I/P: Apple PowerBook G4
I/P: Apple PowerBook G4
Takže mám na predaj Powerbook G4
CPU: 1,5Ghz Power PC
RAM: 1,25GB
HDD: 250GB WD2500BEVE-00WZT0
GPU: GeForce FX5200 128MB
Displej: 12" 1024x768
AirPort Extreme WiFi 802.11b/g
Bluetooth 1.1
Matshita DVD-R
Baterka: cca 1:45
Príslušenstvo: nabíjačka, hard case (čierny)
Má cca 5 rokov a som druhý majiteľ, a má nainštaloaných veľa programov (napr. Microsoft Office, Time Machine,...), má dve malé prieliačiny (viď foto) inak 100% stav!
Cena: Ponúknite
IBA OSOBNE V KOŠICIACH
Predávam aj inde a vyhradzujem si právo nepredať pri nevyhovujúcej cene.
CPU: 1,5Ghz Power PC
RAM: 1,25GB
HDD: 250GB WD2500BEVE-00WZT0
GPU: GeForce FX5200 128MB
Displej: 12" 1024x768
AirPort Extreme WiFi 802.11b/g
Bluetooth 1.1
Matshita DVD-R
Baterka: cca 1:45
Príslušenstvo: nabíjačka, hard case (čierny)
Má cca 5 rokov a som druhý majiteľ, a má nainštaloaných veľa programov (napr. Microsoft Office, Time Machine,...), má dve malé prieliačiny (viď foto) inak 100% stav!
Cena: Ponúknite
IBA OSOBNE V KOŠICIACH
Predávam aj inde a vyhradzujem si právo nepredať pri nevyhovujúcej cene.
-
MoRk4
Light Star
Re: I/P: Apple PowerBook G4
Približná cena ? BTW: dalo by sa tam nainštalovať XP ?
áno dá sa , buď cez BootCamp ale cez spomínaný VirtualPC a cenu navrhni
...
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 15:26)
up
potrebujem sa ho rýchlo zbaviť
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 15:26)
up
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemam zial tusenia po kolko g4 powerbook ide, pokial mozes, napis mi cenu za kolko by si to chcel predat (hoc do pm ak nechces tu)
offtopic:
iste by som takyto book netyral nainstalovanim windowsu..fuj.. mac os je predsa krasny !
este aj na terajsom svojom laptope som vyse roka vyuzival mac os (hackintosh, ako to ludia nazyvaju).
btw som z kosic
offtopic:
iste by som takyto book netyral nainstalovanim windowsu..fuj.. mac os je predsa krasny !
btw som z kosic
powerbook 13 palcov neexistuje takze je to 12 ka
a mam tiez zaujem a navrhni cenu
a mam tiez zaujem a navrhni cenu
ach ,pardon , menší preklep ... a cenu navrhnite 
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2010, 8:53)
up
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 9:23)
up
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 15:36)
up
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2010, 8:53)
up
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 9:23)
up
//autoeditácia príspevku (13 Jún 2010, 15:36)
up
-
kolac
Star
aku cenu si teda predstavuješ ?
200€ alebo ponúkni
-
uplink
VIP
5 ročný krám že 200 eur
chlapče Vás muselo vytopiť toluénom. Dám Ti zaň 30
...takú má totižto cenu s parametrami a v stave v ktorom je.
ak by si trošku čital správy tak by si prišiel na to že Košice vôbec neboli zatopené
(len tak pre uzrejmenie reality) a za 200€ idú aj oveľa horšie notebooky ... proste ak nemáš záujem tak nekomentuj ... ale už viac krát som sa presvedčil že aký názor majú užívatelia tohoto fóra na peniaze a cenu tovrau , ja sobne sa tu už nič nebudem snažiť predať , majte sa 
-
uplink
VIP
Sorry, ale o počítačovo negramotných jedincov v bazáre čo si myslia že požrali múdrosť sveta nemajú ľudia na našom fóre záujem. 5 ročný notebook, akýkoľvek a tobôž s Tvojimi parametrami [menovite Power PC 1,5 GHz, 1,25 GB ram a 250 disk s FX5200vkou] po dvoch majiteľoch nemá žiadnu reálnu cenu, len ak, tak symbolickú. Už som to tu písal XY krát, pozri si "amortizáciu" počítačových súčiastok, notebookov a periférií a pochopíš o čom píšem. A áno, Tvoj avatar je veľmi výstižný.
