skonci sa to asi takto: syn povie otcovi ze sa stahuje, otec skoci do kuchyne, vrati sa a nakrmi syna nozom otec uz nebude mat preco zit a vyskoci z okna
aj ja poznam podobnu rodinu: otec a syn...velmi podobna tejto opisovanej, len s tym rozdielom, ze syn otca viac bije a pyta od neho veskery dochodok na chlast...ked nema, zas len bitka.
kazdy to ma vo svojich rukach moj tato neni svtusik ale nebije ma mame rozdielne nazory a hadame sa ale to je normalne...keby sa ma dotkol tak ma uz nikdy viac neuvidi proste s principu vsetko sa da riesit chce to len guraz na to...
proste by som odisiel viem sa o seba postarat moja sitacia je taka ze hoci mam 17 uz som zbezpeceny tak zem ozem fungovat samostatne....nasilim sa nic neriesi psychicke tyranie je horsie a efektivnejsie a nemas hmotne dokazy nemozu ti ho dokazat
only napísal:kazdy to ma vo svojich rukach moj tato neni svtusik ale nebije ma mame rozdielne nazory a hadame sa ale to je normalne...keby sa ma dotkol tak ma uz nikdy viac neuvidi proste s principu vsetko sa da riesit chce to len guraz na to...
Aj ja som na tom podobne jediné čo nás s otcom spája je to že ako tak roumieme IT. Trochu smutne ale čo už. Ale keby ma byl tak by som zdrhol z domu. Len neviem ako dlho by som to vonku vydržal!
ja mam sice ine nazory ako tato ale neznamena ze ho nemam rad...napriklad zere ma ze stale tvrdi ze stare PC u nas na recepcii v hoteli je dost vykonne(CPU733MHZ 128MBram 20gb HDD a je na nom windows XP utrpenie na nervy)ale zvykol som si ide o pristup vonku by som uz prezil mal som aj stavy ze odidem pracovat navzdy ku kamartovmu fotrovy do britanie s platom 300libier mesacne a ubytko zdarma by som vyzyl ale nakoniec som ostal zatial...
Saq.utd napísal:sak co ma to je*e teraz...?
ako pises ked sa to staremu lubi tak nech...
a ked ne je*em na neho...
radsej idem napisat aku vonavku pouzivam
Tvojmu "inteligentnemu" prejavu nerozumiem. Ak by si mohol, tak to preloz. Ak vies.