Má zmysel ísť ďalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Má zmysel ísť ďalej?

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Ahojte vospolok :) bol by som rád keby ste mi trošku poradili...mám taký problém...keďže je to téma o vzťahoch atď ...aby sme nebol off-topic ideme na to... pred asi mesiac som si len tak z rozmaru začal písať s dievčaťom, ktoré pôjde k nám na školu :) všetko išlo ako po masle .... každý deň som si snou písal okolo 5 hodín...vlastne tak je to aj doteraz ale niečo sa zmenilo...dohodli sme si stretko...dala mi číslo atd...odvtedy sme si aj smskovali (teda viac krát napísala prvá)... no a prišiel osudný moment :D na stretku som si všimol že sa trošku nasilu smeje...a trošku som si pokukal aj gestikuláciu a tiež bola nesvoja...a ani ja som sa nedokázal odviazať...bol to fail...sama mi povedala že som bol nejaký vystresovaný (možno to bolo aj tým že ma tam sledovala bývala :lol: )... toto bolo ešte všetko normal...lenže potom mi začala písať o svojom bývalom...aký je užasný...nič mu nechýba...je pre nu ten najlepší etc... (btw. ten bývalý ju už 4x nechal)...snažil som sa jej to vyhovoriť ale aj tak sa sním stretla a dozvedel som sa že sa tam 3 hodiny olizovali :x najprv som chytil nervy a chcel som tomu prckovi rozbiť hubu 8) ale keď som zistil že má 15 tak som sa len zasmial a nechal to tak.... a stalo sa to čo každý očakaval...zase sa na nu po 2 dnoch vysral :lol: (tak jej treba ked je emocionálne nevyzretá) ... potom sa mi vyplakávala... lenže som ju viac krát odbil lebo sa mi po tom čo to spravila hnusila, napríklad vraj kradnem ilúzie...alebo som "pán dokonalý", potom sa mi za to ospravedlnovala..... a to zobrala športovo...a aj tak mi smskuje (aj dnes) .. lenže neviem či to má nejakú šancu ísť ďalej...viem že má hlavičku v oblakoch aj ked sa ju snažím tahať naspäť na zem...neviem čo sa mi to darí... má zmysel sňou pokračovať? dokážem na ňu rýchlo zabudnúť ale už som si na nu zvykol tak sa presvedčujem či je to nutné :D ... ja 18 ona 16.. za každú radu dík :)
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Má zmysel ísť ďalej?

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ze sa vobec s takou aj zaoberas ktora pouziva teba ako rezervu pri rozpade jej vztahu s jej "panom dokonalym"kasli na nu a zaidne vyplakavanie ajsne??Proste ju posli do pecka...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Nevyzeráš, že by si bol v tomto smere nejako nevyzretý, takže by ti mohlo byť aj jasné, že toto zmysel nemá. Dievča buď nevie, čo chce alebo ako bolo spomenuté nadomnou, má ťa len ako rezervu. Čím skôr ju pošleš do riti a začneš si hladať novú babu, tým skôr budeš mať pokoj.
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Veď práve v tom je ten problém...že ja viem čo chcem..ale ona je ešte decko... čo by bolo lepšie ?? úplne ju vymazať s mojho života? alebo s ňou ostanem kamarát?? lenže potom budem stále na to myslieť čo mohlo byť a nie je a tak...proste by ostali vo mne spomienky...neviem či mi to za to stojí...a ešte keď ju budem stretávať každý deň :/
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

To je škoda, že to je tak. Môj a tvoj vzťah je vekovo totožný, ale ja som zrejme (aspoň podľa môjho názoru) natrafil na dievča, ktoré vyzerá, že vie, čo chce a aj sa podľa toho správa.
Čo ti poradiť. Ak si myslíš, že kebyže to necháš tak, tak by si si to vyčítal ešte dlhú dobu, môžeš niečo skúsiť. Ak ešte nemáš skúsenosti, ako takéto typy vzťahov dopadnú, tak to vyskúšaš na vlastnej koži a bude to pre teba najlepšie poučenie. Neželám ti nič zlé, to určite nie, ale s takýmto typom vzťahu som raz prišiel do kontaktu a je skoro nulová šanca, že by to mohlo dopadnúť na spokojnosť oboch strán.
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Ono je to fakt škoda... lebo sa nevie rozhodnúť...viem že až neskôr si uvedomí čo stratila...ale to už bude neskoro lebo viem že nou začnem pohŕdať..vyskúšam šokovú terapiu :D úplne jej prestanem odpisovať...buď jej začnem chýbať a príde za mnou... alebo bude mať pokoj...ostanú ryhy na srdci ... ale tie sa časom zacelia... inak to nevidím.... je to stratený prípad :D
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Dá sa to vyriešiť aj ignorovaním, čo spomínaš. Buď-alebo. Ale musíš rátať s tým, že nastane aj to horšie a ty budeš ten najhorší človek na svete z pohľadu tej baby, lebo si ju začal ignorovať... :|
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nedosiahnes tym nic.Bud ju budes ignorovat ona za tebou pride a bude to take iste ako predtym alebo ti povie "ty si ale ko*ot" a bude cakat ze budes dotierat ty.Byt tebou seriem na to a to hned
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

