Upload limit 100 Gb/mesiac

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
antrax88
Novice
Novice

Upload limit 100 Gb/mesiac

Príspevok od používateľa antrax88 »

Zdravim chchem sa spytat na Vas nazor ohladne temy uploadu. Chcel som si u poskytovatela internetu zvysit upload aspon na 1 MB/s a on ma odpalkoval ze sa to udajne neda a to z toho dovodu ze keby prekrocim mesacne limit 100GB uploadovanych veci tak ma musi nahlasit na policiu podla neviem akeho zakona... A som sa ho spytal ze ved vela ludi upuje na net a po nich nejdu? Zevraj tento rok sa to nejak rozbehlo a ze uz zacinaju chytat prvych uploaderov... Povedzte co je na tom pravdy?????
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Upload limit 100 Gb/mesiac

Príspevok od používateľa Gothar »

O tom chytani ludi nic neviem, ale zaujalo ma skor to, ze ta tak hned odpalkoval, ved to, ze mas rychly upload neznamena, ze budes uploadovat nonstop. Mohol ta iba upozornit, ze tu hranicu nemozes prekrocit, ale podla mna ide skor o to, ze si to nemoze dovolit alebo na to nema kapacitu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Preco si sa ho nespytal, podla akeho zakona??? O ziadnom takom zakone neviem, ani nejakom nariadeni, ktore by to prikazovalo.
antrax88
Novice
Novice

Ja som sa ho aj pytal ze dalo by sa to ale ked si dam pozor ze 5 Gb na den. Ze on nechce nahlasovat ludi ktory prekrocia 100GB ze mu je to blbe tak preto moc ani neponukaju vyssiu rychlost uploadu. Zevraj sa musi spytat sefa a tak... Po chvilke mi vola ze sa to jednoducho neda... Je mi to nejake divne lebo som o takom niecom este nepocul a preto som sa chcel spytat Vas
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ten týpek čo Ťa odpálkoval je riadny dement a korunovaný k tomu. Ja uploadujem 1-2 MB/s a uploadujem 98% prácu na ftp a chcem vidieť hovado čo ma za to udá na políciu. Denne pošlem aj 2-3 GB dát na ftpčko, rôzne animácie, psdčka, jpegy, avička a neviem čo, všetko pracovné rendre, plagáty atp. Torrenty vyuploadujú ledva 2 GB do mesiaca, väčšinou používam RS, tak neviem ako na to teda ten borec prišiel že budeš uploadovať len ako seeder.

Ak to nie je tajné, z akého mesta si a ako sa volá Tvoj iSP?
antrax88
Novice
Novice

Je to len poskytovatel wi-fi internetu a je to spolocnost NET NZ. Ale nemozem povedat na nich kriveho slova akoze net a to musism zaklopat ide stalo a aj odozva je dobra len sa mi zachcelo trosku vacsieho uploadu a downu samozrejme za priplatok ale ked mi toto ten ich technik zarutil tak aj mne sa to nechcelo verit. Co uz asi si nepomozem na dedine to lepsie aj tak skoro nebude....
Napísať odpoveď