Co ste zbierali alebo zbierate?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co ste zbierali alebo zbierate?
...tak aby som sa opravil....ja som zbieral najskôr pokémonov (mal som ich všetkých) a potom známky (tie som nemal všetky)...
zbieram podpivníky 
Od prechodu na € som zbieral medené centy. Mal sim ich veru už slušnú kopu (hodnota cca 50 €). Jedného dňa som došiel z intráku a pozerám - mince nikde. Keďže sa mi kopa povaľovala na stole v izbe, všimla si ich mama s prázdnou peňaženkou a zamenila ich niekde
Tým aj ukončila moje zberateľské ambície. No aspoň mi to potom vynahradila bankovkou, takže bolo z čoho žiť cez víkend

Zbieral som na základke pogy. (6 years ago)
Kedysi davno som frcal na pokemonoch, bol som schopny dat na nich cele vreckove
dalej samozrejme hokejove a futbalove karticky, znamky atp ma nejako nechytili...
-
Andi_Cibula
Addict
Tak som sa odhodlal nafotiť moju zbierku a ukázať svetu, čo vlastne zbieram
Zatiaľ mi to netrvá dlhšie ako 1,5roka.
Elektrónky výnimočných tvarov, vlastností, pôvodu, nasadenia, atd.
Mám sovietov, nemcov, aj čechov, všetko možné
Najviac si vážim sovietskú GMI-90 z ruzyňského rádiolokátoru, GK-71 s uhlíkovo-tóriovou anódou (850W, no nízka životnosť) a AL5N - NF pentóda do akéhosi fašistického rádia, má na chrbte vytetovanú orlicu s hakkencroisom.
Zháňam ich z pozostalostí, vymieňam za inú rádiotechniku, poprípade si ich kupujem v aukciách alebo od zlodejov ktorí ich šlohli v armádnych útvaroch.
Všetky sa dajú prezrieť v mojom albe - http://s358.photobucket.com/albums/oo30 ... 9/Zbierka/
A ešte taká blbosť, zohnal som za 5€ "dozimeter" aj so stronciom
Elektrónky výnimočných tvarov, vlastností, pôvodu, nasadenia, atd.
Mám sovietov, nemcov, aj čechov, všetko možné
Najviac si vážim sovietskú GMI-90 z ruzyňského rádiolokátoru, GK-71 s uhlíkovo-tóriovou anódou (850W, no nízka životnosť) a AL5N - NF pentóda do akéhosi fašistického rádia, má na chrbte vytetovanú orlicu s hakkencroisom.
Zháňam ich z pozostalostí, vymieňam za inú rádiotechniku, poprípade si ich kupujem v aukciách alebo od zlodejov ktorí ich šlohli v armádnych útvaroch.
Všetky sa dajú prezrieť v mojom albe - http://s358.photobucket.com/albums/oo30 ... 9/Zbierka/
A ešte taká blbosť, zohnal som za 5€ "dozimeter" aj so stronciom
ja som zbieral klasiky znamky, stare mince a bankovky (niektore su fakt pekne kusky) a najviac som hrdy na zbiekru hokejovych karticiek jednej znacky, prevazne teamov z NHL. Vacsinou to boli hraci z pred 1998 roku tak su tam niektore legendy 
Ja som zbieral pogy a potom mam este celkom dobru zbierku hokejovych karticiek znacky Parkhurts, ale nechce sa mi tie karty fotit.
-
spojka13
Darca
ja som zbieral zo všetkeho po trochu... cečka, pogy, kartičky, podpivniky, časopisy, bankovky ešte sem tam prihodim do rodinnej zbierky, ale ešte vždy sa najde čosi čo si hodim na poličku medzi ine kusky nezmyselne...
pogy , cečka , kartičky pokémonov , mince a bankovny , známky , nože
Obaly zo zuvaciek 
Ja zbieram plechovky a modely kamionov.
-
olololwtfomg
Expert
Keďže som dosť neopatrný s manipuláciou s integrovanými obvodmi, tak zbieram tie čo som odpálil
.
Ja som zbieral karticky od dobijacich kuponov
easy a prima,.. este stale ich mam cca 150....
Najlepsie kusky ako aktivacia sluzby clip 500skk kredit a 350sk clipko
teraz to uz nejak nezbieram kedze kazdy ma uz pausal alebo fix a karticky kupuje male percento ludi,..
Najlepsie kusky ako aktivacia sluzby clip 500skk kredit a 350sk clipko
telefonne karty, podpivniky, struhatka, pogy, hokejove karticky, prospekty aut,..
heh kazdy z nas toho zbieral kade co ale zbiera niekto z toho co pisal aj teraz? 
-
retsil
Light Star
ja som tiez zbieral kopu veci - vela veci ohladom piva (podpivniky, etikety, krigle, popolniky, rozne propagacne materialy) - tych podpivnikov a etikiet mam doma este stovky, ak by niekto chcel, tak napis, mozme sa dohodnut... dalej som zbieral este napriklad pogy 
no momentalne (teda asi uz aj vyse 6-7 rokov) zbieram veci ohladom muziky ktoru pocuvam - kazety, CD (tie ale moc nie), zacinam platne, odznaky, fanziny, nasivky, nalepky, letaciky z koncertov, plagaty, fotky
mam toho uz plnu skrinku.. ale planujem to dakedy cele posunut niekomu komu to spravi radost (a asi sa z toho zblazni z tolkeho mnozstva)
no momentalne (teda asi uz aj vyse 6-7 rokov) zbieram veci ohladom muziky ktoru pocuvam - kazety, CD (tie ale moc nie), zacinam platne, odznaky, fanziny, nasivky, nalepky, letaciky z koncertov, plagaty, fotky
-
Scorpion90
King
Euromince 
zbieral som vojenské odznaky a angličáky