LCD k notasu vhodny aj na pracu s foto

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

LCD k notasu vhodny aj na pracu s foto

Príspevok od používateľa Maki »

zdar ludia... hladam nejaky LCD monitor na VGA vstup, ktory by som mohol pripojit k notasu(redukcie suxx)... Uhlopriecka 22" az 24", mal by byt vsetstranny => aj video, aj hry, aj praca s fotkami(teda co najvernejsie podanie farieb)... cenovu hranicu neuvadzam, chcem vediet ci sa vobec nieco take da najst... jo a znacky najlepsie NEC, Samsung, Eizo a tak
nejakymarko
Addict
Addict

Re: LCD k notasu vhodny aj na pracu s foto

Príspevok od používateľa nejakymarko »

na tak velky monitor budes asi poterbovat aj dost vykonnu grafiku....co mas za book?
Maki
Darca
Darca

notas compal fl90v2, v nom geforce 8600gt... tam je jediny problem ten vga vystup
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Maki pozri sa po nejakom s SPVA displayom, to je taká zlatá stredná aj na hry aj na fotky, ale ani SiPS nezaostáva. Ak chceš TN [lacnejšie], tak choď do eiza, iiyamy, nec, alebo hp. Od nich majú kvalitu zobrazenia farieb TNkové displaye najlepšiu +-.
Maki
Darca
Darca

no ako bude to zavisiet na mojom rozpocte na konci leta, to je jasne... kazdopadne eizo a nec sa mi ako zncky pozdavaju najviac... dalsie navrhy, pripadne konkretne modely nadalej samozrejme prijimam :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Z konkretnych modelov napr. Dell 2209wa: http://www.alza.cz/22-lcd-dell-e2209wa-d133728.htm. Obraz ma subjektivne veľmi dobry a aj v recenziach je veľmi chvaleny. Vzhľadom na cenu je to myslim vyborna kupa. Ale ani akykoľvek z vyššie spominanych Eiza, NEC či PVA Samsungov nebude krok vedľa.
Maki
Darca
Darca

ok, po case obnovim temu - peniazky sa zatial pekne ku mne hrnu a uz na monitor je, to ze ho kupovat budem az v septembri ale ostava... len mi zacina zasa vrtat v hlave, ako velmi kvalitu obrazoveho vystupu na monitor ovplyvni VGA vystup na notase?... kamos kupoval pred nedavnom monitor a vravi ze ked ho zapne na desktop na DVI, tak paradny obraz, ked na nota na VGA, tak nanic, ked da redukciu, tak to tiez velmi nepomoze... ake mate skusenosti? oplati sa to vobec kupovat teda?
Napísať odpoveď