Update a unlock mobile
Update a unlock mobile
Ctaute
Chcem sa vas spytat co sa stane ak updatnem softwar v unlocknutom Nokia E51 ??? Zisiel by sa nan update , len sa bojim,ze nieco pokazim.
Chcem sa vas spytat co sa stane ak updatnem softwar v unlocknutom Nokia E51 ??? Zisiel by sa nan update , len sa bojim,ze nieco pokazim.
Re: Update a unlock mobile
Ked to updatujes cez ofic. software od Nokie - Nokia Software Updater tak nic sa nemoze stat. Nestracas ani zaruku.
Ok a unlock my zostane alebo treba zase ???? (lebo teraz je)
Je od vyroby odomknuty alebo bol uz odomknuty rucne ?
Odomknuty rucnerochedo napísal:Je od vyroby odomknuty alebo bol uz odomknuty rucne ?
Unlock si robil tak ze si zmenil Product Key ? Ak hej tak ked to budes aktualizovat cez NSU - automaticky ti bude tahat firmware na dany product key cize unlock by ti mal zostat.
Hm asi nie, robil som to flashnutim.rochedo napísal:Unlock si robil tak ze si zmenil Product Key ? Ak hej tak ked to budes aktualizovat cez NSU - automaticky ti bude tahat firmware na dany product key cize unlock by ti mal zostat.
Kedze toto neni iPhone tak unlock by ti mal zostat. Pri prehrati prod. kodu ti 100% ostava unlock - ten flash co spominas tak ti neviem zarucit ze ti ostane, ale teoreticky by to malo fungovat.
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 21:08)
Tak teraz som pogooglil par veci a ten flash ktory spominas spociva prave v tom ze to zmeni product key. Robil si to cez Nemesis (NSS)? Tak ci tak, brat ked mal Nokie z T-mobilu robil unlock tymto sposobom a FW si aktualizoval bez problemov
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 21:08)
Tak teraz som pogooglil par veci a ten flash ktory spominas spociva prave v tom ze to zmeni product key. Robil si to cez Nemesis (NSS)? Tak ci tak, brat ked mal Nokie z T-mobilu robil unlock tymto sposobom a FW si aktualizoval bez problemov
Fuu neviem nie ja som unlockoval, ja som ten mobil iba teraz dostal, ale posledny update FW bol v 2007.
Ja na tvojom mieste by som to kludne aktualizoval.
Ok,len sa bojim ze my hry a programy nepojdu.rochedo napísal:Ja na tvojom mieste by som to kludne aktualizoval.
Tak to hej, v tom mas pravdu. Viem ze tie nove aktualizacie mali aj nove ochrany ale uz isty cas nemam Nokie cize nesledujem okolo toho veci. Skus si prejst nejake fora a zistit ci je to prelomene.
Hm chcel som si aktualizovat, ide vsetko len ked hlada aktualizaciu v mobile mam FW 220 najnovsi je 400 len my ho nenajde, vypisemi ze mam najnovsi.
Mas najnovsi software od Nokie ?
Ano len my na mobil nenajde novy vyhadzuje,ze mam aktualny, a na stranke je pisany,ze 400 je najnovsia.rochedo napísal:Mas najnovsi software od Nokie ?
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Možno pre tvoj Product Code nie je najnovší firmware. Skús si to skontrolovať na stránke. Zadaj tam Product Code, ktorý práve používaš, nie ten zo zadnej strany. http://europe.nokia.com/support/downloa ... n-i-update
Tak, ktory ak nie zo zadnej strany. Lebo ked som ten vlozil tam ukazovalo 220.DjBass napísal:Možno pre tvoj Product Code nie je najnovší firmware. Skús si to skontrolovať na stránke. Zadaj tam Product Code, ktorý práve používaš, nie ten zo zadnej strany. http://europe.nokia.com/support/downloa ... n-i-update
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak asi ho ani nemáš zmenený (podľa toho, čo si tu písal sa mi zdalo, že ho zmenený máš). Ak si tam chceš nahrať novší FW, potrebuješ zmeniť Product Code pomocou NSS. - http://www.hojko.com/post1378785.html#p1378785
Ok thx, a kaslem nato, ale za snahu a vysvetlenie K+.DjBass napísal:Tak asi ho ani nemáš zmenený (podľa toho, čo si tu písal sa mi zdalo, že ho zmenený máš). Ak si tam chceš nahrať novší FW, potrebuješ zmeniť Product Code pomocou NSS. - http://www.hojko.com/post1378785.html#p1378785
Ale keby nemal zmeneny product code, tak by mu telefon zostal locknuty na operatora. Cize mozno ma v telefone zmeneny kod, ale mozno pre nejaku inu krajinu a preto ti to pise ze mas najnovsi.