Aky antivir ?

Informácie o software, ankety...

Ktorý antivírus používate a je najlepší

AVG
2
3%
Avira
3
4%
NOD32
26
34%
Panda
0
Žiadne hlasovania
Norton
1
1%
Kaspersky
8
10%
Avast
17
22%
BitDefender
6
8%
McAfee VirusScan
0
Žiadne hlasovania
Microsoft Security Essentials
6
8%
Ashampoo Anti-Virus
0
Žiadne hlasovania
Iný
8
10%

Celkom hlasov: 77

Acer01
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky antivir ?

Príspevok od používateľa Acer01 »

Ja pouzivam NODa vyse 3r a som spokojny,... (ESS) Mam ho legal takze no problem,... Vyhodou Esetu je to ze dokaze dat 50% zlavu z produktu ak si student,dochodca,ZTP, atd atd takze rocna licencia ta bude stat 25€ co si myslim da kazdy
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

je niejaky rozdiel v eset smart security a nod32?myslim v detekcii či detekciu maju rovnaku?
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

3-mato-3 > Laicky povedané: ESS ti chytí aj spyware a spam, EAV len vírusy...

V konečnom dôsledku sa viac vyplatí ESS kvôli celkom dobrému firewallu.
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

ok diky za odpoved
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Doteraz som používal NOD (SS) samozrejme legálna licencia... Minulý týždeň som dal MS SE a ďalšiu kúpu od esetu asi prehodnotím, pretože ten malý zázrak od MS vyzerá sľubne :) Má niekto skúsenosti s týmto antivirom od MS?
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

no MS antivír som skúsil a po dvoch dňoch šiel preč. Citeľne spomaľoval PC a myslím že nemám archaický stroj :)
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

neqeb: no mne zatiaľ procesor niejak nevyťažuje čo sa o esete povedať nedalo... niekoľko minút po zapnutí (kľudne aj 10) bol schopný brať 50% CPU
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

ako u koho , mne napríklad teraz bere eset asi percento. Ale pri MSE sa doslova nedalo robiť s adobe programami, flash CS4 sekal jak keby som pakoval a konvertoval na pozadí.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Jednoznacne Nod32 v2.0

Príspevok od používateľa Adulko1 »

hojko napísal:Ja osobne uprednostnujem NOD32, je najlepsi. Nainstaluj si Trial verziu a tu mozes updatovat mesiac. Potom to odistaluj a naistaluj o5 a mozes updatovat. Takto to mozes robit stale, alebo si tahaj NOD z

Kód: Vybrať všetko

http://a1.edskes.com/n/nod32_20040505.exe
Je to cool!!!
Hojko, ja som robil presne toto, ale nakoniec sa mi stalo, ze nejaky mailware sa mi dostal do PC a zacal mi haprovat ... :( Ani Avast mi nesiel nainstalovat, tak som skusil Aviru, naslo tam vela virusov, co tento trial nenasiel vobec. Len ma stve, ze Avira je velmi pomaly, dlho mu trva skenovanie. Nie je este nejaka lepsia alternativa? Teraz, ked som chcel nainstalovat opat nod, tak mi vypisuje, ze mi nemoze nejaky subor ddl prepisat a ani zmazat ho nemozem a ani natvrdo cez TuneUp nejde odinstalovat, tak mi z toho nodu zostali vselijake subory, co nechcu ist prec. A to som velky zastanca Nodu 32 :( A ked idem cez mail, cez link na jedno forum, tak mi stale vypisuje, ze je tam virus, i ked tam nieje, stale nejaky mailware ... :(
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