ja ponukam 60€ 
-
bakusgabor
Light Professional
tak ja ponukám 65 
-
kolac
Star
čo tak 100€ ?
Uplink, zas neprehanaj, apple si drzi cenu to je znama vec. Keby to bol ibook, nepoviem, toto je ale prevedene v hlinikovom šassy.
Uplink, zas neprehanaj, apple si drzi cenu to je znama vec. Keby to bol ibook, nepoviem, toto je ale prevedene v hlinikovom šassy.
-
uplink
VIP
kolac - reagoval som na jeho 200 eur, ktoré ma nenechali mlčať, to je všetko. Mne je šum a fuk či si apple drží, alebo nedrží cenu, pre mňa je to ekvivalentný kus hardwaru ako akýkoľvek notebook. Navyše tu nepadla ani jedna ponuka 200 eur, Tvoja 100 evri je najvyššia, takže až tak ďaleko od pravdy som asi nebol, hm?
Tak isto HP a iiYama a Eizo si drží cenu na svojich high endových LCD paneloch, ale to neznamená že keď som pred 5timi rokmi kúpil 19" LCD za 50 000 SKK tak ho teraz ako taký kkt budem predávať za 25 nie?
Tak isto HP a iiYama a Eizo si drží cenu na svojich high endových LCD paneloch, ale to neznamená že keď som pred 5timi rokmi kúpil 19" LCD za 50 000 SKK tak ho teraz ako taký kkt budem predávať za 25 nie?
-
kolac
Star
uplink - mojou ponukou som reagoval na vyssie zmienene ponuky. Nevravim ze to nema vyssiu cenu. Ja by som ho za 100€ urcite nepredal. Ale 200 tiez nieje adekvatne, myslim ze by to mohlo byt tak do 150€.
//uplink: nechcem to tu už spammovať OT. Použi zdravý sedliacky rozum, daj si dokopy jeho parametre + 5 rokov + dvoch majiteľov + poškodenie a dostaneš výslednú cenu, ktorá sa okolo 200, ani 150 ani 100 eur nepohybuje. A celé jablko môže aj zhniť na smetisku, aj tak nebude mať vyššiu cenu. Ak zaň niekto dá viac, je to hlupák a je to jeho chyba. Nebudem predsa platiť za kus šrotu len preto že má hlinníkové telo a odkusnuté jablko? To robia 15 roční puberťáci ktorí kupujú rapperské predražené oblečenie ako karl kani a pod, ale nie dospelý zdravý človek.
//uplink: nechcem to tu už spammovať OT. Použi zdravý sedliacky rozum, daj si dokopy jeho parametre + 5 rokov + dvoch majiteľov + poškodenie a dostaneš výslednú cenu, ktorá sa okolo 200, ani 150 ani 100 eur nepohybuje. A celé jablko môže aj zhniť na smetisku, aj tak nebude mať vyššiu cenu. Ak zaň niekto dá viac, je to hlupák a je to jeho chyba. Nebudem predsa platiť za kus šrotu len preto že má hlinníkové telo a odkusnuté jablko? To robia 15 roční puberťáci ktorí kupujú rapperské predražené oblečenie ako karl kani a pod, ale nie dospelý zdravý človek.
Ja ti dam 200e ked mi ten pocitac prinesies do TT 
uz si ho predal?
-
LordMMX
Light Expert
TimeMachine? OT ale treba dosiahnúť s notebookom 88mph aby sa niečo dialo?