N96 rychle vybitie baterie
N96 rychle vybitie baterie
Caweeeeeeees,
Mam taky problem, Moja nokia N96 sa rychlo vybija. Kamarat chcel skusit displej na svojej a ked ho dal naspet tak od vtedy sa mi rychlo vybija mobil. Dam ho aj na noc nabit a do obeda je vybity. Nejake napady???
//Goten: Téma presunutá zo sekcie pomoc.
Mam taky problem, Moja nokia N96 sa rychlo vybija. Kamarat chcel skusit displej na svojej a ked ho dal naspet tak od vtedy sa mi rychlo vybija mobil. Dam ho aj na noc nabit a do obeda je vybity. Nejake napady???
//Goten: Téma presunutá zo sekcie pomoc.
-
Spaymattio
Zablokovaný
Re: N96 rychle vybitie baterie
Kamarát ti zrejme vymenil baterku.
Tvoju si zobral a dal tam svoju.
skus baterku sformatovat: to jest vybijes baterku co najviac - tak aby sa mobil nedal ani zapnut - a potom daj nabijat aspon na 10 hodin
ale suhlasim so Spaymattiom
ale suhlasim so Spaymattiom
tetoval som tam aj inu baterku
v tom pripade ho daj okamzite reklamovat, pravdepodopne je v nom nejaky skrat - a s tym neje sranda
// DJBass > zas som o daco mudrejsi
vobec som o tom ani nevedel 
// DJBass > zas som o daco mudrejsi
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
phodinux: Formátovanie pri tomto type baterky nemá žiadny zmysel. Platilo to pri starších telefónoch. N96 má Li-ion batériu, pre ktorú formátovanie nemá zmysel.
myslim ze reklamacia mu nepomoze ked kamarat menil display
tak potom chod do nejakeho ochodu kde opravuju mobily, oboznam ich co mas za problem s mobilom a co by ta stala oprava 
najlepsie je ist do nejakeho sukromnika, ktory ma taky maly obchodik a opravuje mobily a o vsetko sa stara sam - tito ludia neuctuju vela za opravu, ak to nebude nic vazne tak myslim ze nejakych 5-10€, zatial co orange by z teba vytahal minimalne 30€ a pytal by dalsich 20€ za vymenu toho co netrebalo vymenovat
najlepsie je ist do nejakeho sukromnika, ktory ma taky maly obchodik a opravuje mobily a o vsetko sa stara sam - tito ludia neuctuju vela za opravu, ak to nebude nic vazne tak myslim ze nejakych 5-10€, zatial co orange by z teba vytahal minimalne 30€ a pytal by dalsich 20€ za vymenu toho co netrebalo vymenovat
phodinux napísal:tak potom chod do nejakeho ochodu kde opravuju mobily, oboznam ich co mas za problem s mobilom a co by ta stala oprava
jasne za žuvačku ti to opravia
tak neviem ako u vas ale tu na vychode (Michalovce) som nasiel paru takych ludi... za smiesny peniaz ti opravia hocico - ak je to nieco co treba vymenit tak si za to zaplatis ale inak ako som hovoril... uz som daval opravovat zopar mobilov a stale ma to stalo podstatne menej ako odo mna pytali za opravu v orange