router GA-324WB a problem s torrentmi
router GA-324WB a problem s torrentmi
ako je spomenute v nadpise, mam tento router, a nefunguje mi stahovanie cez torrenty. pouzivam bitlord. mozete mi poradit?
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: router GA-324WB a problem s torrentmi
Nejdú ti hoc ake torrenty alebo iba niektore , je mozne ze na daný subor / link niesu seed-ovia
nejdu vobec, nez som zapojil tento router isli
prekontroluj si ci mas otvoreny dany port v routri.port sa musi zhodovat s portom ktory mas v bitlorde nastaveny.priklad ked je napriklad v bitlorde 5542 tak v konfiguracii routra konkretne to byva ozancena ta funkcia ako port forwarding alebo sa tpo este moze nachadzat pod polozkou NAT v menu advanced alebo tak tak v tej tabulke musi byt napisany tiez tento isty port teda 5542 a tento port musi byt presmerovany na vnutornu IP adresu PC v sieti LAN. teda v praxi to znamena ze port 5542 is forwarded napriklad na ip adresu v sieti 192.168.1.3 a malo by to ist..pripadne ak ani tak nepojde tak si skontroluj pravidla vo firewalle neviem aky používaš či neni zablokovaná komunikácia pre tento bittorent klient ktory uvadzas..ak by bola tak riesenia existuju dve..bud vypnes firewall vo windowse čo neodporučam z hladiska bezpečnosti na sieti alebo povolis tuto komunikaciu pre ten bitlord..