Paypal, platby cez paypal
Re: Platby cez paypal
objednaval uz niekto od pouzivatela Andreso ?? 
Ja, všetko prebehlo tak ako malo
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kupil by mi niekto z ebay.com 3 kusy gumiciek do psp?
Peniaze by som poslal na ucet...
Neviete niekto ako previesť peniaze z Paypal účtu na môj účet v banke ? Paypal učet mám zosynchronizovaný s mojou credit katrou.
-
Scorpion90
King
Myslis ze to ma vyznam? Neda sa to kupit niekde na Slovensku? ked pripocitam postovne od typka na slovensko (4 $) + postovne odo mna k tebe + platba banke za prevod, tak to uz tak vyhodne asi nebude nie?badboy007 napísal:Kupil by mi niekto z ebay.com 3 kusy gumiciek do psp?
-
guess.whoo
Redeemer
najprv si zisti ako sa to robi...postovne od teba k nemu mozes vylucit, pretoze si mozes zmenit adresu dorucenia, platba banke za prevod je v niektorych bankach zadarmo...tak ak sa ti to oplati s tym postovnym viac ako na slovensku tak mi napis ss
/btw ten chlapik ani na svk neposiela, vyhodi ti ze hej ale pri shippingu je jasne napisane Excludes: Slovakia
/btw ten chlapik ani na svk neposiela, vyhodi ti ze hej ale pri shippingu je jasne napisane Excludes: Slovakia
-
badboy007
Star
Porebujem to...Scorpion90 napísal:
Myslis ze to ma vyznam? Neda sa to kupit niekde na Slovensku? ked pripocitam postovne od typka na slovensko (4 $) + postovne odo mna k tebe + platba banke za prevod, tak to uz tak vyhodne asi nebude nie?
Platbu v banke by som mal mat zadarmo.
Opytal som sa typka, preco neposiela na SK.
-
guess.whoo
Redeemer
vacsinou ked neni uvedene ze posiela na svk a spytas sa ho, tak ti napise taku sumu, ze si za nu mozes kupit 100 takych gumiciek 
-
badboy007
Star
Odpisal mi:
Trochu som nepochopil tej prvej vete...Dear Buyer
If you more pay the mail Track No Fee 2USD. I will ship it for you. If you agree it please give me your Paypal email. I will send inovice for your Payapl. Thank your business.
stale aktualna otázkajukel napísal:Neviete niekto ako previesť peniaze z Paypal účtu na môj účet v banke ? Paypal učet mám zosynchronizovaný s mojou credit katrou.
-
Scorpion90
King
Neviem, aky tam mas problem?
Zalogujes sa na svoj ucet, pojdes do sekcie WITHDRAW, Withdraw funds to your bank account, vyplnis pozadovane polia (myslim ze je to zrozumitelne), potvrdis a do 2-3 pracovnych dni by si mal mat peniaze na ucte
-
guess.whoo
Redeemer
tak to nechapem ani ja, napis mu este ze ci je shipping 2usd alebo ako to myslel s tym "if you more pay"
-
badboy007
Star
Uz som mu napisal, ze som nerozumel jeho sprave
...
Len dufam, ze on bude rozumiet mojej anglictine
.
Len dufam, ze on bude rozumiet mojej anglictine
Vyplnil som moj účet a vypísalo mi toto:
That bank account is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each bank account may only be assigned to one PayPal account. Please use a different bank account.
Z toho som usúdil že sa dajú poslat peniaze iba na iný účet ako na ten na ktorý je spravený paypal. Ako pošlem peniaze na ten cez ktorý používam paypal ?
That bank account is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each bank account may only be assigned to one PayPal account. Please use a different bank account.
Z toho som usúdil že sa dajú poslat peniaze iba na iný účet ako na ten na ktorý je spravený paypal. Ako pošlem peniaze na ten cez ktorý používam paypal ?
-
Scorpion90
King
No nevim, ja som to pochopil inak - a to,ze mas vytvorene 2 Paypal ucty. A jeden Paypal ucet moze byt priradeny iba jednemu bankovemu uctu. U teba je pankovy ucet priradeny k nejakemu inemu Paypal uctu. Thats the problem.jukel napísal:Vyplnil som moj účet a vypísalo mi toto:
Ale v podstate ja som v tej sekcii withdraw ani žiadny učet nezadaval vyplnil som iba nazov banky a IBAN. Tak teraz nechápem. A na svoj účet mam vystavenú kreditku ktorá je prepojená s týmto paypal účtom
-
Scorpion90
King
nevytvaral si si uz niekedy Paypal ucet, na kt. si zabudol? Skus pospominat
-
guess.whoo
Redeemer
alebo napis paypalu mail a opis im problem, urcite ho vyriesia, takto mozes narobit viac skody ako osohu
Chlapec ma dost zlu anglictinu, ale myslim si ,ze myslel tym, ze ak mu doplatis 2 USD, posle ti to aj s track number.
-
badboy007
Star
Fosman je to uz neaktualny problem...Poprosil som ho, aby mi to vysvetlil zjednodusene a uz som tomu pochopil
.
Na to, ze sa anglinu ucim iba dva roky myslim, ze ju ovladam celkom dobre
.
Na to, ze sa anglinu ucim iba dva roky myslim, ze ju ovladam celkom dobre