare.com premium účet ! Za 35 Eur !
PM !
PM !
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Kedze ma uzivatel Thor86 tak nejako ignoruje spytam sa ci niekto nema ponuku podobnu jeho .. mal by som zaujem o 5 mesacnych uctov za cca tych 10 mozni neico viac , ak mate neico pdoobne ozvite sa
-
uplink
VIP
Užívateľovi Thor86 sa vyhýbajte až do rozriešenia.
3. cena: ****
5. počet účtov: 2
4. platobná metóda: bank. prevodom alebo cez paypal
5. počet účtov: neobmedzene
Spôsob platby: prevodom na ban. účet v SK alebo CZ popripade cez PayPal
Kontaktovať
E-mail:
- Doporučujem sa na účet ihneď prihlásiť zkontrolovať nastavený email, zmeniť heslo a účet zablokovať pomocou RapidShare Security lock, čo je poistenie proti zmene hesla a hlavne emailu v pripade prelomenia hesla. v - pri uzamknuti účtu sa vám na mail pošle kod, ktorý musite zadať, keď chcete niečo prenastaviť na vašom účtě - v prípade ztraty tohoto kódu je možnoť si nechať poslať nový.
5. počet účtov: 2
4. platobná metóda: bank. prevodom alebo cez paypal
5. počet účtov: neobmedzene
Spôsob platby: prevodom na ban. účet v SK alebo CZ popripade cez PayPal
Kontaktovať
E-mail:
- Doporučujem sa na účet ihneď prihlásiť zkontrolovať nastavený email, zmeniť heslo a účet zablokovať pomocou RapidShare Security lock, čo je poistenie proti zmene hesla a hlavne emailu v pripade prelomenia hesla. v - pri uzamknuti účtu sa vám na mail pošle kod, ktorý musite zadať, keď chcete niečo prenastaviť na vašom účtě - v prípade ztraty tohoto kódu je možnoť si nechať poslať nový.
Predám premium účty na rapidshare - ročné - takže 365 dní len za 33€
- platba možná cez Paypal alebo prevodom na Slovenský bankový účet (TB) , bližšie informácie cez pm.
!!! Na predaj mám už len 1 účet !!!
- jeden účet predaný ale pridávam ďalší
- platba možná cez Paypal alebo prevodom na Slovenský bankový účet (TB) , bližšie informácie cez pm.
!!! Na predaj mám už len 1 účet !!!
- jeden účet predaný ale pridávam ďalší
Kupim RS ucet (1/3 mes) za rozumnu cenu, mozny kazdomesacny odber. Najlepsie paypal, pripadne aj IB. Vdaka
EDIT: vybavene vdaka bimbot za rychly obchod
EDIT: vybavene vdaka bimbot za rychly obchod
-
Arkaz
Addict
OKAMZITE ! kupim RS ucet. najlepsie 3 mesacny. ponuky posielajte ! platba PAYPAL !
V co najrychlejsej dobe (dnes/zajtra) kupim rapidshare ucet 30-dnovy, posielajte ponuky!
Platba bankovym prevodom. Dik.
Platba bankovym prevodom. Dik.
-
Designer
Light Professional
Predám ročný Rapidshare.com premium účet ! Cena znížena na 28 Eur !
PM !
PM !
Mam na predaj dalsi mesacny acc. cena 4€ najlepsie tatrabanka. Som vo WHITELISTE
DLHODOBÝ PREDAJ PRÉMIUM ÚČTOV !
E-mail:
[email protected]
E-mail:
[email protected]