Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
-
Peter_Retep
VIP
Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)
rada zadarmo
ak mas pri nej blizko svoju tvar, dostatocne blizko na bozk a ona do 3 sekund neodvrati svoju tvar chce ta pobozkat.....v praxi odskusane nespocetne velakrat 
Preboha načo by som v takej situácii čakal nekonečné 3 sekundy? Keď už sa dostanem do tohto bodu, tak aj 0.5 sekundy je veľaPeter_Retep napísal:rada zadarmoak mas pri nej blizko svoju tvar, dostatocne blizko na bozk a ona do 3 sekund neodvrati svoju tvar chce ta pobozkat.....v praxi odskusane nespocetne velakrat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a nezabudni pri tom ockom kuknut na hodinky, ci to skutocne boli 3 sekundy
... to berete nejak moc vedecky 
Dobre Ti radím, vyser sa na spolužiačku, taký vzťah nemá budúcnosť, budete si riadne liezť na nervy, to mi ver...
Zas iba kvôli tomu, že to je spolužiačka, to nemusíš hneď pochovávať. Moji rodičia sa poznajú od 1.ročníka na strednej škole, odvtedy sú aj spolu, takže v tom by som vyslovene nejaký problém nehľadal.TenDruhy napísal:Dobre Ti radím, vyser sa na spolužiačku, taký vzťah nemá budúcnosť, budete si riadne liezť na nervy, to mi ver...
Tiež si myslím, že to nie je problém. Veď ak to nevyšlo niekomu, prečo by to nemalo vyjsť tomu druhému?eldzi napísal: Zas iba kvôli tomu, že to je spolužiačka, to nemusíš hneď pochovávať. Moji rodičia sa poznajú od 1.ročníka na strednej škole, odvtedy sú aj spolu, takže v tom by som vyslovene nejaký problém nehľadal.
A ináč chalani, dneska som šiel do toho, a podarilo sa !!!
Povedal som jej čo k nej cítim, a ako z čistého neba záblesk, a už si len pamätám, že sme sa bozkávali
Vidíš a presne o tom to je, načo čakať?
Gratulujem, nech vám to dlho vydrží 
Ahojte,pridal som sa aj na toto fórko,lebo by som potreboval pomoc.Totiž som veľmi dobrý kamarát s jedným dievčaťom,asi 6 rokov spolu vyrastáme vo folklóre.Lenže ja už k nej dlhšie cítim niečo viac...Naznačujem jej,že mi na nej záleží,robím čo sa dá,len akosi sa mi zdá,že ona váha,neviem či jej nedochádza,aj keď po tom čo som jej naznačoval by to došlo aj idiotovi...Mal som aj dosť šancí,povedať jej otvorene,čo k nej cítim,keď sme sami,no lenže vždy prišiel ten stres.Nejako poradiť,ako byť smelší,ja viem,čítal som aj to čo ste písali,s tým jazykom do úst....
.... ale zasa na druhej strane,je pravda že nemám čo stratiť a aby som vedel či sa pozrieť po inej alebo pokračovať,jediný ,,problém" je,že je strašia o 1 rok.Neviem či je to síce problém,no neviem....neviem...ako...
vek nie je problem, pokial si rozumiete... sam si povedal, ze nemas co stratit, tak to skus nejako vyraznejsie..mozno caka kym urobis nieco, co ju dostane, nie len dvojzmyselne narazky, tych sa mozno napocuva bezne velape3ik napísal:Ahojte,pridal som sa aj na toto fórko,lebo by som potreboval pomoc.Totiž som veľmi dobrý kamarát s jedným dievčaťom,asi 6 rokov spolu vyrastáme vo folklóre.Lenže ja už k nej dlhšie cítim niečo viac...Naznačujem jej,že mi na nej záleží,robím čo sa dá,len akosi sa mi zdá,že ona váha,neviem či jej nedochádza,aj keď po tom čo som jej naznačoval by to došlo aj idiotovi...Mal som aj dosť šancí,povedať jej otvorene,čo k nej cítim,keď sme sami,no lenže vždy prišiel ten stres.Nejako poradiť,ako byť smelší,ja viem,čítal som aj to čo ste písali,s tým jazykom do úst........ ale zasa na druhej strane,je pravda že nemám čo stratiť a aby som vedel či sa pozrieť po inej alebo pokračovať,jediný ,,problém" je,že je strašia o 1 rok.Neviem či je to síce problém,no neviem....neviem...ako...
