Ahojte,
Prosím Vás ako sa volá služba, alebo človek, ktorý by mi vyrezal do skrinky, do umelohmotnej priesvitnej bočnice kruh, povedzme o polomere 22cm? A tak isto by som potreboval nejakú službu, alebo človeka čo by mi predal veľmi jemné kovové plátno z jemného drótu, proste perforovaný plech, resp. drátené plátno. Potrebujem si trochu "modnúť" skrinku [TT Armor+] lebo kvôli aerodynamike zvuku hrozne hučí bočný vetrák a tak isto chcem nahradiť dieru na boku tou drátenou "látkou" a vystlať spodok bedničky, lebo tam mám nasávanie vzduchu [2x 14cm fan].
Ďakujem za akékoľvek rady
Hľadám službu/človeka čo mi vyreže kruh do bočnice skrinky
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám službu/človeka čo mi vyreže kruh do bočnice skrinky
drátenú sieťku by si mohol nájsť v baumaxe
Uplink, keď som chcel vyrezať bočnicu tak som zašiel do požičovne kde požičiavajú náradie povedal som čo potrebujem spraviť, bol tam natoľko ochotný pracovník, že sa ponúkol a spravil mi to on aby som nemusel platiť za požičiavanie, spravil mi to dokonca na počkanie. Takže skús ak máte niekde v meste takúto požičovňu povedať čo potrebuješ, prípadne požičaj si priamu brúsku s týmto sa to robí veľmi ľahko.
// Drátenú sieťku mám doma pozriem sa v akých rozmeroch, ja ju nepotrebujem takže by som ti ju dal.
// Drátenú sieťku mám doma pozriem sa v akých rozmeroch, ja ju nepotrebujem takže by som ti ju dal.
uplink - myslis nieco taketo?
urcite je to dostat aj v BA, skus popozerat auto tuningove stranky
Kód: Vybrať všetko
http://www.autobiznis.sk/doplnky/tahokov/Kód: Vybrať všetko
http://www.tahokov.cz/mikrotahokov.html-
uplink
VIP
Jj ten mikrotahokov je presne to čo zháňam, čím menšie oká, tým lepšie. Thx a lot 
Díky moc Maro. za ochotu. Potreboval by som 20 x 20cm na bočnicu [ako prachový filter] a 30 x 20cm na spodok [TT Armor+ má nasávanie zo spodu
ako vysávač].
díky moc za rady.
Díky moc Maro. za ochotu. Potreboval by som 20 x 20cm na bočnicu [ako prachový filter] a 30 x 20cm na spodok [TT Armor+ má nasávanie zo spodu
volal som do hornbachu tak nechápala teta spojovateľka že o čom točím skúsim baumaxaudiotrack napísal:drátenú sieťku by si mohol nájsť v baumaxe
díky moc za rady.
Dobre uplink zajtra pôjdem pozrieť do skladu pozrieť aké sú tam tie sieťky mali by tam byť rôzne rozmery a hrúbky tak snáď tam nejaká bude čo ti bude vyhovovať, potom zajtra ak večer stihnem ti hodím foto.
//uplink: ďakovala
//uplink: ďakovala
-
uplink
VIP
Takže na výrez som zatiaľ dohodnutý predbežne a nezáväzne s Mordecaiom 
OK mám celkom dobré riešenie za evri päťdesiat
[1 evri sieťa na komáre, 50 centov záclona
]
OK mám celkom dobré riešenie za evri päťdesiat