Miskolc

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Miskolc

Príspevok od používateľa tomasso »

bol uz niekto z tade v Miskolci...?
nevedel by niekto nieco odporucit kde by som mohol ist na navsteve tohto mesta? Bol som sa tam asi pred 2 tyzdnami ale presli sme len jedno nakupne centrum a asi polovicu namestia.
Chystame sa tam zasa..leeen ci niekto nevie nieco odporucit, nejake ine vacsie nakupne centra alebo pammiatky, alebo podobne veci...
diky
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Tip na vylet
Nedaleko od Miskolca je Tiszaújváros. Perfektne kupaisko s mnozstvom vodnych atrakcii. Urcite sa tam nudit nebudes. :wink:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no ja som bol v aquaparku miskolc tapolc (namam ani ponatia jak sa to pise) tam je taky fajn aquapark ze je vybudovany do skaly, takze ty plavas v takej velkej jaskyni, a samozrejme su tam aj nejake tie atrakcie, mne sa tam velmi pacilo
ladlo460
Novice
Novice

Re: Miskolc

Príspevok od používateľa ladlo460 »

Akcie v hypermarketoch v Miškolci a zoznam obchodov, reštaurácií, ubytovania, pozoruhodností...

http://v4travel.eu/miskolc
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re:

Príspevok od používateľa ropman »

pHysIQ napísal:Tip na vylet
Nedaleko od Miskolca je Tiszaújváros. Perfektne kupaisko s mnozstvom vodnych atrakcii. Urcite sa tam nudit nebudes. :wink:
nudit sa tam nebude ale pod pojmom mnozstvo atrakcii si predstavujem nieco ine. su tam iba umele vlny (raz za hodinu ale dost dobre), potom taky vodny vir, ktory je skor stresujuci ked je na nom vela ludi co je skoro vzdy a tiez to ide len raz za hodinu. a 2 tobogany jeden klasicky krutiaci sa a druhy rovny. okrem toho tam su termalne bazeny. a celkovo je to tam lacnejsie ako na slovensku - vstupne, bufety, vsetko.
Pezzo napísal:no ja som bol v aquaparku miskolc tapolc (namam ani ponatia jak sa to pise) tam je taky fajn aquapark ze je vybudovany do skaly, takze ty plavas v takej velkej jaskyni, a samozrejme su tam aj nejake tie atrakcie, mne sa tam velmi pacilo
to bolo asi najhorsie kupalisko na akom som v zivote bol - nedalo sa tam plavat, nic. len chodit v tej pridrbanej jaskyni co je zabavne asi tak na 5 minut. aquaparkom by som to nenazval ani nahodou, sak tam nic ine okrem tej jaskyne nie je. podla mna je to kupalisko vhodne len pre male deti a starych ludi.

je to sice stary vytiahnuty topic, ale tak mozno to niekomu pomoze, ked sa na tieto miesta bude v lete chystat :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Re:

Príspevok od používateľa IMI »

ropman napísal:
nudit sa tam nebude ale pod pojmom mnozstvo atrakcii si predstavujem nieco ine. su tam iba umele vlny (raz za hodinu ale dost dobre), potom taky vodny vir, ktory je skor stresujuci ked je na nom vela ludi co je skoro vzdy a tiez to ide len raz za hodinu. a 2 tobogany jeden klasicky krutiaci sa a druhy rovny. okrem toho tam su termalne bazeny. a celkovo je to tam lacnejsie ako na slovensku - vstupne, bufety, vsetko.

to bolo asi najhorsie kupalisko na akom som v zivote bol - nedalo sa tam plavat, nic. len chodit v tej pridrbanej jaskyni co je zabavne asi tak na 5 minut. aquaparkom by som to nenazval ani nahodou, sak tam nic ine okrem tej jaskyne nie je. podla mna je to kupalisko vhodne len pre male deti a starych ludi.

je to sice stary vytiahnuty topic, ale tak mozno to niekomu pomoze, ked sa na tieto miesta bude v lete chystat :)
Ropman: Barlangfurdo aka plavaren v jaskyni, je perfektna vec , sice je trosku draha ale stoji to za to. Mas tam plno veci ktore mozes vyskusat ako napriklad sauna,termalna voda, plavanie vonku - ako v polovici kopule vo hviezdarni, hviezdaren vo vode a plno dalsich veci. takze rozhodne sa tam nudit nebudes. 100 ludi 100 chuti ale podla mna je to vyborne. ajked trosku drahe :S . Tu mas web : http://www.barlangfurdo.hu/ . :)
Napísať odpoveď