Ponúkam 50€ za vyriešenie mojich dvoch problémov !

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
jjuuraajj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jjuuraajj »

1. Na mojej stránke (www.nezavislost.ws) mám video vo formáte swf. Potreboval by som, aby sa mi toto spúšťalo s možnosťou dať pauzu, presúvať sa vo filme cez lištu a zväčšiť video na celú obrazovku podobne, ako sa prehrávajú videá na YouTube či napr. na stránke http://www.freedom.ws/show_dvd.dhtml?sp ... ge=english. Video môžem dať kludne aj do formátu flv ak je treba. Defacto vlastne potrebujem univerzálny kus kódu, ktorý by mi po prepísaní odkazu na video spustil toto s horeuvedenými možnosťami, aby som mal možnosť spustiť aj iné video s týmito možnosťami na ďalšej mojej stránke.
( Moje doterajšie – neúspešné - pokusy o spustenie videa s uvedenými možnosťami: http://www.hojko.com/spustenie-videa-na ... 40528.html )

2. Potreboval by som tip na stránku, kde môžem uložiť svoje (rádovo sto MB) súbory – filmy s tým, že odkaz na ne umiestnim na svojej stránke a ktokoľvek bude mať možnosť si ich stiahnuť. Moje súbory som zatiaľ uložil na ulozisko.sk, ale funguje to tak, že po kliku na odkaz na tento súbor je záujemca presmerovaný na stránku, kde ho vyzývajú, aby sa zaregistroval a bla bla.. Potrebujem, aby sa ľudia nemuseli nikam registrovať a okamžite po kliknutí na odkaz sa im začalo sťahovanie.

Moja odmena je stále aktuálna, pokiaľ neuvediem, že mi už dané problémy niekto pomohol vyriešiť. Môžete ma kontaktovať aj emailom na [email protected]
Ďakujem za pomoc.
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ponúkam 50€ za vyriešenie mojich dvoch problémov !

Príspevok od používateľa DjBass »

1. Stačí ti hocijaký flash prehrávač na videá, napr. JW Player.
2. Ak sa jedná o veľké súbory, tak zadarmo asi nenájdeš nič také. Tu máš niekoľko hostingov, cez ktoré by si to mohol využiť, ale najviac som tam našiel 5GB. Ak chceš väčší priestor, zadarmo to nebude...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tiež som chcel odporučiť JW Player: Flash Video Player (pre nekomerčné je zadarmo).
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Na tie filmy by som urcite pouzil rapidshare...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

A rapidshare ti ich rovno stiahne, áno? Rapidshare by som na toto určite nepoužil, keďže je viac-menej bez prémium účtu nevyužiteľný...
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pipiak »

rapid nie je zly napad, lebo tam ma moznost ulozit velke mnozstvo dat, ich trafic je uzasny a pokial nebude mat vela klientov ,tak za malo penazi mozecez direct downloads poskytovat linky.urcite lepsie ako prehnane drahy hosting
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Flash video player ti viem vyrobit aj namieru podla tvojich specialnych poziadaviek (design, funkcie ake si len vymyslis).
co sa tyka tych video suborov..
potrebujes uploadnut (poskitnut to video na stiahnutie) v dakej lepsej kvalite? ako napr DivX? ak to potrebujes len nato aby si mohol robit Streaming (FLV, MP4 videa) a zaroven aj pridat moznost stiahnut aktualne sledovane video.. tak ti staci aj Youtube... (funciu stiahnutia aktualne sledovaneho videa viem samozrejme aj implementovat priamo do video playera a tak isto ak by si potreboval viem do neho dat aj ine veci ako napr. prihlasovanie na stranku alebo pod. vecicky :))
jjuuraajj
Amateur
Amateur

1.
- skusal som JW Player aj dalsie 4 prehravace, ale moje video ziadny z nich s danymi moznostami nespustil. Video sa sice pusti, ale bez akejkolvek moznosti dat co i len pauzu. Neviem, ci to swf video ma byt vytvorene cez nejaky iny program.. Ja som skonvertoval avi na swf video, ktore chcem spustit, cez DVDVideoSoft Free Studio.
- pisal som „V php/flash/xml som vpodstate zaciatocnik...“ a tiez, ze „potrebujem univerzálny kus kódu, ktorý by mi po prepísaní odkazu na video spustil toto s horeuvedenými možnosťami...“. Zatial som nevidel od nikoho ani riadok kodu.

