mám php-fusion a mám problém s panelom (chcem tam dať iny obrázok kde je názov panelu lebo do teraz som tam mal iba farbu 333333)skášal som to tu v .side-border-right { vsetko ide ako ma ale ten obrazok ukazuje iba na hornom panely a tie čo sú podním sú vo farbe 333333 nemá niekto s tým skúsenosti?
Ako zmením obrázok?
-
yoggy
Ako zmením obrázok?
Dobrý deň,
mám php-fusion a mám problém s panelom (chcem tam dať iny obrázok kde je názov panelu lebo do teraz som tam mal iba farbu 333333)skášal som to tu v .side-border-right { vsetko ide ako ma ale ten obrazok ukazuje iba na hornom panely a tie čo sú podním sú vo farbe 333333 nemá niekto s tým skúsenosti?
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zmením obrázok?
Akú máš verziu? Ukáž radšej ten tvoj kód, takto nič nevyriešime.
-
yoggy
Tu je to:
Kód: Vybrať všetko
.side-border-left {
background: #333333 url('images/pfboxcapl.gif') top right repeat-x;
border-left: 1px solid #C2D0D8;
padding-right: 6px;
width: 180px;
}
.side-border-right {
background: #222222 url('images/pfboxcapl.gif') top left repeat-x;
border-right: 1px solid #222222;
padding-left: 6px;
width: 180px;
}-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tento kus kódu nám veľmi nepomôže. Si si istý, že tie ostatné panely majú takú istú triedu ako tie horné?
-
yoggy
maju classe nastavene na ten kod co som dal sem ale mi ho zobrazuje iba uplne hore