Hever ( Opel Astra G )

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Hever ( Opel Astra G )

Príspevok od používateľa fifty88 »

Cawte, Mam Opel Astra G 2.0 Dti, v.2000.
Auto bolo kupene z Rakuska, a iba prednedavnom zapisane u nas..
Vsetko co bolo treba vybavit sa vybavilo.. Teraz vsak mam mensi problem s chybajucou povinnou vybavou, a konkretne s heverom.. Ako som si vsmimol, Opel ma predcizne robene ulozne priestory.. tazne lano ziarovky poistky vystr. trojuholnik, pre vsetko je miesto v boku v kufri..
Avsak na hever nemozem naist ziadne miesto..
pozeral som aj pod sedadla, aj do kufra pod rezervou ( tam je zase malo miesta)
Zatial som to vyriesil, ze to mam volne polozene v kufri.. Lenze je to volne, nijak zabezpecene voci pohybu..
Ak mate niekto Opel, respektive kde to mate ulozene vy, tak poradte :-)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hever ( Opel Astra G )

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jak pod rezervou ? ... sak rezerva vonkajsou stranou disku dole a hever napchat do nej ... aspon by som predpokladal ze solidny inzinier to vyriesi nejak takto :-D :-) lebo inak uz iba zaozit za protislnecnu clonu u spolujazdca alebo do odkladacej schranky :-P :-P
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Viem ako to myslis, ze do kolesa vonkajsou stranou to tam napchat, lenze ten hever je velky a nevleze to tam.. to som skusal ako prve, potom som pozeral ci neni v kufri ci po sedamami nejake miesto..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

eeehm ... neverim ze to chlapci od sopla nejak nedomysleli :-) mas to origo hever ? zozen si feliciovy a ten do kolesa napchas snad :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hever ide pod rezervu, to je jasne,ak sa tam nenapcha, pravdepodobne mas nejaky neoriginalny, co tam hodil byvaly majitel... nuz co, obal nejakou handrou aby to nebuchotalo, kdesi ho zastrc a nejako pripevni, eskapaskami, drotom, to je jedno, len aby sa to nehybalo... alebo to sprav tak ako ja - gumovymi lanami mam v kufri pripevnenu bednicku, v ktorom vozim milion vercajchu, povinnu vybavu, autokozmetiku, alkohol a ine zivotne dolezite veci :)
fifty88
Medium Expert
Medium Expert

Ano, je to neoriginalny hever, Povodnemu majitelovi polovica povinnje vybavy chybala, nuz a chybal mu aj hever.. Zatial som tam dal taky starsi co som nasiel doma, lenze pod rezervu nevojde.. Diky za rady :-) zatial to docasne vyriesim ze ho v kufri pripevnim aby nelietal zo strany na stranu a neskor kupim hever ktory sa pod rezervu vleze :D
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Originálny sa v kľude vojde pod rezervu, ešte aj z kusom odrezanej trubky v prípade ak by skrutky nešli dole klúčom. Žiarovky, lano, a lekárnička do priestoru vedľa svetiel. (aj keď to je combi no...)
Napísať odpoveď