Letné prázdniny 2010
-
casualties
Medium Expert
Letné prázdniny 2010
Čo sa chystáte alebo kam sa chystáte ísť?
Re: Letné prázdniny 2010
zmysluplnejsiu temu si nevedel zalozit?to kazde jarne, zimne, prazdniny bude nova tema co budeme robit? 
Toto leto bude take blbe pre mna...alebo teda neviem ako to nazvat, proste nejdem nikde, sestra ide na 2 dovolenky, aj otec ide, aj mama ide, len ja nie...budem cele leto zavrety v dome, maximalne sa chystam na jeden rugby zapas, obcas na pivo, a snaaaad mi vyjde aj stanovacka na 2 noci koncom leta...inac nic...ale ja verim ,ze to po lete dozeniem jak to len pojde 
-
casualties
Medium Expert
letné prázdniny sú dlhé a dá sa podľa mňa veľa písať o tom kto, čo bude robiť, atď....je logické, že by som napr. nezaložil tému Jarné prázdniny..OCH1C3 napísal:zmysluplnejsiu temu si nevedel zalozit?to kazde jarne, zimne, prazdniny bude nova tema co budeme robit?
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Oostende... a ak zoženiem niekoho na trekking, tak aj Vysoké Tatry
vyzerá to na brigádu ak sa niečo nedosere 
nemám šajnu... snáď sa niekde nájde nejaká brigáda...
-
spojka13
Darca
ja som na tom podobne... keby bola brigada tu v okoli tak aj cele leto by som makal, a cez vikendy by som rad poobiehal festy a chatovačky...Shwollo napísal:nemám šajnu... snáď sa niekde nájde nejaká brigáda...
Celý júl v podstate pracujem, rysujú sa mi 3 brigády tak dúfam že minimálne jedna výjde
Ak by to dopadlo podľa očakávaní, tak celý august potom preflákam. Plánujem nejakú menšiu túru po východe svk na motorke / štvorkolke
ak mi to vyjde tak brigada, ak nie tak budem asi zabijat kazdy jeden den 
ale s brigadou to vyzera nadejne
ale s brigadou to vyzera nadejne
Budem sa flákať celé dva mesiace. 
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj ja budem na tom podobne...Plasmon napísal:Budem sa flákať celé dva mesiace.
No s najväčšou pravdepodobnosťou mám takmer istú brigádu doma, i keď som mohol skúsiť aj Red Hat v Brne, ale zase trčať tam 3 mesiace nie je momentálne moc pre mňa. Snáď vyskúšam budúci rok...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
silne dufam ze uz si fulltime prazdniny uzivat nebudem a bude nejaka robota
...
plánujem si zobrať 3 týždne dovolenky niekedy na prelome júla a augusta a potom ešte týždeň na konci augusta. Či mi ju schvália to ešte neviem, ale nejakú dovolenku budem mať určite. Vtedy sa chystám naozaj len oddychovať. Zrejme pôjdem do Chorvátska, keďže mám lacnú možnosť ubytovania. Zvyšok dovolenky, ak teda nejaký zvyšok bude, strávim niekde pri vode, aquapark, kúpalisko, možno zájdem opäť na Senecké jazerá. Popritom zajazdím na biku, samozrejme pivné seansy podvečer na terase niekde v meste nesmú chýbať. Zvyšok leta strávim v práci, ale samozrejme cez víkend grilovačka, určite nejaká chata a pod. Taká klasika, nič extra.