film ktory vas rozplakal !
film ktory vas rozplakal !
Takúto tému som nenašiel tak ak tu je sryy
Takže aký film/i vás rozplakali alebo teda aspoň knedľa v krku
umňa aj keď sa možno budete smiať to bol Armagedon(ked mu vytrhol tu hadicu a išiel odpaliť ten meteor miesto mladého) to bola knedľa
Takže aký film/i vás rozplakali alebo teda aspoň knedľa v krku
umňa aj keď sa možno budete smiať to bol Armagedon(ked mu vytrhol tu hadicu a išiel odpaliť ten meteor miesto mladého) to bola knedľa
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: film ktory vas rozplakal !
skoro som plakal... na konci filmu Zelena Míľa a bolo ich ešte trochu viacej tych filmov čo som mal taku guču v hrdle ale nespomeniem si
No taketo sceny sa ma vacsinou velmi nedotknu, radsej mam napatu atmosferu, ale na male som mal pri filme Kokosy na snehu, ked pri svojej jazde havarovali a potom niesli boby na rukach do ciela 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
par scen v dobrych komediach ... dost dojimavy film nato aby boli slzy som este nevidel

-
Grim
Darca
...no čo sa týka filmových emócií, tak ja som štandardný kameň...mňa len tak niečo nerozhodí...v podstate len tri filmy ma rozplakali, prvý ktorému sa to podarilo bol Schindlerův seznam, záverečná scéna keď Schindler dostane prsteň s vysvetlením čo znamená ten nápis na ňom: "Kdo zachrání jeden život, ten zachrání celý svět."...a keď mu ten prsteň padne a on sa poň zohne aby ho dvihol...ešte teraz mám slzy v očiach.
Druhý bol film Freedom writers (Mezi řádky)...to som reval v podstate celý film
Tretí bol film V jako Vendeta, záverečná scéna, keď Evey predstavuje "V" tomu policajtovi "...byl vy...i já..."
Druhý bol film Freedom writers (Mezi řádky)...to som reval v podstate celý film
Tretí bol film V jako Vendeta, záverečná scéna, keď Evey predstavuje "V" tomu policajtovi "...byl vy...i já..."
mna rozplakal film Marley a ja . bolo to o psovi ktory potom zomrel 
-
RomanB
Medium Professional
Nj ja obdobne ale pri kniznom vydani.Patjo napísal:mna rozplakal film Marley a ja . bolo to o psovi ktory potom zomrel
Inac klasicke romanticke filmy typu Moment to Remember , Život je krásný , ale napr. aj Monsters s.r.o....
Ja viem som citlifka
-
nestik
Medium Professional
Film neviem či ma dáky dostal až do takého "stavu" ale určite posledné časti prison breaku
ked už si spomenul spomenul prison break tak mňa zas napadol dr.house finale 5 serie keď si uvedomil halucinacie a prišiel za wilsonom
-
redliner
King
Nezvyknem plakať pri filme ale mal som na mále pri posledných častiach Prison Breaku 
Čo sa týka komédií tak tam sa od smiechu naplačem neúrekom
Čo sa týka komédií tak tam sa od smiechu naplačem neúrekom
-
axxis
Addict
blood diamond a prednedavnom Kickass ked hitgirl zachranovala svojho otca.
