Lakovanie - Komaxit

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lakovanie - Komaxit

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Máte tu niekto skúsenosť s lakovaním nejakých vecí Komaxit-om? Chcel by som dať nalakovať elektróny touto farbou. A chcel by som vedieť, približne v akej cene by sa to mohlo pohybovať, také nalakovanie 4ks elektrónov.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Lakovanie - Komaxit

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

na disky sa naviac hodi myslim epoxidovo-polyesterovy zaklad, potom opraskovat metlou a zavarit, nasledne kvoli ochrane opraskovat akrylom...

tazko povedat, kolko ta to komaxitom vyjde, kedze mas rozne stupne uprav povrchu... pogoogli, zisti, kto sa tym zaobera, skus kontaktovat kazdeho osobitne a cenu ti urcite budu vediet povedat...

chalani z motoridu si to davali robit tu: http://www.123dodavatel.sk/detail/61852 ... o/kontakt/ ... o samotnom komaxitovani sa viac dozvies tu: http://www.komaxit.sk/
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Najprv som chcel dať opieskovať, ale čo som počul, tak hliník málo kto pieskuje a keď sa nájde niekto, kto to robí, tak pýta dosť vela €. Ale, že ten Komaxit sa dá striekať aj na farbu. Akurát som sa pýtal kamoša, ktorý si dával Komaxitom striekať M3-kové osemnácky do čierna, tak že 4 elektróny ho vyšli na 350€, čo sa mi zdá poriadne vela, ale ma to spravené profesionálne, ozaj ešte lepšie, ako z výroby, keď som na nich pozrel boli špičkovo nalakované.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no a kde je problem s pieskovanim ? najdi garazmajstra co ma pistol a kompresor a daj mu flasku ... ak niesu nejak moc doskrabane tak ti to najskor pieskom ocisti a ak chces vyhladit povrch tak to otryska sklenenymi alebo ocelovymi granulatmi :-) robota spravena ... za flasku a 10 Evri za abrazivum ...

... komaxit by som osobne nedaval na hociaku farbu - predsalen sa to potom da zapiect do piecky a vieme co niektore zakladovky pri vplyve tepla robia :-) :-) ...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mam za sebou uz niekolko renovacii hlinikovych diskov. Jeden moj znamy ich dovaza zo zahranicia, esteticky v horsom stave ale za lacny peniaz. Nasledne ich pieskuje v jednej firme. Potom ich da nastriekat nejakou speci farbou, ktora chyta na hlinik a nasledne ich v lakovni da do striebra alebo ako sa komu paci. Co sa tyka pieskovania tak neviem co je pre teba vela € a pre koho aky problem pri pieskovani hlinika ale cezomna sa mu podarilo vybavit celkom slusnu cenu v miestnej firme. Samozrejme je pri pieskovani potrebne pouzit jemny piesok, vediet aky tlak nastavit aj ako dlho sa maju disky pieskovat aby ich velmi "nezdrelo". Lakovanie zakladom stoji par €, ak ti to neponahla a mas cas tak ti to strieknu s nejakou inou fuskou a doplatis len cenu farby + cast prace. Finalnu upravu nechava kamos na zakaznikovi. Zalezi na tom ci chces aby tie disky vyzerali extra ako nove, tak potom musia do lakovne kde ti namiesaju dobru farbu s tuzidlom a ochrannym lakom a daju do komory vypalit. Alebo ti staci lacnejsi variant a to ze si das naplnit sprej farbou a pockas na pekne pocasie. Videl som obidva varianty finalnej upravy diskov a vybral by som si podla toho na ake auto by som ich chcel. Kamarati co maju Feldy, Fava a starsie rocniky volia variant s opiseskovanim, zakladom a sprejom doma. (Jeden sprej cca 6€, na 4disky ich treba 2ks) Ak by som to chcel mat blink-blink tak by som to dal do lakovne.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

k tomu opieskovaniu: ak by si prisiel do lucenca viem vybavit opieskovanie za pollitra nejakeho ekrazitu :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no jako jedna vec je, ako by sa to malo robit alebo ako je to najlepsie a najkvalitnejsie a jedna vec je prax :) ... ja som robil dve "renovacie", ale oboje sposobom smirgel, email v spreji a potom chytro predat :D
Napísať odpoveď