zeny

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zeny

Príspevok od používateľa axxis »

viem, ze nazov temy je trochu debilny, ale nevedel som ako presne ju mam pomenovat. k zalozeniu tejto temy ma priviedol tento clanok http://bauchova.blog.sme.sk/c/230231/To ... -zeny.html
chcel by som sa spytat ci niekto taky ako je popisany v clanku aj skutocne jestvuje, lebo silne dufam, ze autorka to cele myslela len zo srandy.
resp. by ma celkom zaujimalo co si myslite o tomto "kozmopolitan-sex v meste" zivotnom style myslite vy

P.S.
http://bauchova.blog.sme.sk/
ostatne clanky su tiez pozoruhodne
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: zeny

Príspevok od používateľa lollo »

mna to rozhodne pobavilo :)))) tie jej delenia, ale niektore veci ma urazili pretoze to je tiez "vyje***" v urcitom zmysle slova.... ale je to trosku prehnane pretoze tu mi pripada ako keby len tahala za spagatiky a zase mozno urcite najdes takych muzov ako ona tam opisuje, napr ja mam tiez taku kamaratku ze ked napise ze nieco potrebuje tak letim, mozno je to moja chyba ale nevadi mi to...robim to rad(aspon pre nu)

neviem co je "kozmopolitan-sex" alebo ako si to nazval takze k tomu sa asi nebudem vyjadrovat(vedome)

ale pdobre citanie :D este raz musim pochvalit

mozno moja odpoved je zcenstna ale takto vnimam ja
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kozmopolitan - sex v meste

inak nejde ani tak o muzov, ktori pre kamaratky nieco spravia. ja to tiez niekedy robim a nevidim na tom nic zle. ide skor o cely jej pristup k veci aka je neskutocne moderna, naozaj ako vystrihnuta z nejakeho zenskeho caspisu ci serialu, ktore sa nam snazia cpat do hlavy sracky o tom ako by mal clovek zit, co je moderne a co je prenho dobre. osobne si myslim, ze nikto nezije tak ako sa mozes mesiac co mesiac docitat v magazinoch a ludia sa zbytocne pachtia za vysnivanov dokonalostoou, ktora snad ani neexistuje.

a dotycna na mna posobi stylom, ze jej mama kupovala prilis vela ruzovych kabeliek a dookola jej opakovala aka je pekna, potom mala v 13-tich prvy sex s muzom co bol od nej o 20 rokov starsi a doteraz sa neprebrala do reality
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

skvely typ zeny na obcasne vyuzitie :-D :-D ... len nech take niektore su - nie vzdy potrebujeme poboznu puritanku, ktora spolahlivo navari, upecie, uprace a opere :-)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

a v com by to malo byt, ten blog, taky nezvycajny alebo nerealny? mnohe mlade zeny tak naozaj ziju, netvrdim ze vsetky, ale niektore ano.. Proste si uzivaju rovnako ako chlapi, len o tom menej rozpravaju, zatial co muzi sa radi chvalia aj tym co sa nestalo.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

len sa mi to zda, alebo si tu pletiete kvazimoderny zivotny styl, na ktory som narazal s promiskuitou? neslo mi o sexualny zivot zien ale ci naozaj ziju tak ako to vidite v telke
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

axXis

neviem v com vidis konkretny problem? Zeny su proste rozne, rovnako ako muzi. Za svoj zivot som poznal take pre ktore vernost a laska k jednemu muzovi bola skoro by som povedal zmyslom ich zivota a poznal som aj take ktore za rok stihli "chodit" aj s piatimi muzmi a nejaka rychlovka na diskoteke resp party s cudzim chlapom im nebola neznamym pojmom. To je ako ked jeden rad pozera akcne filmy a druhy zase zbiera modely lietadiel- proste kazdy sme iny.. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Niektoré body sú v pohode, niektoré mi prídu premrštené. Ako keby žila na spôsob celebrity alebo nejakej slečinky z filmu Sex in the city :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Myslím si že má nejaký komplex z toho že je sama :)

