co budem mat za drobnu kradez v obchode ?
Re: co budem mat za drobnu kradez v obchode ?
Ja myslím že "fetacik" je fake a vodí vás za nos 
tak isto tomu neverím kto by volal policajtov kvoli 70centom šak by tomu SBS-karovy vynadali
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak, páni. Po krátkom výskume som dospel k záveru, že Fetacik bude pravdepodobne FAKE. Viď táto téma: http://www.hojko.com/hadzanie-kamienkou-t141334.html
spravil som si fake účet a malú chvíľu vás ťahal za nos "hádzaním kamienkou."
Budiž mi ospravedlnením, že som to spravil s dobrým úmyslom - krátky výskum na populácii miestneho fóra, ako zareagujú a či sa niekto "chytí" diskusie s pomerne očividným FAKE užívateľom. To všetko kvôli užívateľovi Fetacik, ktorý bude pravdepodobne tiež Fake.
Ratzi a ostatní - vďaka za diskusiu v danej "téme." Keby niekto hodí kamienok na moje auto, na ten nadjazd by som za ním vyliezol s teleskopom v zuboch
súčasne prosím modov o zamknutie príslušnej témy "hádzanie kamienkou" a buď jej odstránenie alebo ponechanie pre pobavenie ďalších generácií.
spravil som si fake účet a malú chvíľu vás ťahal za nos "hádzaním kamienkou."
Ratzi a ostatní - vďaka za diskusiu v danej "téme." Keby niekto hodí kamienok na moje auto, na ten nadjazd by som za ním vyliezol s teleskopom v zuboch
súčasne prosím modov o zamknutie príslušnej témy "hádzanie kamienkou" a buď jej odstránenie alebo ponechanie pre pobavenie ďalších generácií.
-
RATZINGER666
Darca
chlape.... vies ty vobec, ako si mi zdvihol tlak?? 
-
pryja
Darca
Sa tu niekto zlakol basy 
//teba, teba
//teba, teba
-
Stoporko
VIP
pryja - koho tým teraz myslíš?
ratziho za jeho vyhrážky, ako ťažko telesne ublíži užívateľovi Rejper alebo mňa za vytvorenie fake účtu?
-
RATZINGER666
Darca
heh, ak myslite mna, tak ja sa dufam nemam preco bat basy, a aj keby, tak cert ju vem, ide skor o to, ze taketo individua ma naozaj zvyknu vytocit do nepricetnosti 
Zaxman napísal:nvm čo riešite nick : Fetačik pripity kradne ??? klasicky 14 chalan čo si mysli že je to frajerina tieto 3 veci dokopy
dostane ho flojd tak už neni taky husty
jasne že stoho nič nebudeš mať ked aj pokladnička vravela že ste platili spolu a keby aj nie maš 14 pohoda nič nepride jedine papier prísť dát výpoveď kvoli kamaratovy ale pochybujem že sa bude pocicajt drbať s papierovačkami kvoli žuvačkam takže klud nič sa teraz nebude diať a nič stoho nebudeš mať
no ono to s tym platinim bolo tak ze nakup sme platili spolu a potom ked ma chitli som povedal ze on pplatil nakup a ja to co som ukradol ale ona im povedala ze ja som nic neplatil ze nakup sme platili spolu
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2010, 20:28)
naco by som si to vymyslal ???
Okej Okej, ale jedno mu musite nechat, aspon nepise jak kazde ine je*** decko co ma 14 rokov, normalne to ma aj nejaku gramatiku sem tam (az na mnozne cisla, ale to sa v skole este naucia
) A ked som bol maly tiez som zobral zuvacky zo samosky len tak proste lebo som nevedel co zo sebou... a myslim si, ze po tomto zazitku v tak malom veku si rozmysli ci bude kradnut ked bude starsi... sak on si spomenie ako mu lepilo 
-
Fabo
Hardcore addict
Wait, wat? Nieco mi uslo?Jake napísal:aspon nepise jak kazde ine je*** decko co ma 14 rokov, normalne to ma aj nejaku gramatiku sem tam
napriklad. Potom absolutna necitatelnost akehokolvek dlhsieho textu z titulu absencie akejkolvek interpunkcie, ci struktury textu. 2 minuty treba skumat kazdy prispevok...no lenze vies mi sme boli trochu pripity
povecte mi aky mam dôvod aby som si robil srandu ??? omg
si sa s tým prišiel pochváliť? 
Maximalne vyprask od rodicov 
Inac 14 rocny a uz kradne + kombinacia s tym nickom, som zvedavy co z teba bude o 10 rokov... najdite si inu zabavu
Inac 14 rocny a uz kradne + kombinacia s tym nickom, som zvedavy co z teba bude o 10 rokov... najdite si inu zabavu