Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
Len sa bojim toho ze Steve Jobs nakoniec ohlasenie noveho iPhonu zrusi kvoli leakom. Som cital ze uz bolo take ze zrusil nieco lebo to bolo leaknute na poslednu chvilu.
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemate niekto skusenost so spustanim ActiveX prvkov na iPhone? Mam totiz kamerovy system na ktoreho zobrazenie cez internet potrebujem ActiveX v Internet Exploreri. Je taketo nieco mozne na iPhone? Aplikacie urcene priamo na kamerovy system som z App Store vyskusal viacere, no ani jedna ma nechcela ani pripojit na ten system 
podporuje voc iP activeX ked nepodopruje flash?
Obavam sa, ze to nepojde. Ak sa nemylim, tak ActiveX bola jedna z monopolnych zbrani Microsoftu (na vyradenie Quicktime? nie som si isty), takze neocakavaj podporu inde, ako na Windows.
-
viper1993
Medium Professional
jj aj som si myslel, z tych aplikacii urcenych priamo na kamerovy system mi nefunguje ani jedna, posledne riesenie by bolo take ze sa pripajat nejakym VNC na PC a z toho PC na kamerovy system ale to by nebolo bohvie co 
-
viper1993
Medium Professional
Tak som predsa len vyskusal jailbreak a zatial nic moc
. Kazdu chvilu nieco nefunguje. Este sa s tym skusim pohrat no ked nieco nepojde tak asi spravim restore a radsej dam par € za hru s pocitom ze mi ta hra urcite pojde.
Co ti nejde napr. ? Mam JB odkedy som kupil svoj iPhone cca viac ako 6 mesiacov a ziadne vyrazne chyby som nespozoroval.
-
viper1993
Medium Professional
Co nefungovalo som uz nejako rozchodil ale aj tak stale velmi nechapem tomu odkial brat napriklad hry co su v app store? Povedzme ze chcem napriklad taky Flight Control? Ako ho dostanem do Cydie alebo kam?
To potrebujes ziskat univerzalny crack (zvyklo to byt na hackulo.us) a potom iba stiahnes *.ipa subor s hrou a proste dvojkliknes, aby sa pridala do iTunes.
-
viper1993
Medium Professional
Jop uz som na to viacmenej prisiel. Dik. Prave som si nahodil ten invisibleshield a zatial to bohvieako nevyzera, kopu bublin ktore nesli odstranit + rohy mi velmi nedrzia. V navode pisu ze mikro bubliny by mali same zmiznut po case tak uvidim co mysleli tym mikro
. Niekto tu tusim pisal ze tiez ma ten shield, tiez ste tam mali tolko bublin?
-
nejakymarko
Addict
Nice, a tie tlacitka mozu naznacovat ze novy iPhone ktory uvidime sa mozno vobec nebude podobat na ten leaknuty prototyp.
-
moosha
Darca
V T-Mobile maju 32GB 3Gs-ko len v bielej, alebo aj v ciernej?
-
viper1993
Medium Professional
Maju aj cierne, sam ho mam 
-
moosha
Darca
A tie docky za 25€ (!!!) maju vobec? Alebo to je len nejaka namotavka a povedia mi ze "momentalne nie"?
-
viper1993
Medium Professional
To netusim ale 25€ by som za dock urcite nedal kedze z ebay mozem mat dock za 5€(sice OEM ale aj tak).
-
moosha
Darca
5€ za geniune Apple Dock aj s Remote?
-
viper1993
Medium Professional
Original Apple to samozrejme nie je ale ja mam jeden a som s nim spokojny. Nie je sice s remote ale myslim ze by si zohnal aj taky.
-
seth82
Darca
Neviem, ako si to lepil, ale mne tam tie rohy držali dlho celkom solídne...Je pravda, že som to držal v rukách asi 10 minút, kým sa to aspoň ako-tak neprilepilo, ale rohy sa mi začali odlepovať až po roku a pol, alebo nejak tak. Čo sa týka tých bublín, tak je to pravda, niektorých som sa zbavil s tou umelohmotnou izé, ktorá došla spoločne s tým shieldom, ostatné sa fakt po čase vytratili samé. Myslím, že tej firme a tomuto produktu sa dá veriť, ja osobne som veľmi spokojný a som zvedavý, ako bude môj iPhone vyzerať, keď to dám z neho po 18tich mesiacoch dole (končí mi paušál v septembri, dostanem novýviper1993 napísal:Jop uz som na to viacmenej prisiel. Dik. Prave som si nahodil ten invisibleshield a zatial to bohvieako nevyzera, kopu bublin ktore nesli odstranit + rohy mi velmi nedrzia. V navode pisu ze mikro bubliny by mali same zmiznut po case tak uvidim co mysleli tym mikro. Niekto tu tusim pisal ze tiez ma ten shield, tiez ste tam mali tolko bublin?