-
Janio
Zablokovaný
pe3ik - Tak s tým ti nikto neporadi skúšal si pred zrkadlom čo a ako je povieš, choď snou niekde vonku sprav dobrú atmosféru a jej to povec. To aby si sa osmelil tak možno nejaký ten poldecák uliať do seba 
A ten 1 rok sa strati takže v tom problém nevidím
Janio napísal:pe3ik - Tak s tým ti nikto neporadi skúšal si pred zrkadlom čo a ako je povieš, choď snou niekde vonku sprav dobrú atmosféru a jej to povec. To aby si sa osmelil tak možno nejaký ten poldecák uliať do seba
alebo si dja tych poldecakov torchu viac, a mozes sa nato potom vyhovorit, ak to nedopadne dobre
A ja ti poradím, že určite si nič nenalievaj, to je tá najväčšia sprostosť. Vyhovoriť sa nato síce potom môžeš, ale budeš akurát tak za ešte väčšieho blbca. Skús to radšej bez alkoholu a iných látok. Nemáš čo stratiť, to je pravda. Takže si to tak aj povedz. Buď to vyjde alebo nie a môžeš pozerať po inej.
Tak dík,osmelil som sa,idem do toho,držte palce 
Niektori ludia ako ja by dali cokolvek za to aby mali prilezitost vyjadrit city.Ja som to skusil a vyslo to.Bolo mi lepsie ked som vedel na com som a ze nic nebude.A teraz by som nevahal ani sekundu
Snaz sa hlavne navodit uvolnenu atmosferu, a sleduj AKO SA NA TEBA DIVA. Ked nema povestne iskry v ociach, nepomoze ti ani svatena voda. A ak ich tam nema ZATIAL tak vymysli program, pri ktorom sa bude citit super, a ked sa uz bude citit super, a ani vtedy tam nebudu a bude sa na teba pozerat ako na kazdeho ineho kamosa, ci spoluziaka, tak ani nemusis o tom hovorit. Nezabudni ze rec tela povie viac ako slova.
-
KaptMichal
King
Co takto si to pekne vydiskutovat niekde vonku? V skole?. Chat nieje ta najspravnejsia volba. Za prve podla mna nici sebavedomie ked dojde k realnemu stretku a za druhe je podstatne chudobnejsie rozpravat sa s niekym cez internet.ale poriadné správyská, dlhé aj na niekoľko riadkov
//
Fuha som si nevsiomol ze to ma az tri strany. Tak vymazte ked chcete
-
Peter_Retep
VIP
vyznat sa z citov... nie nie a este raz nie...najvacsia sprostost, lebo baba potom zisti ze vas moze manipulovat alebo horsie povie vam ze k vam nic neciti. Proste treba si to zariadit aby ona tuzila po vas, to je cele
Dúfam že táto téma je na to dostatočne vhodné ale potrebujem radu. Pred piatimi mesiacmi som spoznal jedno dievča(vek 16 a naživo nie cez net), najprv sme občas len tak prehodili pár slov,pozdravili sa ,ale asi pred dvoma mesiacmi sme si dali na seba aj kontakt písali sme,volali aj celé hodiny,dva krátsme boli spolu von bolo o čom rozprávať.... dohodli sme sa že zas pôjdeme spolu ,ale asi od doby pred mesiacom sa to ťahá tak že každý piatok/sobotu nemôže...... má isť do mesta s mamou ale nejde,ide sa v sobotu učiť , ale nakoniec sa neučí a ide chlastať s kamoškami, má meniny a tiež nešla ale tak keby cíti ku mne asi niečo viac aspoň ma pozve ale tak okrem tých mením ma v kuse takto odbíja..... nwm čo dalej tak mi prosím helpnite
Mna tiez tak raz jedna odbijala...pisal osm jej smsky, a ona stale niekde akurat isla, alebo mala nieco na plane, tak so mjej jedneho dna zavolal surovo, ked ma napadlo, pozval som ju na drink, opytal sa ''ides, nejdes?' Povedal som cas, povedal som kde ju vezmem...a z toho sa uz nevykrutila
Tak sme potom sli...skus tu holku zahnat nejak do kuta...nebudem ti davat nejake specificke rady, musis sam vediet, a najst sposob...proste zahnat ju do kuta myslim asi tak, ze jej na rovinu das moznosti 2, bud ides alebo nie...alebo jej proste napis, ze dnes vecer oosmej pred jednotou, uvidime sa tam
Mozno sa zlutuje a nenecha ta tam cakat...
-
Fabo
Hardcore addict
pripadne ides/nejdes, posledna sanca, rozhodni sa.