Ja by som bral osobne asi tento : http://www.mall.sk/lcd-televizory-uhlop ... ternatives ale ani ten tvoj nie je zlýbegbeee napísal:OK. Ukončené. TV vyplatené. Do piatku snáď doma. No nekúp to za tú cenu.
LG 37LH3000 http://www.mall.sk/lcd-televizory-uhlop ... 0?v=417364
Názor?
Kúpa (LED) LCD TV
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa (LED) LCD TV
-
Ryan Giggs
VIP
Za tu cenu je to slušna kupa. Ten Samsung je podstatne drahši, a za tu cenu už maš 42" plazmu, ktora je obrazovo niekde uplne inde.
-
Michaelo105
Light Professional
Tak tá lg-na je brutal za tú cenu, ten samsung sa na ňu nechytá.......
No pozeral som za 465 € je tam plazma 42" ale s rozlíšením 1024x768??? Slabota.Ryan Giggs napísal:Za tu cenu je to slušna kupa. Ten Samsung je podstatne drahši, a za tu cenu už maš 42" plazmu, ktora je obrazovo niekde uplne inde.
Na zimu sa ide kupovať playko, tak nech z neho dostanem čo sa dá
//: Akože kukám, kukám, ale stále nevidím, čo také brutálne naviac prináša ten Samsung za 55€ navyše...
-
Ryan Giggs
VIP
[quote=begbeee]
No pozeral som za 465 € je tam plazma 42" ale s rozlíšením 1024x768??? Slabota.[/quote]
Slabota ako slabota. Obrazovo je to ďaleko lepšie riešenie na HD je obraz paradny a na SD je ďaleko lepši ako to LG. Pokiaľ nemaš Full HD zdroj, je ti take rozlišenie zbytočne. Ja ťa samozrejme neprehovaram, iba to skus zvažiť. Skoč sa niekam do predajne pozrieť a urobiť si nazor.
No pozeral som za 465 € je tam plazma 42" ale s rozlíšením 1024x768??? Slabota.[/quote]
Slabota ako slabota. Obrazovo je to ďaleko lepšie riešenie na HD je obraz paradny a na SD je ďaleko lepši ako to LG. Pokiaľ nemaš Full HD zdroj, je ti take rozlišenie zbytočne. Ja ťa samozrejme neprehovaram, iba to skus zvažiť. Skoč sa niekam do predajne pozrieť a urobiť si nazor.
V predajniach som bol pobehať cez víkend, priznám sa ti nejaké badateľné rozdiely v tých TV som neregistroval.
U plazmy by som sa na bežné využitie obával zvýšenej spotreby, produkcie tepla v miestnosti a možnosti vypáliť logo ak starká furt pozerá telenovely
U plazmy by som sa na bežné využitie obával zvýšenej spotreby, produkcie tepla v miestnosti a možnosti vypáliť logo ak starká furt pozerá telenovely
-
Ryan Giggs
VIP
Logo sa nevypali o to sa bať už nemusiš, a spotreba je s LCD porovnateľna. Samozrejme v rovnakej uhlopriečke. A LCD ma "neonky", takže tiež hreje.
-
Michaelo105
Light Professional
No ja som teraz cez víkend meral zopár teliek a zistil som nasledovné: 42" plazma cca 240W, 42" LCD 160W, 46" LED LCD 110W. Všetky telky boli nastavené nomal (bežné). Samozrejme som meral telky od rôznych značiek. Plazmy boli v cene cca 550 eur. (čiže najvyššie modely som nemeral) Samozrejme sa mi podarilo dosiahnúť pri plazme aj uvádzanej priemernej spotreby - napr. pri LG 135W, ale obraz už bol naozaj tmavý a vhodný iba na večerné pozeranie pri zhasnutom svetle.
Ku otázke čo má ten Samsnung naviac od LG - nič, tá LG bola druhý najvyšší model a ten Samsung je základné full hd. Okrem toho je 400 eur je to vynikajúca kúpa.
Rozlíšenie 1024x768 nie je vôbec málo, drtivej väčšine ľudí bohate postačuje.
Alebo ako hovorí Ryan je tu aj možnosť plazmy, ktoré sú obrazovo na tom veľmi dobre, aj keď si dovolím tvrdiť, že plazma za cca 450 eur je obrazovo lepšia ako spomínaný Samsung, ale na oproti tomu modelu od LG je to na zváženie. (závisí od využitia, signálu, ako často to pôjde a tak).
Ku otázke čo má ten Samsnung naviac od LG - nič, tá LG bola druhý najvyšší model a ten Samsung je základné full hd. Okrem toho je 400 eur je to vynikajúca kúpa.
Rozlíšenie 1024x768 nie je vôbec málo, drtivej väčšine ľudí bohate postačuje.
Alebo ako hovorí Ryan je tu aj možnosť plazmy, ktoré sú obrazovo na tom veľmi dobre, aj keď si dovolím tvrdiť, že plazma za cca 450 eur je obrazovo lepšia ako spomínaný Samsung, ale na oproti tomu modelu od LG je to na zváženie. (závisí od využitia, signálu, ako často to pôjde a tak).