pomoc s Xboxom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pomoc s Xboxom

Príspevok od používateľa Eru »

hello, dnes som si kupil xbox, pripojili sme ho analogom najprv k HD a potom aj k mensej telke ale vyskytol sa ten isty problem. po prvom spusteni fungovalo asi 15 minut, potom zrazu seklo, a po spusteni isiel ciernobielo, po napojeni na inu telku isiel par sekund normalne a zas to iste. kamarat ho vzal k sebe a pripojil cez hdmi kabel a vraj funguje v poriadku, este chce vyskusat analog. chcem sa opytat ci sa Vam to uz niekedy stalo a nejak ste to vyriesili alebo ho mam rovno dat reklamovat

// analog unho nefunguje uz vobec, ukazuje iba ciernu obrazovku
Muftinko
Light Star
Light Star

Re: pomoc s Xboxom

Príspevok od používateľa Muftinko »

zdravim mne rovno nie ale na xbox foru som to uz videl dal to k reklamaci
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

diky

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 14:16)
preboha to je srot nic na tom nefunguje ako ma. Analog nefunguje, HDD je zle, Mechanika zle cita, furt to zamrza po par minutach ak nie sekundach... mam chut to rozbit... ale nevymenia mi to nikde. kupil som to vcera a zajtra to uz cestuje do Frankfurtu na opravu ale aj tak si myslim ze sa to vrati a den na to to tam bude cestovat znova kvoli niecomu inemu
Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

no tak nic v zlom ale ty mas pekne zly kusok co som ja mal ta bezchibny a to som mal z pevych verzii ktore trpely 3-rod a o mesiac ked pride posledna verzia uz tak idem opet kupovat tak keby si velmi chcel xbox ma tusim celosvetovu zaruku ta zober papiere a tam to reklamuj a oni ti to donesu
Napísať odpoveď