preco toto co si tu napisal nepovies jej ? ... ak si povedal a nepobrala, tak tomuto vlaku radsej co najskor zamavaj :-)
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Ja tomu vlaku už pomaly mávam :) ... vieš prečo jej to nepoviem?? lebo za prvé je to ešte príliš skoro...a za druhé, nie je na to pripravená a ja to viem... včera ma zase naštvala tak sa hrám na pána urazeného :D ... tak mi aspoň poradťe ako sa jej mám zbaviť...aby ju to akokoľvek ranilo...to by som fakt nechcel...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na co je moc skoro ? na to povedat jej ze podla teba robi chu**** ? :-) na taku vec neni nikdy dost skoro :-D :-D

to ze sa hras na urazeneho je to najhorsie ... pretoze sa nedozvie co vsetko ta zere ... nebud jak ohrdnuta milenka, vsetko jej povedz a uvidis ... a ked to nechces riesit, tak jej normalne na rovinu povedz ze sa s nou trebars necces stretavat :-)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Podla mna ta ma v zalohe... Teraz je nanho nastvana pretoze ju zase nechal, ale ked jej byvaly si bude chciet uzit tak pojde za nou a zase zacnu spolu chodit :) Sice je mozne ze dostane rozum, ale to pochybujem. Na tvojom mieste by som jej vsetko povedal a mozno ju tvoje slova osvietia, ak nie tak ju posli kade lahsie. Mohol by si sa do nej zalubit a ona pokial nedospeje bude robit to iste, takze by sa sa zbytocne trapil. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to jasné, preč s ňou a rýchlo ! :) :smt006
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Možno ma má ako zálohu...a možno ma berie ako staršieho brata (kedže je jedináčik :D ) alebo ako najlepšieho kamoša, ktorému hovorí všetko ... ona sa na neho nenaštvala pretože čakala že to takto dopadne... ale aj tak tam išla čo ma dosť mrzí :/ ... Dokonca si možno myslí že o nu nemám zaujem pretože som dosť prieberčivý...alebo dobre vie že ma môže mať a manipuluje...neviem čo si mám myslieť...alebo ju vezmem niekde von a skúsim jej niečo naznačiť...ale ked sa stalo toto, čo sa stalo...tak viem že je citovo labilna...a bohvie čo čakať.... Have you got any idea? ?)

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2010, 22:21)
OK...teraz som sa presvedčil ako to je v skutočnosti...zase chce ísť za ním.....ako sa spieva v jednej pesničke od BFMV - "THE END".... len teraz ako ju pošlem dpč....aby ju to nebolelo asi pojdem von s jej spolužiačkou ktorú neznáša...dúfam že ju to napadne v tej zasnívanej hlave...it was " fighting for nothing "....
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Vravel som že za ním polezie :/ Škoda že to mezdi vami nevyšlo... V jej veku by malo mať v hlave jasno, ale čo už :)
Myslím si že to že pôjdeš s jej kamarátkov vunku nebude pre nu príjemne, a nevieš ako si to môže ona vysvetliť.
Ja by som ti odporúčal stretnuť sa snou a normálne sa snou o tom porozprávať (všetkom) a ukončiť to, vtedy to bude asi najlepšie a hneď bude mať jasno. ;)
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Som teraz trošku ako Pentagon :D nech si to vysvetlí ako chce... čo si navarila ...to si aj zje... jj pojdeme a zase budem za debila lebo "vymýšlam sprostosti ...etc" keď si už toto nevysvetlí správne tak je potom fakt drbnutá na hlavu a neviem čo som na nej videl...
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

:D ste hnusni k zenam :D ale tentokrat suhlasim, holka nevie co chce, a ako si napisal, je este nevyzreta co sa tyka tychto citovych veci...

ako ju poslat dpc?
nie ignoracia, ale rozhovor..
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

povedz jej rovno ze koniec.naco este cakas :smt033
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

a povedz jej dovody.. nech sa dievca zamysli trochu, to je pomoze..zvlaast ked jej to povie clovek, kt. je starsi, opacneho pohlavia, a zalezi jej na nom :D
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

to citizen: keby sa mi to zdalo také ľahké tak sem asi ani nebudem písať :) ... ale ja som napísal... takže vyvoď si z toho záver...
for all: A myslíte, že ako mi bude ten rozhovor príjemný?? veď len teraz keď si na to zase spomeniem tak mi tep stúpne minimálne na 80 od nervov (dá sa to dobre využiť pri športe :D , ako rozcvička ) ... trošku si to aj vyčítam že kde som spravil chybu...a myslím že by som sa jej nevydržal pozerať do očí a toto povedať, to je na tom asi najhoršie... neznášam pocit prehry :D , ale to je už iná kapitola ..
Napísať odpoveď