treba len dufam, ze budu stale tak ustretovy
STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
webmasterr
Medium Professional
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
ano Valve mu poslal novy kluc...co by som odnich ani necakal, kedze chyba bol na strane GFWL 
A to si mi nevidel, co mi odpisalo GFWL... Ze mam kontaktovat Codemasters... pritom chyba bola na ich strane. No proste nonsens.
Steam help !!!
Ahoj na jednom účte Steam mám nejaké hry a na druhom účte mám tiež nejaké hry môžem si nejako presunúť hru z jedného účtu na druhý ? dá sa to nejak? ďakujem za odpoveď (zo steamom som celkom začiatočník)
Re: Steam - akcie
Zdar, rozmyslam o kupe Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Gold Edition ale nevim jestli to je v cestine, kdyz si to kupim v obchode je to v cz a musim to taky hrat pres steam ale kdyz to kupim primo na steamu ? pls poradte
No maju tam vypisane iba toto: Languages: English, French, German, Italian, Spanish, takze cestinu tam mozno budes musiet doinstalovat (ak vobec vysla samostatne), ale nie som si isty, ci to bude fungovat.
no to jo ale v L4D2 taky neni napsane ze jde v cz ale jdeGothaR napísal:No maju tam vypisane iba toto: Languages: English, French, German, Italian, Spanish, takze cestinu tam mozno budes musiet doinstalovat (ak vobec vysla samostatne), ale nie som si isty, ci to bude fungovat.
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
na steam ked si kupim L4D2 neni tam napisane cz to vidim ale fakt je tam?
Čeština v L4D2 je. Stačí v nastaveniach steamu zmeniť jazyk na češtinu (Settings - Interface - Czech) a potom aj samotná hra bude po česky, ale len titulky, dabing nie (viď. príloha).Thief211 napísal:na steam ked si kupim L4D2 neni tam napisane cz to vidim ale fakt je tam?
tak to uz vime ale nevis jestli je v cestine i Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Gold Edition ?rados915 napísal:
Čeština v L4D2 je. Stačí v nastaveniach steamu zmeniť jazyk na češtinu (Settings - Interface - Czech) a potom aj samotná hra bude po česky, ale len titulky, dabing nie (viď. príloha).
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
diky diky ale chrapuni preco to tam nemaju napisane?
axouhlik - rovnakou metodou zapnes cestinu v kazdej hre na steame, ak ju hra obsahuje. Takze si to velmi lahko dokazes zistit svojpomocne 
No len jemu ide o to, ze chce cestinu a ked si hru kupi na steame a cestina tam nebude, tak zaplati zbytocne 
Pytal som sa kamosa, a vravel ze ma to cestinu, len to treba zapnut a steam si dodatocne subory stiahne sam.aloxuhik napísal:
tak to uz vime ale nevis jestli je v cestine i Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Gold Edition ?
Jsem si to kupil stahnul, no a cestina je jenom v chaos rising a v dawn of war 2 neni koukal jsem na net a zistil jsem ze tam pisou taky eng. Tak jsem to tak nechal ze jdu zahrat chaos rising zahraju a co mi to udela viz obrazekrochedo napísal:
Pytal som sa kamosa, a vravel ze ma to cestinu, len to treba zapnut a steam si dodatocne subory stiahne sam.
Nevite co s tim mam udelat ? pls poradte jsem na tu hru strasne nateseny
Pozdi si podrobnosti tej chyby a najdi ju tu: http://forums.steampowered.com/forums/f ... .php?f=303 Urcite tam bude riesenie.
Ako si zapol tu cestinu ? Alebo ono to bolo po cesky od zaciatku ? Ten Chaos Rising.aloxuhik napísal: Jsem si to kupil stahnul, no a cestina je jenom v chaos rising a v dawn of war 2 neni koukal jsem na net a zistil jsem ze tam pisou taky eng. Tak jsem to tak nechal ze jdu zahrat chaos rising zahraju a co mi to udela viz obrazek
Nevite co s tim mam udelat ? pls poradte jsem na tu hru strasne nateseny
Stahnul jsem to pustil dawn of war bylo po anglicky takze jsem dal vlastnosti a cestina tam nebyla dal jsem vlastnosti u chaos rising a cestina uz tam byla protoze mam steam po cesky tak jsem to tak nechal pustil jsem hru a udelalo mi to tabulku crash. Dal jssem ve vlastnostech anglictinu a slo to pustit. Pak mi to zacalo stahovat 1,5 gb ale kdyz jsem dal cestinu tak ,mi t stahovalo jenom 1 mb. A kdyz jsem stahnul 1,5 gb pak ten 1 mb tak nejde ani zakladni hra ani datac.rochedo napísal: Ako si zapol tu cestinu ? Alebo ono to bolo po cesky od zaciatku ? Ten Chaos Rising.
Neviem ako to tam mas, ale cestina tam musi byt
Keby som to mal kupene tak by som poradil lepsie.
uplne stejny problem jako je tady : http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1279924
jak pise cheal9653 mam uplne stejny, jak mu odpovedely tak jsem prelozil pomoci google prekladace a podle toho jsem to udelal no a nepomohlo nebo mi to spatne prelozil ? pls help
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2010, 15:22)
jak pise cheal9653 mam uplne stejny, jak mu odpovedely tak jsem prelozil pomoci google prekladace a podle toho jsem to udelal no a nepomohlo nebo mi to spatne prelozil ? pls help
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2010, 15:22)
Nemohl by jsi mi dat kontak na steamu tveho kamosa ? ze by jsem se ho zeptal na pra vecirochedo napísal:
Pytal som sa kamosa, a vravel ze ma to cestinu, len to treba zapnut a steam si dodatocne subory stiahne sam.