RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)

Príspevok od používateľa rados915 »

Nevie niekto kde zistím, dokedy mám "aktívny" účet a koľko voľných MB? Lebo teraz ani neviem či mám ešte premium platný, alebo mi to vypršalo. Nepamätám si, kedy som ho naposledy kupoval. Také debilné zmeny, že až...
Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dahome »

rados915 napísal:Nevie niekto kde zistím, dokedy mám "aktívny" účet a koľko voľných MB? Lebo teraz ani neviem či mám ešte premium platný, alebo mi to vypršalo. Nepamätám si, kedy som ho naposledy kupoval. Také debilné zmeny, že až...
klikni si na položku Account Overview
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Dahome napísal:
klikni si na položku Account Overview
Myslíš toto? (príloha) Kde je veľký prd o tom dokedy mám premium účet a voľné MB? Alebo niekde inde to je?

// aha už to mám - New Premium Zone
Prílohy
Untitled-1.png
Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dahome »

prihlas sa, klikni hore na PREMIUM ZONE, otvori sa ti vezia BETA, potom klik na Account Overview
a budes tam mat vsetko, co potrebujes:
Prílohy
RS ACCOUNT1.jpg
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Do riti.. A ja dnes uploadujem poctivo celú noc, ráno pozriem a nič na servery nie je:(

Až teraz pozerám, že v tej novej premium zóne pribudlo to blbé nastavenie.

Neviem ako vám, ale v novej premium zóne sa mi to zdá neprehľadnejšie, aj keď je tam viac možností práce so súbormi čo je veľké plus u mňa.

Ešte raz pre všetkých, čo chcú uploadovať a nejde im to:

1. Treba sa prihlásiť do novej verzie Premium Zóny
2. Deaktivovať „Security Lock“ (ak ho používate)
3. V „Settings“ treba vybrať možnosť „Settings for storage limit“ a zmeniť ju na „Save files even if account is full - please note our inactivity rule!“
4. Naspať aktivovať „Security Lock“ (ak ho používate)
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

...

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 17:05)
Chcem sa spýtať či existuje akýsi spôsob ako navýšiť denný limit na sťahovanie z 5Gb na viacej. Ďakujem
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Kup si traffic share. Da sa to nastavit tak, ze ked minies tych 25 GB, ktore mas na 5 dni, bude sa ti cerpat z TS...
miross44
Novice
Novice

Rapidshare points

Príspevok od používateľa miross44 »

Zdravim chcem sa vas spytat: mam na svojom PREMIUM RS ucte 39 404 Free RapidPoints: a 6 284 Premium RapidPoints.... daju sa zmenit tieto body tak aby som si vytvoril este jeden mesacny premium ucet??? ak hej ako co mam nastavit? DAKUJEM ZA RADU
klokyno
Light Star
Light Star

Re: Rapidshare points

miross44 napísal:Zdravim chcem sa vas spytat: mam na svojom PREMIUM RS ucte 39 404 Free RapidPoints: a 6 284 Premium RapidPoints.... daju sa zmenit tieto body tak aby som si vytvoril este jeden mesacny premium ucet??? ak hej ako co mam nastavit? DAKUJEM ZA RADU
Áno dajú. Môžeš si buď sám predĺžiť acc. alebo vytvoriť nový a napríklad ho tu predať alebo ho niekomu dať.
Máš lištu ktorá vyzerá takto.
Premium Zone | Remote Uploads | View Logs | TrafficShare | Convert RapidPoints | Extend Account | Logout
Ťukneš "Convert RapidPoints" a tam si môžeš vybrať. ;)

P.S: Ja mám otázočku ako sa získavajú Free aj Premium RapidPoints. Ďakujem.