citujem: "Pokiaľ máte takéhoto muža len pre leštenie si ega a dokázania si, že aspoň niekto o vás stojí a v prípade veľkej krízy vás má kto pretiahnuť, alebo si priamo zobrať za ženu, je to dobre." A vraj muži sú prasatá ktoré chcú len sex :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Janio to si celkom vystihol. Zenska ma privela casu a privelmi si zaklada na tom, ze "uz cez pol roka je single". IMHO je mimo z toho ze ju ten chlap nechal a takto si to lieci :P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Niektoré body sú v pohode, niektoré mi prídu premrštené. Ako keby žila na spôsob celebrity alebo nejakej slečinky z filmu Sex in the city :)
toto je presne to na co som sa pytal
ci niekto naozaj zije tak ako nam ukazuju media, ze by sme mali zit moderny zivot, resp. ake je asi percento takych ludi
lebo ja osobne nepoznam nikoho ani len naznakom podobneho
btw. pozrite si aj ostatne clanky
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mne to pripadá, akoby autorku nechal chlap a namiesto vyplakávania sa bude na blogu vymýšľať, prečo je také skvelé žiadneho nemať. Celkovo je to strašne pritiahnuté za vlasy.
BTW -
Každá žena bývajúca v osade s vyšším počtom obyvateľov ako 100 000 má nejakého gaya na okolí
- na Slovensku máme takéto osady až 2 :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Je to totálne premrštená propagácia promiskuitného životného štýlu a óda na "silnú modernú a nezávislú" ženu užívajúcu si život. (Ktorá si uvedomí hodnotu rodiny niekedy okolo 40ky keď sa okolo nej chlapi prestanú víríť...)
Len dokedy? Príde mi to totálne hlúpe a ako ďalšia propaganda snažiaca sa nám do hláv natlačiť opäť nejaký model myslenia. Pritom je to úplne hlúpe a stáča to prirodzený vývoj osobnosti. Toto keď si prečíta nejaké dievča v 14 rokoch, tak jej to možno príde múdre a nadčasové a povie si: "Taká chcem byť!!" Pachtí sa za domnelou dokonalosťou a nezávislosťou, užíva si život ako sa dá (snáď ju aspoň rodičia kontrolojú a aj tí nie sú "cosmopolitan") a v 25ke skončí ako vyžité vyhorené brvno, ktorému život už nemá čo ponúknuť. Teraz som opísal najhorší možný prípad, samozrejme to tak dopadnúť nemusí, ale je to dosť monotématicky písaný článok...
Ak budem mať čas napíšem reakciu na daný článok priamo na môj blog.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Pokial je šťastná ?
Vekom sa menia aj hodnoty , možno o 2 roky to bude blog "cosmopolitny spôsob života , ako sa nechať opichať za kabelku a pocit nezavislosti"
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

to je urcite feministka alebo co ma snad mindrak ze je skrata? tie clanky su divne http://bauchova.blog.sme.sk/c/230401/To ... lapca.html
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vy tu na to kydate, ale jako je vam dobre ked pridete v piatok navaleni na diskoteku a s nejakou takouto sa tam mozete trosku pozahadzovat :-P :-P :-P
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

citizen napísal:to je urcite feministka alebo co ma snad mindrak ze je skrata? tie clanky su divne http://bauchova.blog.sme.sk/c/230401/To ... lapca.html
tak ak je to ona na tej fotke, tak by som teda rad bol ten jej milenec ako opisuje vo svojom blogu...btw tiez by mi vyhovovalo mat tak podobne...byt single ale mat okolo seba zeny, ktore niesu na mna zavisle
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

chodte do riti s minuskami je tu snad nejaka feministka?no ked je to ona tak to sa necudujem ze ju nikto nechce.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

a podla coho sudis ze ju nikdo nechce...podla tej jednej fotky to usudzujes, ci mi nieco uchadza?
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

podla tych ustipacnych clankov.
Napísať odpoveď