jedna sa o Westernovu Online FPS, ktora coskoro vychadza, a na steame ma teraz akciu 10% tj za 13,49€ ak si ju predobjednate, a mozte aj hned zacat hrat Betu
gameplay vyzerá doooooosť dobre. /nebudem hovoriť o tom že mi to pripomína TF2. To bude asi farbami na tých mapách a celkový ten western štýl. Proste sa mi to trochu podobá, ale to vôbec nevadí/
Nechápem že som o tom ešte nepočul
Asi majú slabú propagáciu.
Ale fakt sa mi to páči.
Počkáme si na akciu : )
co som o tom cital naposledy tak to vraj hralo malo ludi, a testovali sa dedikovane servery, neviem ako to je teraz, ale tak napr na g2play ju maju za 11eur (tak pozeram ze uz je za 12€ )
Viac krát som to vydel za 10€, Zatial dedikovatelné servery niesu, ale plánuju ich spravit ( možno už sú nemám úpkne aktuálne info )
LEKO: Možno preto že to vyšlo len teras v apríli. Ja som o tom čítal na sectore.
Možno si počkám na BF43 a kúpim si onbe hry naraz.
Jediné čo ma trápi je ten počet hráčov čo to hrá, (ževraj dosť málo).
no tak hra uz je davno vonku, cize treba kupit a vyskusat ...ale sa mi zda ze zozaciatku ludia nadavali na ten system mierenia, aj na blby vyhlad pri hrani kedze postava je vlavo, tak vraj po lavom boku nic nevidno a ked odtial niekto na teba ide nespozorujes ho tak rychlo, viem ze uz davnejsie sa testovali tie dedikovane servery takze mozno uz su nahodene a to by aj mohlo prilakat viac ludi...cena 10€ tiez nieje zla, ale vraj tam je dost malo obsahu iba 6 map ci ako a 3-4 mody tusim, no nvm presne ale vraj by to chcelo aj viac map...
Obstreľovať iných hráčov môžete v šiestich režimoch. Powder Keg je viac-menej známy režim, kde jeden tím musí umiestniť výbušniny na stanovené miesta a odpáliť ich a druhý sa tomu snaží zabrániť. Avšak súdky s prachom, ktoré prenáša prvý tím, sa dajú predčasne odpáliť výstrelom zo zbrane a tak sa ich umiestnenie stáva podstatne náročnejším. Zvyčajne nepriateľ letmo zasiahne sud a prenášajúci má niekoľko sekúnd na to, aby ho položil a ušiel, kým exploduje.
V režime Greed družstvá zbierajú vrecia so zlatom, ktoré sa objavujú v oblasti a musia ich odnášať do svojho sídla. Tvrdo sa bojuje o každé vrecko, ktoré sa vyskytne. Bohatší víťazí. Na zlato je orientovaná aj lúpež, lenže v tomto režime jeden gang okráda druhý.Tímy zastávajú pozície obrancu a útočníka, kde lúpežníci najskôr musia výbušninou otvoriť trezor a potom ukradnúť tri vrecia zlata. Po uplynutí časového limitu si gangy vymenia úlohy.
Conquest je založený na obsadzovaní zón, ktoré sú reprezentované vlajkami. Oblasti sa musia okupovať podľa určeného poradia, čiže najprv bod A, potom bod B atď. Čím viac spolubojovníkov je v okolí vlajky, tým rýchlejšie sa obsadí. Ak máte v obľube kooperáciu, je pre vás ako stvorená zlatá horúčka. Vtedy čelíte so spolubojovníkom vlnám nepriateľských botov a navyše musíte vyzbierať čo najviac zlata. Tento režim môžete hrať aj bez iných živých hráčov. Posledným módom je klasická tímová prestrelka, kde víťazí gang s vyšším počtom zabití. Zdroj Sector.sk
Tu sú popísane mody. A myslím že už boli aj nejake updaty a pridané nové mapy.
stoji to 14,99 € a to sa mi nezda malo ale vela
a zase mi to na taku pecku nepripada ze odserem len tak 15 e do vzduchu,nemam cas na hry a ked uz tak tf,cize premna je skoda zato dat 15 ecok.Ale ked pride neaka akcia tak prečo nie.
stiahol som si NS verziu pustil pod to steam a voala hram na steam serveroch pekne osetrene. No dobre ze som nekupil nakoniec origo. Behame tam 12 na mape a krutime sa okolo seba a strielame,no katastrofa. a s tym pohladom ... dakto ked namna vybehne zozadu nemam sancu sa otocit. Videa vyzerali dobre ale v reale je to hroza. Skoda
Lama napísal:stiahol som si NS verziu pustil pod to steam a voala hram na steam serveroch pekne osetrene. No dobre ze som nekupil nakoniec origo. Behame tam 12 na mape a krutime sa okolo seba a strielame,no katastrofa. a s tym pohladom ... dakto ked namna vybehne zozadu nemam sancu sa otocit. Videa vyzerali dobre ale v reale je to hroza. Skoda
Len aby si o pár dní neprišiel o celý account...
Taktiež tak trochu sklamanie u mňa... chjaj, prečo stále verím, že hry s grafikou (štýlom) ako TF2 budú také pecky ako TF2?