//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 7:36)
Este otazocka. Ked som mal zapnuty Security-Lock tak mi daval uploadnute subory do FileManageru. Teraz ked ho mam vypnuty tak mi to tam nedava ale ked som tukol na tlacitko Export v okienku kde uploaduje tak mi to exportoval na plochu a je tam vsetko len v tom FileManageri to bolo pre mna prehladnejsie.Takze moja otazka znie musim od znova uploadnut tich 60-70 suborou co stihlo cez noc aby mi to dal do File Manageru, alebo sa to da aj akosi inak. ;) Ďakujem
DR8PruBr
Star
Star

klokyno > A tie súbory si môžeš aj stiahnuť či ich tam len naoko máš? Ak ti to blbne tak si pozri cca 4 stránky vyššie, tam som písal ako uploadovať v novej Premium Zone keď tam máš viac ako 50GB dát.
klokyno
Light Star
Light Star

DR8PruBr > idu aj staihnut teraz som skusal.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

http://rapidshare.com/news.html

Reward programme: RapidPoints and RapidDonations to be discontinued

Od prvého júla zrušia bodový systém, do 6. júla bude možné body použiť potom sa stratia. Jasne, že ide im zase o peniaze, aby všetci, čo chcú premium tak im zaplatili. :)
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

neviete ci sa daju preniest subory z free na premium aj s bodmi ? ... viem ze sa to dalo ale bralo zato niejake body ... ale teraz neviem jak to je
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Pomoc s rapidom

Dnes som si previedol zo svojho Collector Account subory na novy premium acc ktory mi automaticky spravil rapid ... no ten premium bol vlasne ako keby premium po vyprsani doby .. tak som si ho "predlzil" z bodov .. vsektko vyzera fajna ale nemozem zneho nic stahovat lebo mi tam pise Traffic left: 0 Bytes ... a dokonca tam pise ze sa to nebude navysovat ... preco ???
Prílohy
Výstřižek.PNG
DR8PruBr
Star
Star

Body sa rušia aj na Premium či len Collector?!
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

celkovo
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

No to je fasa. Som planoval cez prazdniny uploadovat a takto som skoncil. A ako sa budu cenit stiahnutia ked nie bodmi? vsak potom tam nebude nikto uploadovat
DR8PruBr
Star
Star

Rapidshare - doje*** všetko čo sa doje*** dalo.

Začalo to skončením rewardov (tričká a podobné vecičky), potom nová premium zóna – no čo starej chýbalo? Nič. Bola rýchla, prehľadná a plnila svoj účel na 100%. Jediná vec, čo beriem ako + u novej je to, že sa tam dajú premenovať súbory, inak vôbec žiadne pozitívum.

Rapidshare Media Player – načo? Kto bude počúvať niečo cez RapidShare? Pochybujem že niekto...

Dnes ma zasa dostal export linkov – dám exportovať všetky súbory tak mi to vyexportuje úplne rozhádzané – žiadne rovnaké názvy pod sebou (to ma najviac serie), nič a navyše exportuje to dlho a otvorí sa v tom hnusnom malom neprehľadnom okienku.

Teraz ešte chcú zrušiť bodový systém, to už môžeme ísť všetci do riti a kupovať si predražené účty (6,99 € / mesiac) od nich...

Keď to budú takto zhovaďovať tak pôjdu do kolien onedlho. Zažil som ešte RapidShare.de a nikdy nebol nejaký väčší problém. Ale čo sa deje teraz (od polovice 2009) to je sila :(

To je taká moja menšia popoludňajšia úvaha o tom, ako ide RapidShare rýchlosťou svetla
...ale bohužiaľ dolu vodou...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ide len o peniaze a teraz im vadili tí, čo predávali účty a si vytvárali z bodov premium účty. Chcú stále viac a viac zarobiť a userom nechávať stále menej a menej možností.

Nikdy viac rapid ale ani iné, lepšie je používať P2P, nahráš si veľa a môžeš sťahovať kedy chceš čo chceš koľko chceš, čo dovoľuje ratio nie že ešte si aj zaplať a ti aj stanovia koľko denne a dokedy to môžeš využiť. Aj toto sa oplatilo jedine tak, že si pozbierať body na premium tak rok dopredu a koniec len sťahovať, príliš sa to neoplatilo sa s tým zaoberať a robiť pre rapid za nejaké drobné kým oni zarábajú na iných veľké peniaze. A aj to len tak, keď máš ultrarýchly upload. Bye-bye rapid. :smt006

Skúste megaupload, ako som to čítal aj tam sa dajú z bodov vytvoriť účty a to by sa mohlo zase robiť ako na rapide (asi, presne som to nezisťoval ani neskúšal).
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

http://rapidshare.com/news.html

je to nahovno podla mna
Napísať odpoveď