GMAIL
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ved teraz brm napisal ze uz dlhsiu dobu netreba pozvanky ...
https://www.google.com/accounts/NewAcco ... 613&type=2
https://www.google.com/accounts/NewAcco ... 613&type=2
-
vladino001
Light Professional
Diki moc chalani za vsetky rady zatial,
no ja viem, ze som tam mal zaskrtnut inu polozku, som si vsimol ale uz neskoro...
Ale ked v tej slovencine je to tam tak nezrozumitelne napisane, ze doteraz neviem, aky je rozdiel medzi:
"archivovat kopiu Gmail"
a
"nechat Gmail kopiu v dorucenej poste"
No nic, som blbec
Nasiel som jedno riesenie - pomocou GMail Loader programu, ale ten zas na potvoru vie naspat naloadovat maily na gmail, ale len z thunderbirdu a neviem zas, ako nastavit thunderbird, resp. kde tam najst ten subor mBox... Jaaaj, pomoc

EDIT: Uz som to zvladol, ufff
Dakujem este raz vsetkym! 
no ja viem, ze som tam mal zaskrtnut inu polozku, som si vsimol ale uz neskoro...
"archivovat kopiu Gmail"
a
"nechat Gmail kopiu v dorucenej poste"
No nic, som blbec
Nasiel som jedno riesenie - pomocou GMail Loader programu, ale ten zas na potvoru vie naspat naloadovat maily na gmail, ale len z thunderbirdu a neviem zas, ako nastavit thunderbird, resp. kde tam najst ten subor mBox... Jaaaj, pomoc
EDIT: Uz som to zvladol, ufff
Pozvánky na Gmail.com
No ahojte ,,, toto je môj prvý príspevok ... ak by niekto chcel pozvánku na Gmail.com ... mám ich 50 ... výmenou za pozvánku na nejaké fórum ... 
-
lekoklatik
VIP
Re: GMAIL
Zdravím.
Mám 2 gmail účty.
Je možné nejak gmail nastaviť tak, aby som si medzi nimi prepínal bez toho aby som sa nemusel z jedného účtu odhlásiť a potom sa do druhého prihlásiť?
Chápeme sa?
Proste bez toho aby som musel zadávať heslá.
Ďakujem
Mám 2 gmail účty.
Je možné nejak gmail nastaviť tak, aby som si medzi nimi prepínal bez toho aby som sa nemusel z jedného účtu odhlásiť a potom sa do druhého prihlásiť?
Chápeme sa?
Proste bez toho aby som musel zadávať heslá.
Ďakujem
Dá. Tak že si otvoríš dva prehliadače a na každom budeš mať pustený jeden gmail. Alebo použiješ funkciu prehliadača InPrivate (súkromné prehliadanie, inkognito mod) a budeš mať v dvoch oknách otvorené dva gmail účty.
Funkciu prepínania medzi účtami, akú požaduješ má windows live mail (hotmail).
Funkciu prepínania medzi účtami, akú požaduješ má windows live mail (hotmail).
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prípadne použiť mailového klienta a neprezerať si maily v prehliadači
-
lekoklatik
VIP
ten mailový klinet ma napadol tiež, ale keď som to raz skúsil s Thunderbirdom, tak sa mi všetky správy dvojili, ba dokonca sa mi zobrazovali správy ktoré som už dávno dávno zmazal... A tak som mal naraz 150 mailov a z toho som aktívne používal asi tak 50.
Tak to je teda otázka nastavenia, či?
Tak to je teda otázka nastavenia, či?
Ja som používal dakedy dávno Thunderbirda a neskôr veľmi dlhú dobu Operu. Dvojenie mailov odstráni jednoduchá zmena nastavaní, treba googliť je to častý problém a nie je ťažké ho odstrániť. Myslím, že ide len o to odškrtnúť iba príjem Doručenej pošty (gmail všetko ukladá ešte do priečinka "Všetky správy" + menovky tiež robia šarapatu ale všetko sa dá...)
Momentálne u mňa gmail dospel do takej dokonalosti, že považujem za zbytočné používať klienta a tým pádom som aj prešiel na jednoduchý Chrome... Webové aplikácie sú budúcnosť.
Momentálne u mňa gmail dospel do takej dokonalosti, že považujem za zbytočné používať klienta a tým pádom som aj prešiel na jednoduchý Chrome... Webové aplikácie sú budúcnosť.
neskusal som, ale mohlo by to pomoct: http://userscripts.org/scripts/show/16341 - Google Account Multi-Login
-
lekoklatik
VIP
sundevil neviem ako to má fungovať ale pravdepodobne to nefunguje.
Prihlásim sa na jeden účet, prepnem si kartu, prihlásim sa na druhý účet a keď chcem na jednom či druhom vykonať nejakú akciu, tak mi vyhodí chybové hlásenie.
Ale Ďakujem.
Vyriešil som to teda nainštalovaním Thunderbirdu. Nič som nenastavoval, zatiaľ nakoľko mám na tom účte len jednu správu. Uvidím ako sa to bude správať a podľa toho si ten Thunderbird teda nastavím.
Goten používam Operu
Ďakujem
Prihlásim sa na jeden účet, prepnem si kartu, prihlásim sa na druhý účet a keď chcem na jednom či druhom vykonať nejakú akciu, tak mi vyhodí chybové hlásenie.
Ale Ďakujem.
Vyriešil som to teda nainštalovaním Thunderbirdu. Nič som nenastavoval, zatiaľ nakoľko mám na tom účte len jednu správu. Uvidím ako sa to bude správať a podľa toho si ten Thunderbird teda nastavím.
Goten používam Operu
Ďakujem
GMAIL - Dočasná chyba (500)
zdravím. potreboval by som poradiť. už asi 10 dní mi gmal po prihlásení vyhodí toto - Dočasná chyba (500). Ľutujeme, váš účet Google Mail je dočasne nedostupný. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy a odporúčame vám skúsiť to znova o niekoľko minút. Ak bude problém pretrvávať, navštívte Centrum pomoci služby Google Mail » Skúsiť znova Odhlásiť sa
ak dám Skúsiť znova, nič sa nedeje. ak dám Odhlásiť sa, spustí gmail nanovo a normálne sa môžem prihlásiť. rozčuľuje ma, že stále musím adresu aj heslo zadávať dvakrát. tak je to cez Firefox. cez IE funguje ok. nikde sa nemôžem dopátrať, prečo to tak je a ako to napraviť. mám mierne obavy, či to nie je vírus. ďakujem za každú radu.
17.02.2011
Už je to ok. ako prišlo, tak odišlo.
ak dám Skúsiť znova, nič sa nedeje. ak dám Odhlásiť sa, spustí gmail nanovo a normálne sa môžem prihlásiť. rozčuľuje ma, že stále musím adresu aj heslo zadávať dvakrát. tak je to cez Firefox. cez IE funguje ok. nikde sa nemôžem dopátrať, prečo to tak je a ako to napraviť. mám mierne obavy, či to nie je vírus. ďakujem za každú radu.
17.02.2011
Už je to ok. ako prišlo, tak odišlo.