Problem s profilmi vo wine XP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Problem s profilmi vo wine XP

Príspevok od používateľa aughostino »

mam taky mensi-vacsi problem.
Vcera som si do PC pridal novy disk, dnes som nan nainstaloval win aby som si mohol premiestnit nejake data. Tento novy disk mi PC berie ako prioritny, popri tom, mam v biose nastaveny ako prioritny ten stary.

Na tom starom wine (na starom disku) som mal vytvorene profily a ked sa k nim chcem dostat z tohto noveho winu (na novom disku) tak mi vypise "Pristup bol odopreny"

Jedna sa mi hlavne o data na plochach a v priecinkoch Moje dokumenty v tychto profiloch.

Existuje nejaky sposob ako sa tam dostat? Alebo ako donutit PC aby ten stary disk bral ako prioritny? Lebo som skusal ten novy odpojit a nechal som zapojeny iba ten stary ale vypisovalo mi chybnu hlasku.

este som zabudol dodat ze ten stary disk je IDE a ten novy SATA
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s profilmi vo wine XP

Príspevok od používateľa hojko »

SATA je zrejme nadradeny, takze problem moze byt tam. Trebalo by to lepsie pozriet v biose.

K udajom sa mozes dostat, napriklad ked stary disk konvertnes na FAT32 system, tym padom zrusis vsetky NTFS prava. Ale pozor!!! FAT32 dokaze pracovat len so subormi do 4GB a teda, ak si tam mal nejake image subory, ktore boli vacie, tak o ne prides. Dalsia moznost je pouzit nejake live distro Linuxu. A posledna moznost je skusit auditovanie, ci zlozite zdielanie a nastavit prava pre everyone. Myslim, ze k pripadu audiotovania som tu uz zo 2x pisal navod na fore, rovnako ako je tu nejedna tema o pristupu k disku s rovnakou problematikou.
Napísať odpoveď