Verejna IP adresa
Verejna IP adresa
Prosím Vás,kde by som mohol zistit moju VEREJNU IP adresu?A kolko sa zato plati?Lebo chcemem s kamošmi hrávat Counter-Strike a nikto z nás nemá verejnú IP!Prosím pomožte mi
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Verejna IP adresa
šany333 napísal:Prosím Vás,kde by som mohol zistit moju VEREJNU IP adresu?A kolko sa zato plati?Lebo chcemem s kamošmi hrávat Counter-Strike a nikto z nás nemá verejnú IP!Prosím pomožte mi
Podívej se na nastavení připojení k internetu, poznáš to podle IP adresy. Pokud je 10.X.X.X nebo 172.16.X.X - 172.31.X.X anebo 169.254.x.x nebo 192.168.X.X tam máš neveřejnou. Pokud je tam uvedena jiná, můžeš se podívat na
www.whatismyip.com anebo http://ip.802.cz/ kde ti napíší tvoji IP adresu. POkud je stejná jako ta co máš v nastavení připojení, máš veřejnou. Veřejná znamená, že je tvůj počítač vidět z internetu a může se na tebe kdokoliv připojit. Neveřejná IP adresa je lepší kvůli bezpečnosti.
-
DjBass
Darca
Neviem síce, prečo otváraš takúto starú tému, ale celkom pravdu nemáš. Ja som napr. ešte za switchom (nie mojim, ale od providera) a IP mám v tvare 172... a je verejná...
DjBass napísal:Neviem síce, prečo otváraš takúto starú tému, ale celkom pravdu nemáš. Ja som napr. ešte za switchom (nie mojim, ale od providera) a IP mám v tvare 172... a je verejná...
a koncowka???...myslim napr 172.16.X.X 172.31.X.X akomas ine 2 cisla tak ti wacha,....xD
-
DjBass
Darca
Konkrétne sa jedná o 172.27.42.55, čo je IP siete za switchom providera, pomocou ktorej sa pripájam do siete. Verejná IP je v tvare 85.248.*.*
Vo všetkých uvedených programoch 5Gnet sú zahrnuté nasledujúce služby:
dynamická verejná IP adresa ktorá je chránená výkonným firewallom na báze linuxu co to znamena ? mam tu ip verejnu alebo nie !! mam aj ten net aj vsetko len neviem ci mam verejnu ip
dynamická verejná IP adresa ktorá je chránená výkonným firewallom na báze linuxu co to znamena ? mam tu ip verejnu alebo nie !! mam aj ten net aj vsetko len neviem ci mam verejnu ip
-
DjBass
Darca
To znamená, že verejnú IP máš, len nie je statická - môže sa meniť.dynamická verejná IP adresa ktorá je chránená výkonným firewallom na báze linuxu
DjBass napísal: To znamená, že verejnú IP máš, len nie je statická - môže sa meniť.
MOZEM MAT TEDA SERVER ?
-
aviceN
Guru
co tak vyskusat boze...mozno pojde, mozno nie.
-
DjBass
Darca
Môžeš, ale neodporúčam resetovať router/modem, pretože sa ti zmení IP. Prípadne použi nejakú službu ako no-ip...
DA sa zistit pomocou IP adresy - adresa, uzivatel?
-
masterdead
SysAdmin
da, ale k tomu ma pristup vacsinou len poskytovatel ip/pripojenia
-
DjBass
Darca
Takže odpoveď pre teba: Nedá... a pochybujem, že by ti poskytovateľ len tak poskytol adresu.