Výhra 100 000 000 Sk..... čo teraz?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Výhra 100 000 000 Sk..... čo teraz?

Príspevok od používateľa Fabo »

pinco jedine nakupit nejake dlhopisy... ono to ma vyhodu 100% istoty ze ta banka nepadne, ale no neviem... Osobne si nedokazem predstavit pad nejakeho Credit Suisse a podobnych.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, v prvom rade, ako to u mna byva, ked sa dozviem fakt velku senzacnu spravu, tak sa zacnem smiat (od radosti ). Ako vela ludi spominalo, tak by som prvy den asi nezaspal, hned by som dal vypoved v praci (resp. v mojej momentalnej praci by som asi kupil celu firmu a vyhodil svojich kolegov :x alebo kaslem na nich ) Urcite by som pozval svojich dobrych kamaratov niekam na nejaku akciu ( najskor asi fakt ze obrovska chata niekde hlboko v horach). Po opadnuti radosti by som tie peniaze rozdelil medzi rodicov, surodencov a najblizsej rodine. Ostatok by som rozdelil na par novovytvorenych uctov, cast by som ivestoval do nejakej inej veci - dajme tomu budovu na prenajom, aby mi to zarabalo dalsie peniaze. Urcite by som dal cast penazi (cca 1-2 mil. byvalych SK na nas kostol, ktory by trebalo trosku poupravovat. Co sa tyka charity..... neviem, na taketo veci moc niesom. Mozno nejaky pristroj do nemocnice, co fakt potrebuju. Ked uz na charitu, urcite kupit nieco hmotne, nedarovat len tak peniaze, pretoze vieme, ako to tu chodi (nie vsade). No a ja by som si postavil dom. Nic velke, klasicky maly rodinny domcek v nejakej niemoc rusnej stvrti, samozrejme na dedine. A kupil by som si PORSCHE :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

:?: aká by bola vaša prvá reakcia - urcite by som povedal ako prve "no do pi*e" :lol:
:?: povedali by ste to svojmu okoliu - nic, ani rodine by som prve dni nic nepovedal
:?: čo by ste zabezpečili pred tým ako by ste si vyzdvihli výhru - skusil by som sa dohodnut nech mi vyhru daju diskretne, moje meno aby nikde nebolo uverejnene
:?: kam by ste uložili peniaze - bud ucet vo svajciarsku alebo viac uctov na slovensku
:?: ako by ste s výhrou naložili - kupil by som par bytov v centre ba ktore by som rovno prenajal nech vynasaju cash, kupil by som si auto, doprial by som rodine a zvysok nechal v bankach do buducna
Phandox
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Phandox »

aká by bola vaša prvá reakcia - najskôr by som tomu určite neveril, začal by som s overovaním pravdivosti...
povedali by ste to svojmu okoliu - povedal by som to najbližšej rodine a to by bolo tak všetko...
čo by ste zabezpečili pred tým ako by ste si vyzdvihli výhru - určite úplnú diskrétnosť.
kam by ste uložili peniaze - Na niekoľko rôznych účtov, s časťou peňazí by som sa púšťal aj do rizikovejších akciových fondov.
ako by ste s výhrou naložili - Odcestoval by som zo Slovenska, kúpil si niekde dom, venoval by som sa koníčkom a zálubám..
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

kupil by som si "domcek" niekde kde je cely rok teplo a dobre pocasie na styl cribs a ked uz by ma ten domcek prestal bavit tak cesta okolo sveta. podporil by som samozrejme rodinu a zvysok investoval... 3M evri nie je az tak vela
Napísať odpoveď