sice som priamo neplakal ale mal som hodne namale
v oboch hrala obrovsku ulohu hudba
sice som priamo neplakal ale mal som hodne namale
nikdy by som to nevystihol lepsieThis song BELONGED in that Kick-Ass scene! I almost died in the theatre from sheer awe and emotion. I dare say its one of the most perfectly executed scenes in movie history. I had to fight back tears watching Hit Girl try to save her dad in vain while he guides her through the agony of burning alive. "...your the greatest daddy in the whole world. Sweet dreams." -Hit Gir
v oboch hrala obrovsku ulohu hudba
zelená míla (smrť johna cofeeho)
A.I. umelá inteligencia (na konci jak prosí modrú vílu aby ho premenila na kluka a ked ho nájdu tí robotí a hovoria mu že mu môžu maminku oživiť ale len na jeden den ale potrebujú niečo čo patrilo jej a dady (či jak sa volal) mu vytiahol ten pramen vlasov čo mal schovaný)
M*A*S*H 4077 (niektoré časti sú na zaplakanie hlavne lúčenie s hanry blejkom a radarom)
Schindlerov zoznam
teraz ma toho viac nenapadne
A.I. umelá inteligencia (na konci jak prosí modrú vílu aby ho premenila na kluka a ked ho nájdu tí robotí a hovoria mu že mu môžu maminku oživiť ale len na jeden den ale potrebujú niečo čo patrilo jej a dady (či jak sa volal) mu vytiahol ten pramen vlasov čo mal schovaný)
M*A*S*H 4077 (niektoré časti sú na zaplakanie hlavne lúčenie s hanry blejkom a radarom)
Schindlerov zoznam
teraz ma toho viac nenapadne
Mňa toho dojme celkom dosť.
Len tak narýchlo:
Vojnové filmy (napríklad Pearl Harbor, ako sa topili Američania zavretí v lodiach, alebo ako zomrel Affleck-ovi na konci brat).
Nedávno Avatar, celé to bolo dosť emotívne, napríklad ako im zničili ten strom, a scény hneď potom.
Len tak narýchlo:
Vojnové filmy (napríklad Pearl Harbor, ako sa topili Američania zavretí v lodiach, alebo ako zomrel Affleck-ovi na konci brat).
Nedávno Avatar, celé to bolo dosť emotívne, napríklad ako im zničili ten strom, a scény hneď potom.
-
aviceN
Guru
Jediny film kde som reval, doslova reval bol Marley a ja...osobne nepoznam cloveka, ktory to videl a neplakal
Práve si ho spoznal.aviceN napísal:Jediny film kde som reval, doslova reval bol Marley a ja...osobne nepoznam cloveka, ktory to videl a neplakal
-
pryja
Darca
Zelena mila, cislo 5 zije /ked ho skoro rozstrielali na kusy/, E.T.Mimozemstan a naposledy skoro v zevere Housa, cela ta cast bola velmi emotivna.
//k tomu Marlymu, ja som tiez neplakala, napriek tomu, ze ma tu niekto varoval, aby som to nepozarala, ze zaver je velmi smutny.
//k tomu Marlymu, ja som tiez neplakala, napriek tomu, ze ma tu niekto varoval, aby som to nepozarala, ze zaver je velmi smutny.
jednoznačne ŽENA CESTOVATELA V ČASE
Times travellers wife
The Worlds Fastest Indian.
Marley a ja.
Asi fakt jediny film, ktory by som si rad este pozrel ale nechcem. Ten kto ma psa alebo ineho milacika vie o com je rec, ked zomrie
Este aby nebolo malo mam tiez labradora, uplne ako marly (rozumovo
), poslucha ale ked ho chiti osial niet si s nim rady
Obas nanho zahresime, ze aky je hnusny ale bez neho by to neslo 
A este si spominam, ked som bol maly tak som bol v kine s mamou na Snehulienke a potom ako zjedla jablko a zaspala som zacal plakal, lebo som si myslel, ze je mrtva
Asi fakt jediny film, ktory by som si rad este pozrel ale nechcem. Ten kto ma psa alebo ineho milacika vie o com je rec, ked zomrie
Este aby nebolo malo mam tiez labradora, uplne ako marly (rozumovo
A este si spominam, ked som bol maly tak som bol v kine s mamou na Snehulienke a potom ako zjedla jablko a zaspala som zacal plakal, lebo som si myslel, ze je mrtva
-
manager666
Star
Seven pounds(7 životov) s Willom Smithom..neskutocne dobry film...