Tak co si myslite o tejto hre?
Alpha Prostocol
Platformy: PC/X360
Výrobce: Obsidian
Vydavatel: SEGA
Popis hry: moderní špionážní akční RPG od autorů KoTOR 2 a s prvky z Mass Effect
Datum vydání: březen 2009
Tu su nejake screenshoty
no podla videi to vypada dobre, uvidime, ako sa to bude hrat
edit: tak po vyskusani musim povedat, ze som velmi sklamany. animacie postavy(hlavne chodenie) su odflaknute, pribeh ma nejak nechytil a ta optimalizacia...
ja neviem, ale tak ako som sa tesil som sklamany...
ozaj, este mi to robi taku vec, ze pri dialogoch, ked mam moznost rozhodnut sa, aky postoj zachovam, sa mi nezobrazuju popisky - len tie ikony.
edit2: pomohlo editovat konfig a prepisat to na cestinu a uz to ide
Akurát včera som pozeral gameplay. Vyzerá to otrasne. Graficky to nehodnotím /priemer/, ale vyzeralo to smiešne celé.
Pohyby, tie jeho tiché útoky zo zadu, kdež keď napr. držal v ruke zbraň a mároval niekoho, zrazu zbrane nebolo a po jeho "kombe" mu zbraň len tak skočila do ruky /to je jedna z vecí ktoré sa mi nepáčili/. Neviem kto robil tie pohyby ale keď behá skrčený, tak to vyzerá veľmi nereálne + akoby do toho prostredie ani nepatril. Nohy sa mu preplietajú rýchlejší ako sa hýbe.
Pripadá mi to hrozne moc divné a slabé.
Určite nevyskúšam.
das sa na tuto cestu C:\Program Files\SEGA\Alpha Protocol\Engine\Config a v subore BaseEngine najdes a zmenis položku - Language=INT na Language=CZE ulozis a hras.
majik napísal:das sa na tuto cestu C:\Program Files\SEGA\Alpha Protocol\Engine\Config a v subore BaseEngine najdes a zmenis položku - Language=INT na Language=CZE ulozis a hras.
V tych pismenkach co sa menia hladas dva retazce znakov - lavy a pravy, ktore mas nad tou tabulkou(ked ides hackovat tak nehyb mysou). V tabulke sa hybe w,s,a,d pre lavy retazec a mysou pre pravy retazec. Ked najdes spravny retazec lavej strany, tak sa nan nastavis a stlacis medzeru. Ak si sa trafil tak sa to potvrdi a hladas pravy retazec. Ked ten najdes, nastavis sa nan a kliknes lavou mysou(LMB) a az si sa trafil, tak sa sa to potvrdi a ty si uspesny a ides dalej.
Az na tu citlivost mysi je to v pohode. Niekedy len treba skusat a poriadne hladat, niekedy tie retazce najdes hned.
Sami autori priznali ze tato hra mala byt zrusena... A co citam komentare tak tej hre sa vsade vysmievaju, take to je strasne cize podla mna ruky prec od tejto hry.
ten save ti je na nič, lebo tieto hacovacie medzihry sú na každom kroku. medzi všetkými pohybujúcimi sa číslami musíš hladať čísla ktoré sa nehýbu. inakšie ti poradiť neviem. ja už som sa to docela naučil, ale aj tak na to nemám nervy inakšie asi budem jeden z mála komu sa táto hra páči aj keď je dosť zabugovaná
Proste otras, toto sa nedá hrať, tá grafika a ten movement, moc, a toto má 10GB? Ah, toto má byť kópia/nástupca Splinter Cell Conviction? Ani z ďaleka...