Soviet napísal:Mystery je mystery a to nieje navrhnute pre ludi, ktory chcu pozriet cast a hned vsetkemu chapat..
myslím, že 6 rokov čakania je z mojej strany celkom trpezlivý prístup. nesnažil som sa to vôbec chápať hneď, ale po skončení seriálu by sa už patrilo, je celkom na čase..
Soviet napísal:Teraz sam budem nuteny aspon tyzden studovat a popozerat si co mi uniklo..Poprecitovat inych teorie a podobne..
kľudne strácaj čas s čítaním domnienok.. naposledy som čítal teórie ľudí po skončení tretej série a keď sa na tie veci pozerám spätne a už viem o čo tam v skutočnosti išlo, tak sa na ich dohadoch smejem.. čiže asi takto blízko budeš k pravde. (a vôbec teraz pochybujem, že sami autori by vedeli všetky tie veci objasniť, len tam masturbovali so zahadami a snaha šokovať a zaujať im vyšla)
MP4-25 napísal:Lost je seriál o postavách a ne o záhadách. presne tak

čiže ty si to vôbec nepozeral preto, lebo si čakal, že sa čokoľvek dozvieš.. tebe proste išlo len o ľudí tam

skromný.. tak teda budem sa modliť za teba, aby niekto napísal nejaký rodinný sérial z prostredia predmestia, kde budu rovnaké alebo veľmi podobné charaktery postáv (pripadne aj totožní herci

) určite ťa to bude baviť rovnako.
Priklaňam sa k niektorym nazorom, ktore tu padli už skôr. malo to skončiť 5 seriou, bolo by to 100krát lepšie. a nie do toho zaťahovať ešte aj "očistec" (už len Boh tam chybal.. už by ma neprekvapilo ani keby sa v tom kostole zjavi ako kňaz Mr. Eko a všetci poletia na mesiac.. Jack: "oci, nie si ty nahodou mrtvy?" Christian: "ahoj synček, samozrejme.. ale prišiel som ti povedať, že vlastne všetci sme, tadá!") pripada mi to skoro ako dallas, keď sa im cela jedna séria len snívala.. Jack sa mal na konci prebudiť s prstom v zadku, že sa mu to celé len snivalo.. oveľa lepšie zakončenie.
a ako sa na internete rozplyvaju ľudia nad tym poslednym zaberom, prosim vas.. "wow, ono sa to konči tak, ako sa cely serial aj začinal, pohľadom na jackovo oko, to je uplne genialne!"