ako chapem ze poradek musi byt, ale tak je to tema ku hre, kde sa vyjadruju viacmenej len hraci, cize dost uzkoprsa skupina hojkacov, a co iny povazuju za spam hraci skor za diskusiu i ked trosku funnyGoten napísal:Dve strany OTa spamu vymazané. Tu nie ste na ICQ alebo pokeci. Ďalšie OT a spam už odmením basou.
Team Fortress 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
nj medik so striekackou, scout s smg pre snipera
ine skiny, flip jak to nakoniec dopadlo. Ale mohli by dat niektore veci do hry.Ako napr. tu striekacku,pre spy tu divnu pistol alebo v uplne prvom trailery mal demo zvazok dynamitov a vedel hadzat aj to by mohli supnut.
Dufam ze mame namysli rovnaky obrazok
Dufam ze mame namysli rovnaky obrazok
-
Runes
Addict
hej hej
inak tiez pri tom pohlade na obrazok ma napadlo ze ten dynamit pre dema by nebol zla vec 
EDIT// inak tak ma napada ze dat spyovi pistol ktora by bola ticha ze by len ten do koho striela videl tie cervene fliacky odkial ide strelba , to by nebolo zle. Proste mega silence gun akurat by mala mensi damage. Proste dade sa odspiovat pomimo a len strielat do ludi a ziskavat asistencie i ked popravde to by bola pistol len na par map
EDIT// inak tak ma napada ze dat spyovi pistol ktora by bola ticha ze by len ten do koho striela videl tie cervene fliacky odkial ide strelba , to by nebolo zle. Proste mega silence gun akurat by mala mensi damage. Proste dade sa odspiovat pomimo a len strielat do ludi a ziskavat asistencie i ked popravde to by bola pistol len na par map
-
Corn Flake
Guru wannabe
http://store.steampowered.com/video/440/923
http://store.steampowered.com/video/440/931 (na konci to nemá chybu
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2010, 12:29)
A keď sme už pri tých videách tak tu sú všetky meet the ... s CZ titulkamy
Uz som vycraftil tu slizku potvoru na pyra
parada 
aj ja som cel
ale ked som si vsimol ze to ma skoro kazdy pyra,tak uz nic 
servre poloprazdne...
dalsi spam od citizena...
-
Runes
Addict
ja si myslim ze Citizen by mal mat adminovske prava v tomto topicu 
Kazdy ma tu priserku ??? ja som ju zatial stretol iba raz :-/ nanu setrim jak puk dufam ze mi padne
Kazdy ma tu priserku ??? ja som ju zatial stretol iba raz :-/ nanu setrim jak puk dufam ze mi padne
Mne sa tiez strasne paci,len vsade kde hram ju vkuse ma neaky pyro,radsej by som bral ciapku co sa nevidi tak casto:D ako napr.ta hedka na medica,vyzera ako nocne videnie Ze goggles tu som este nikde nevidel
neviete kedy vyjde ten Fanci vs Nasty update http://www.alphastudiossoftware.nl/fancy_vs_nasty/
Ten nevyjde nikdy - lebo to nieje ofic. updateBig Dusan napísal:neviete kedy vyjde ten Fanci vs Nasty update http://www.alphastudiossoftware.nl/fancy_vs_nasty/
-
Corn Flake
Guru wannabe
To si môžeš akurát stiahnuť skiny zbraní
Niektore hatky a zbrane vyzeraju zaujimavo musi sa uznat.
uz by mohol byt engi update, uz je to 5 mesiacov od solly/demo updatu
No a co potom po engi update? Take updaty ktore budu obsahovat "Added Comunity hats and weapons" ma moc netesia bo nez mi padne nejaka comunity zbran ci hatka trva aj pol roka.
potom nic, nestaci uz?
neviem o inych hrach, ktore by boli pravidelne rozsirovane po 3 rokoch od vydania, nech sa valve zase sustredi na EP3 a Portal 2
neviem o inych hrach, ktore by boli pravidelne rozsirovane po 3 rokoch od vydania, nech sa valve zase sustredi na EP3 a Portal 2
Myslim ze team ludi co pracuje na Portale 2 a noveho dielu HL Episody je davno zostaveny. Mozno by to chcelo viac veci pre zmenu postavy napr. vojenska uniforma u soldiera keby isla zmenit a pod ptakoviny.
ta hra je FPS, nie RPG, zmena zbrani, capic, to su len bonusy, netreba to imho prehanat