2.
- nepisal som, ze chcem hostovat zadarmo. Som ochotny zaplatit za hosting, aj na ulozisko.sk som nemal problem zaplatit, ale nie som s nimi (z vyssieuvedenych dovodov) spokojny.
- staci mi hostovat 1 GB
- to DjBass: Potrebujem jednu konkretnu stranku, ktora splna co potrebujem, nie zoznam stranok, kde je uvedenych xyz stranok; browsovat a hladat viem aj sam, ale nemam na to cas a nemam s tym ani skusenosti; preto som ochotny zaplatit za radu – od niekoho, kto je v tomto skusenejsi a ma dobre skusenosti s nejakou konkretnou hostovacou strankou. Navyse, pozrel som par stranok z toho zoznamu a i ked pisu napr. neobmedzena velkost suboru, ludia vo fore pisu, ze max. velkost je 4MB.
- k RapidShare: mozem tam ulozit 300MB film s tym, ze uzivatelovi po kliknuti na odkaz na neho na mojej stranke sa okamzite zacne stahovanie celeho suboru?
- este raz: Potrebujem tip na konkretnu jednu stranku (najlepsie sk alebo cz, ale moze byt aj en), kam mozem ulozit subory s tym, ze odkaz na ne umiestnim na svojej stranke a ktokolvek bude mat moznost si ich stiahnut bez nutnosti registracie niekde ci cakania ci stahovania filmu na niekolko casti; potrebujem natiahnut subory aj vacsie ako 200MB; za hosting som ochotny aj zaplatit (rozumnu cenu).

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2010, 16:05)
To Weroro: Super, ale staci mi vazne len lubovolny prehravac s tymi troma moznostami; nepotrebujem nic viac od toho prehravaca  Dalej, ano, potrebujem mat filmy na stiahnutie vo formate avi, no na druhej strane potrebujem aj miesto, kam ulozim swf video, ktore sa mi spusti ako stream cez ten prehravac. Na moju stranku mozem napchat max. 100 MB – to mi staci na jedno z dvoch videi, ktore chcem na svojich strankach spustat. Druhe video ma ale okolo 150MB.. K tomu este jednu vec – potreboval by som aj, aby sa mi toto video spustilo na stranke bez sekania – podobne ako na YouTube – nech si video pomaly na pozadi comp stahuje, ale video bude pre uzivatela bezat plynule. Da sa to nejak zariadit? Ci to je automaticky ked mas dobry prehravac? Alebo treba nejak konkretne upravit to video, aby toto umoznilo?
Diky moc za odpovede!
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

problem bude zrejme v tom ze tie videa konvertujes do zleho formatu SWF nieje urceny na streaming je to priamo aplikacia ktora sa da sice externe ovladat ale nie cez video prehravac.. :) konvertuj ich do FLV alebo MP4 formatu potom stym JW player problem mat nebude :)
jjuuraajj
Amateur
Amateur

weroro napísal:problem bude zrejme v tom ze tie videa konvertujes do zleho formatu SWF nieje urceny na streaming je to priamo aplikacia ktora sa da sice externe ovladat ale nie cez video prehravac.. :) konvertuj ich do FLV alebo MP4 formatu potom stym JW player problem mat nebude :)
A nevies nahodou, ktory program by mi to skonvertoval dobre? Ja som na konverziu pouzil to DVDVideoSoft Free Studio a ked cez neho konvertujem do FLV, tiez sa mi to nespusti dobre..
A co ten host, s tym by si mi nevedel poradit?..
Diky moc.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Jw player normalne funguje stiahol som ho a slape to.. samozrejme ze ti to nepojde bez toho aby si to vlozil do html.. inak napadlo ma, ze kedysi ked som mal este normalny net tak som casto navstevoal takzvane on-line filmy (vsetkym asi dobre zname). a tam boli on-line DivX filmy.. ziadne megavideo a pod.. ziadne FLV alebo MP4 ale normalny DivX.. su na to servery kde si uploadnes film ktory moze mat aj 400MB a vygeneruje ti zdrojovy kod ktory musis vlozit do stranky.. a vtom kode je aj priama cesta k tomu suboru.. takze tebe staci tam uploadnut ten tvoj DivX a vykaslat sa na ten zdrojak.. proste len pouzijes tu adresu toho videa aby si ho mohol niekto stiahnut :D.. a mas to :)
Mmartin
Guru
Guru

a potom mu zaklope protipiratska unia na dvere, ze prisla na caj...
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

heh ale to by musel najprv ponukat nelegalny obsah ale on chce ponukat jeho video tvorbu :D (ak sa mylim tak sa ospravedlnujem ale clovek ktory chce uploadovat 150MB DivX- aspon to mi vcera tvrdil cez ICQ - tak asi nechce ponukat komplet film.. to by bolo trochu malo ne? ak by ho predsa len prekonvertoval tak to uz moze rovno ponuknut na stiahnutie to FLV alebo MP4 lebo kvalita bude taka ista :D)
Mmartin
Guru
Guru

V tom je to iny pripad. Myslel som, ze ide o normalne filmy, na ktore sa vztahuje ©
jjuuraajj
Amateur
Amateur

Zvyšujem svoju ponuku na 70 € !

Ja som Jw player stiahol a nejde mi to spustit cez GUI, ako som Ti vcera pisal. A ked vytvorim to FLV z AVI cez akykolvek konvertujuci program a nech ho skusam spustit, ci uz cez kod alebo GUI, cez ktorykolvek program, vzdy ostane len biela obrazovka. Moj kod – jeden z mnohych pokusov:

<div>
<center>

<object width="840" height="678">
<param name="movie" value="http://www.nezavislost.com/download/Nez ... SKsub2.flv" />
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name="allowScriptAccess" value="always" />
<embed src="http://www.nezavislost.com/download/Nez ... SKsub2.flv" type="application/x-shockwave-flash" width="840" height="678" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always">
</embed>
</object>

</center>
<br />
<b><a href="http://www.nezavislost.com/download/Nez ... SKsub2.flv"> </a></b>
<br /><i> <a href="http://www.nezavislost.com/download/Nez ... SKsub2.flv"> </a></i>
</div>

Pricom to FLV bolo vytvorene v tomto pripade cez Total Video Converter.
Mam to v „nieco.php“. Akym sposobom to mam dat do html..?

