edit: tak asi po 1 hodinke hrania mi to príde ako taká zábavná racingovka priam oddychovka...pačia sa mi tie Powery,autá,prostredie....nároky to tiež nemá veľké ide mi to na High Quality atd....hodnotím to na 8/10
Blur
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Blur
super už sa inštaluje...
edit: tak asi po 1 hodinke hrania mi to príde ako taká zábavná racingovka priam oddychovka...pačia sa mi tie Powery,autá,prostredie....nároky to tiež nemá veľké ide mi to na High Quality atd....hodnotím to na 8/10
-
JeffHardyy
Light Professional
zmenit sa nedajú..len vybrat Preset 1,2
Nie je nejaky sposob aby sa to dalo hrat na gamepade okrem Xbox-oveho ???
A ked chcem dat update tak my vyhadzuje - Finding target
Install Path is 'H:\Program Files\Activision\Blur(TM)'
Closing game
ApplyPatch Blur.exe BlurExe.bsdiff
(CRC 0x79eacaf8 => 0xa478144e)
Old Path: 'H:\Program Files\Activision\Blur(TM)\Blur.exe'
Current CRC: 0x9e98b8d8
'H:\Program Files\Activision\Blur(TM)\Blur.exe' has a CRC of 0x9e98b8d8, was expecting 0x79eacaf8
A ked chcem dat update tak my vyhadzuje - Finding target
Install Path is 'H:\Program Files\Activision\Blur(TM)'
Closing game
ApplyPatch Blur.exe BlurExe.bsdiff
(CRC 0x79eacaf8 => 0xa478144e)
Old Path: 'H:\Program Files\Activision\Blur(TM)\Blur.exe'
Current CRC: 0x9e98b8d8
'H:\Program Files\Activision\Blur(TM)\Blur.exe' has a CRC of 0x9e98b8d8, was expecting 0x79eacaf8
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hej hrávamFilipito napísal:pokiaľ viem tak Damon hráva LFS , keď sa mýlim nech ma opravý
chcel by som skúsiť ten iracing mimochodom čo to je zač
a k bluru...
mne sa to páči taká dobrá hra na vyblbnutie a proste konečne niečo iné ako dokolečka krúžiť na okruhoch ako v 99% ostatných hrách
tak som to zahral a som celkom spokojny.
Grafika pekna, efekty a zvuky tiez, aj ked nemam rad zavody, v kt. sa po sebe striela, toto ma chytilo.
Jedine, co mi vadi, je nemoznost zmenit ovladanie-namapovanie vlastnych klaves, ale k tomu som nasiel utilitu-nechapem, preco to tvorcovia nedali priamo do hry.
Este skusim Split/Second a uvidime.
Skusal niekto hrat online s vyliecenou verziou?
Grafika pekna, efekty a zvuky tiez, aj ked nemam rad zavody, v kt. sa po sebe striela, toto ma chytilo.
Jedine, co mi vadi, je nemoznost zmenit ovladanie-namapovanie vlastnych klaves, ale k tomu som nasiel utilitu-nechapem, preco to tvorcovia nedali priamo do hry.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Superna hra,strašne ma to chytilo ..hratelnosť je dobra..
lubi sa mi prepojenie twitteru,facebooku a pod
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4 ... 1851295937
lubi sa mi prepojenie twitteru,facebooku a pod
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4 ... 1851295937
A ako sa volá prosím ťa tá utilita na nastavenie kláves?majik napísal:tak som to zahral a som celkom spokojny.