Kupim starsi pocitac s vykonom okolo 1,5GHz (Duron, Athlon XP, Pentium4), prip. Celeron aspon 1.7GHz. Bez monitora, tlaciarne a podobneho prisl. Zhanam aj inde. Pripadne aj po castiach, ale min. doska s procesorom spolu. Cenovo tak okolo 50-60 eur
Presne komponenty ti neviem poevdat, zakl.doska MSI KT6 DELTA, AMD Althon 1500+, Ram 512+256MB, HDD:80GB+160GB no na tom druhom su vadne sektory cize asi 20GB je nepouzitelnych,Grafika: Geforce 4 128MB je tam ku tomu aj kasna zdroj cd rom je plne funkcne cenu navrhni
mam celeron 1700ku 1256MB ram grafika GFX 5500 zdroj 350W MB Shuttle MV43N disk 20GB + TV karta. Bez cd romky a zadne dve USBcka su odpalene predne su ok a blbne trochu bios cenu si navrhni v pripade zaujmu spravim aj foto
Doska Epox EP-5P945-J, socket 775
Procesor P4 3,0GHz, socket 775
RAM Kingston 2GB (jeden modul)
DVD-RW LG s LightScribe (ATA)
Zdroj 350W Eurocase
Cena 80€, na dosku, procesor, RAM ti viem dat zaruku 12 mesiacov (pouzivany tovar). Mechanika ma 3 roky ale funguje bez problemov, zdroj ma 3 roky, pred rokom mal vymeneny ventilator. Pripadne za 95€ spolu ti k tomu zozeniem aj novu skrinu.
Takze chcem sa podakovat nemenovanej osobe ktora mi dala K- za to ze som svoju zostavu ktoru som sem napisal ohodnotil priblizne na 80€ bes toho 160GB HDD a napisal mi toto " Ty kreten za 80€ mam 1TB HDD" Cize to co si mi napisal nema ani paru takze sa nad sebou zamysli
Neviem ci si si nahodou nemyslel ze chcem predat ten HDD 160GB za 80€ tak by sa zislo precitat celu temu. Za 80€ som predaval celu zostavu.
marekm napísal:sorry zabudol som tu na to, stale zhanam, ak je to aktualne napis
Mám na predaj PC v kompletke. Je tam intel celeron 2,2ghz, základná doska ASRock P4V88+, 512mb ramka, HDD Seagate 80gb, grafika GeForce MX440 64mb, napalovačka LG. Pre bližšie info pozri moju tému vo fóre, ktorú si už komentoval. V Kompletke aj s bedňou bez monitora ti to dám za 50€čok. Si z Piešťaň, ja z Trenčína, takže možné aj stretnutie