Vlozit odkaz na video na stranku nemam problem; zdrojak potrebujem na prehratie FLVcka – nieco ako ten moje pokus hore. Co by som tam mal zmenit, v tom kode, aby mi to spustilo na webe pod JWPlayerom?

Tie servery na upload filmov skusim pozriet, diky za tip. Nemas tip na nejaky konkretny server/stranku? Vcera som sa zaregistroval a skusil som cez Rapidshare, ale zase, zaujemca o stiahnutie filmu sa musi bud do RS zaregistrovat, alebo musi na stahovanie cakat na presmerovanej stranke.. :-(
A ano, to moje video je volne siritelne, mnou mierne upravene ;-)
Skyer
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Skyer »

S video prehrávačmi nemám až tak skúsenosti, ale čo sa týka serveru, bolo by možné to vyriešiť tak, že by ste sa zaregistrovali na free Webhostingový server, ktorý by sa dal využiť ako bezplatné úložisko. Čo sa týka rýchlosti stiahnutia, tá záleží od zvolenéhu serveru - osobne vlastním platenú doménu, takže nemám skúsenosti. Z najlepších serverov, ktoré ponúkajú uplading aj s presmerovaním by som zvolil mediafire.com alebo zippyshare.com (subjektívny názor).
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

aha tak uz vieme kde ej problem :D:D:D minule som ti asi 5x hovoril aby sisi precital manual ktomu JWplayeru :) a zrejme si mal moju radu v anále :D :D ty sisi ten manual absolutne neprecital..

toto:

Kód: Vybrať všetko

<param name="movie" value="http://www.nezavislost.com/download/Nezavislost.ws_SKsub2.flv" />
a

<embed src="http://www.nezavislost.com/download/Nezavislost.ws_SKsub2.flv" type="application/x-shockwave-flash" width="840" height="678" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always">
zmeň na toto

<param name="movie" value="http://www.tvojserver.sk/tvoj_player.swf?file=http://www.nezavislost.com/download/Nezavislost.ws_SKsub2.flv" />
a

<embed src="http://www.tvojserver.sk/tvoj_player.swf?file=http://www.nezavislost.com/download/Nezavislost.ws_SKsub2.flv" type="application/x-shockwave-flash" width="840" height="678" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always">
je samozrejme ze ti to nejdfe ked ze ty sa snazis do html nacitat priamo to FLV video:D najprv musis nacitat predsa ten prehravac (player) a cez externu variabilnu (ktora ma nazov "file" a pridava sa hned za cestu k prehravacu pomocou "?") nacitavas do toho playeru to video predsa :)
jjuuraajj
Amateur
Amateur

To Weroro: No vidis, a keby si si bol Ty pozrel odkaz na moje pokusy http://www.hojko.com/spustenie-videa-na ... 40528.html ktory som uviedol hned v prvom prispevku, mohli sme si usetrit tyzden ;-)
Ked si ten odkaz pozries, uvidis, ze som sa to snazil nacitat cez minimalne dva rozne prehravace. ALE. Najprv mi to konvertovalo do FLV, ktore mi nespustal ziadny prehravac. Potom som skusal konvertovat to do SWF a spustat tak (2. a 3. pokus na tej stranke s pokusmi). A nakoniec som to skusal nacitat priamo ako SWF (pokus c. 1). No a potom, ked som pochopil, ze to ma byt v tom formate FLV, stiahol som si iny konverter na video a konvertoval to do uz dobreho FLV, ale skusal som to cez kus kodu, ktory som upravoval ako posledny a to ten bez prehravaca; to som si vobec nevsimol, ze tam kus kodu s prehravacom chyba. Pisem, som uplny zaciatocnik.

Kazdopadne, oba problemy mam uz vyriesene, dakujem vsetkym! Co sa tyka odmeny, polovicu posielam Werorovi, ktory mi pomohol s problemom c. 1. Dakujem Ti!
Druhu polovicu posielam Skyerovi, ktory mi pomohol s problemom c. 2 – ako prvy a zaroven jediny mi podal riesenie, kde uzivatelia nemusia cakat, nikam sa registrovat ani stahovat film po kuskoch, ale okamzite sa im zacne stahovanie. A to jednoducho tak, ze som si objednal dalsiu domenu a tu pouzivam ako ulozisko dat, ktore poskytujem na stahovanie na svojej povodnej domene. I ked zadarmo som na take mnozstvo dat a tak velke subory nic nenasiel, Tvoja rada ma naviedla na vyriesenie tohto problemu. Dakujem aj Tebe!
Poslite mi svoje cislo uctu na [email protected] :-)

PROBLEMY VYRIESENE
Napísať odpoveď