ja nodu uz neverim v zivote by som ho už nedal do pc vypisuje viri ale nevedel mi ich liecit az AVG problem vyriesil a na avg idem 2a pol roka a k nemu pouzivam malwarebytes.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A aky mas PC? Lebo ja mam uz myslim trosku stary - Intel pentium 4, 1Gb DDR Ram, 256 Mb ATI Radeon 9250 ... A AVG mi strasne ale strasne spomalovalo PC :( tak idem skusit Kaspersky.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Adulko1 - dobre spravíš, ale skús aviru, je free ;) a tie isté výhody, až na fw a antispyware.
neqeb napísal:no MS antivír som skúsil a po dvoch dňoch šiel preč. Citeľne spomaľoval PC a myslím že nemám archaický stroj :)
myslíš tých 600 kB - 5 MB keď scannuje a 0% vyťaženie CPU pri pasívnom chode a asi 2% keď scannuje? :D ešte z Phenomu 965 tu na Core i7 930 na 3.8 GHz to s CPU ani nehne :D
Prílohy
mse.jpg
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Adulko1 napísal:A aky mas PC? Lebo ja mam uz myslim trosku stary - Intel pentium 4, 1Gb DDR Ram, 256 Mb ATI Radeon 9250 ... A AVG mi strasne ale strasne spomalovalo PC :( tak idem skusit Kaspersky.
Keď ti nepomôže ani Avira ani Kaspersky tak už ozaj neviem čo. Mohol by si si pozrieť na log z hijackthis, vymaž tam všetko nepotrebné, hlavne čo nepatrí k žiadnemu programu čo si si nainštaloval. Skús tú aviru, podľa mňa je to ok a ešte je na domáce použitie aj zadarmo.
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Adulko1 napísal:A aky mas PC? Lebo ja mam uz myslim trosku stary - Intel pentium 4, 1Gb DDR Ram, 256 Mb ATI Radeon 9250 ... A AVG mi strasne ale strasne spomalovalo PC :( tak idem skusit Kaspersky.
ja mam doma dva pc a na obydvoch mi ide avg 9-ten novy avg uz tolko nazatazuje pc,ale s avg som velmi spokojny

a kaspersky spomaluje pc este viac
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Joj chlapci jeden tak a druhy tak :) No ten Kaspersky mi nejde nainstalovat, lebo stale tam zostalo nieco z McAfee ci ako sa to vola, co mi kontrolovalo podozrive stranky v prehliadaci. Skusal som zmazat rucne celu zlozku aj kde bol Nod 32, ale stale mi vypisuje, ze sa to neda zmazat, nejaky subor s koncovkou dll nechce zmazat. :( Ten Avira som skusal, ano je free ale nie je najrychlejsi, rychlejsi bol aj tk asi Nod 32, takze este mi zostava moznost ten Avast, ci pojde a najnovsi AVG som este neskusal na mojom PC, ale ten 8 mi hrozne spomaloval PC.
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

NOD 32 jednoznačne!!!

Niekoľko rokov som používal Avast, hehe... za študentských čias. Najlepšie bolo keď mi cez WoWko v strede raidy začal sťahovať...
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lokkju »

solo antivir nod32 - môže byť. inak eset internet security je pekný ofuk. za ten ich firewall by som nedal ani :smt033 . v zúfalstve - radšej ten integrovaný do windóze.
ja: blokujem porty a mám nastavené isté /na základe neblahých skúseností/ pravidlá na routeri. len pre osobný pocit uspokojenia používam BitDefender.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ale mne nod 32 uz skoncil, resp. teraz aj ta skusobna verzia a chcem skusit iny, po node ten najlepsi, vraj je AVG 9, ale zasaten mi minule co som mal hrozne spomaloval PC a navyse mi maze vsetky cracky potrebne, kde virusy nie su :( Da sa tomu zabranit?
phodinux
Expert
Expert

Príspevok od používateľa phodinux »

daj si avast, v momentalnej dobe je to celkom schopny a kvalitny antivirak, a mas aj verziu zadarmo ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

phodinux: A ja zase tvrdim, ze Avast strasne vytazuje pocitac, je pomaly a celkovo je zly.
Napísať odpoveď