Zdravim, mam NB HP Pavilion dv6750 uz asi 2 roky (maximalne). Po nejakom case som ho potreboval pri sebe bez moznosti napajania z el. siete. Na 50% mi system vyhodil z nicoho nic varovnu hlasku ze bateria sa onedlho vybije. Skocila z 50% na 10%. Je mozne to nejako napravit? V biose nemam moznost bateriu kalibrovat. Mimochodom, do 50% sa nabia pomerne ryclo ale nad 50% sa cas nabijania rapidne zvysuje, z 80% na 100% mi ju nabijalo celu noc, naco z 10% na 50 mozno hodinku. Dakujem.
Btw .. v systeme mam nastavene ze na 10% sa vypne pc, batterymon ukazuje ze bateria ma 4%..
//obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
//obrazok v prilohe
Bateria v notebooku
Re: Bateria v notebooku
Pravdepodobne to chce novu bateriu.
Nasjkor by som rad skusil aj nejake ine moznosti, ak teda su. Mozno z nej este nejaky cas vytiahnem kym sa kupi nova.dudo02 napísal:Pravdepodobne to chce novu bateriu.
HP Battery Check
dozvieš sa či je baterka dead, alebo ju stačí kalibrovať.
dozvieš sa či je baterka dead, alebo ju stačí kalibrovať.
No pochodil som takto.
Je mozne ze by mi kalibracia mohla pomoct?
Bateria v podstate odisla zo dna na den.
Je mozne ze by mi kalibracia mohla pomoct?
Bateria v podstate odisla zo dna na den.
Kalibrácia u dvojročnej baterky už nepomôže. To je proste odfaklená baterka, ktorá už neudrží kapacitu. Jedine kúpiť novu. A čo sa týka kalibrácie to už na dnešných baterkách nemá takmer žiadny efekt.
schifo napísal:Kalibrácia u dvojročnej baterky už nepomôže. To je proste odfaklená baterka, ktorá už neudrží kapacitu. Jedine kúpiť novu. A čo sa týka kalibrácie to už na dnešných baterkách nemá takmer žiadny efekt.
Dakujem, takze moja bateria ja K.O. Ak budem chciet aby mi NB vydrzal dlhsie ako 15 minut kupit jedine novu:X Mrzi ma len ze sa v podstate znicila aj napriek tomu ze som ju nepouzival moc.