webové stránky na kúpu oblečenia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
MisguidedAngel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: webové stránky na kúpu oblečenia

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

toe jak ebay, zalezi od kazdeho predavajuceho, podla feedbackov si asi zistis ci ten clovek predava fejky abo ne, kazdopadne ebay mi pride viac transparentny, tam som si pri tovare o ktory mam zaujem viac menej isty ci sa jedna alebo nejedna o fejk.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Presne a cena vyjde takmer rovnako. Viac menej som narážal na to, že keď sa dohodne slovenský a poľský obchodník na úkor tretej osoby väčšinou v tom niečo bude ... :smt098 vlastná skúsenosť preto už žiaden poľský eshop so slovenským sprostredkovateľom !
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

len dam do pozornosti obchod sportlet.sk, uplne neseriozny shop.objednaval som si z neho nejake veci ale boli uplne ine ako na obrazku a cislovanie ani nehovorim.po vrateni som sa este penazi nedockal
milos1507
Novice
Novice

Príspevok od používateľa milos1507 »

cuteSTYLE69: Samozrejme original... Ako tu uz niekto spomenul, ako vsade inde sa aj tam najdu nepoctivy predajcovia, preto si treba pred nakupom overit feedbacky predajcu. Ak su pozitivne, niet sa coho bat :)
Sfelar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sfelar »

Má niekto skúsenosťi s nakupovaním z http://www.sportsdirect.com ?? Chcel yb som odťial kupiť viacero topanok ak kupim napr 10 parov topanok bude poštovne stle približne 19.99 GBP ?? Platia sa tam nijake poplatky ?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Niečo tu už bolo od userov. Hľadaj referencie. ;)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

reagujem na usera ktory sa pytal na sportsdirect.com. Asi pred rokom sme s kamaratmi odtial brali veci aby sme sa poskladali na postovne (bolo nas asi 7).
Bolo to tych 20 libier, tovar bol dodany kurierom zhruba po tyzdni a pol az dvoch bez problemov. Neviem ako je to s reklamaciou ale co viem tak nikto nemal problemy s danym tovarom. Svoje Nike som uz pomaly vynosil za ten rok takze shop urcite spolahlivy.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Mozem odporucit tuto stranku: http://www.dress-for-less.com/

Objednaval som si z tade boty od Tommy Hilfigera dosli mi za 3 dni a to som platil len obycajne postovne co maju na strankach
Sfelar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sfelar »

Kok dakujem za pomoc .
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

sportdirect.com

Má niekto skúsenosti ? Sa mi to zdá ako dobrý anglický shop.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

milos1507 napísal:cuteSTYLE69: Samozrejme original... Ako tu uz niekto spomenul, ako vsade inde sa aj tam najdu nepoctivy predajcovia, preto si treba pred nakupom overit feedbacky predajcu. Ak su pozitivne, niet sa coho bat :)
Kazdy cez teba teraz samozrejme zacne nakupovat ked si sa tu evidentne zaregistroval len preto aby si si spravil reklamu. Spamataj sa prosim ta.
Sten
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Sten »

meffisto napísal:plati sa kartou, Visa, Mastercard, Maestro, Electron pri kupe zadavas cislo karty a verifikacny kod ktory mas na podpisovom pasiku na karte + datum platnosti, meno, adresa... pri platbe ti vypise ktore karty su podporovane, treba skusit (ked nepojde platbu vykonat stranka ti da urcite vediet, alebo ti dojde mail ze nebolo mozne platbu uskutocnit)

ak mas kartu a nejde ti vykonat platba a znacka tvojej karty je na stranke medzi podporovanymi treba skocit do banky a nech ti pozru ci nahodou nemas zablokovane platby cez internet na tu kartu alebo ci nemas nahodou limit "0 korun" na elektronicke transfery.

Chcel som si si objednat oblecenie z http://www.shop-eu.puma.com, ale ked potvrdim objednavku pise ze moja platba bola odmietnuta...objednaval uz niekto odtial? ja mam kartu visa electron od slovenskej sporitelne, mozno bude chyba ako pisal meffisto nadomnou ze mam nejaky limit alebo zablokovane platby cez net...

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 18:24)
Tak dnes som bol v slovenskej sporitelni a uz je to ok, platba prebehla v poriadku...z toho puma shopu by mi to malo domov prist do 5-7 pracovnych dni...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Čaute, chcem sa spýtať či niekto objednával z tohto obchodu http://www.sportlet.sk/ . Na googli som moc nepochodil. Chcel by som si objednať jedny trištvrťáky a to je všetko. Má niekto s nima skúsenosti?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tu o tom shope píše mulatt http://www.hojko.com/post1342351.html#p1342351

mne osobne by to stačilo k tomu, aby som odtiaľ neobjednal ani šnúrky do topánok.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

nj to som čítal už predtým, ale chcel vedieť názory ostatných, ktorý odtiaľ objednávali..
fastfreddy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fastfreddy »

http://www.Sportlet.sk Chcelo by sa opäť spýtať Mulatta ako to dopadlo, myslim, ze mohlo dojst iba k chybe v komunikácii a peniaze už má.
Ja som bral zo Sportlet uz 3x od r. 2009, aj som urobil jedno vrátenie tovaru, kedže mi nesadla veľkost a bez problemov som dostal spät peniaze..
Problémom takých eshopov je, že sa viacmenej jedná o malé rodinné firmy a niekedy nestíhajú, ale ja so s tovarom spokojný. Nebál by som sa.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

objednaval som nejake tricko a este cosi, nepamatm si to presne kedze to bolo skoro pred rokom.objednaval som velkost M a ak to co mi prislo nebolo XXXXXXXL tak neviem potom..strih goliera nesedel s obrazkom..ja som si objednaval klasicky okruhly a prislo Vecko. Aby som len nekydal tak peniaze vratili aj ked to bolo po vyse 30tich dnoch. Asi si uz nepamatate ale takto ste reagovali ked som Vam po 30tich dnoch napisal ze stale neprisli peniaze

Kód: Vybrať všetko

]Platba uz bola odoslana.
Takze musim dat urobit treklamaciu a posielma druhu platbu. Ta prva by sa v pripade reklamacie vratila spat.

Dajte do 4 dni vediet ak pride
Chcel by som vidiet kto by posielal druhu platbu len na zaklade toho ze som napisal ze prva neprisla. Dobre ste vedeli ze ste neposlali peniaze, preto ste poslali "druhu" :) Ale mozno som len ja mal smolu a Vy blby den.
djjohnny
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djjohnny »

super tricka tu maju www.cool-shop.sk
jozefitko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozefitko »

poradte nejaky shop na jeansy so slusnymi cenami ale hlavne ze potrebujem troska vacsiu velkost :D pas nad 40 (okolo 41, 42) co uz som godzillla :D tak zeby mali v predaji aj take
janinka13
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa janinka13 »

Ja mam velmi dobre skusenosti s nakupovanim na http://www.klingel.sk/. Postovne nie je vobec drahe, a nikdy som nemala problem s komunikaciou.

//autoeditácia príspevku (19 Nov 2010, 15:58)
shopovanie cez internet milujem! :smt007 je to proste bomba! sedite doma a manzel mi este aj vyzdvihne balik, no proste krasa! Mam mnoho skusenosti, dobrych aj horsich.
Napísať odpoveď