Príkazový riadok - vymazanie histórie príkazov
Príkazový riadok - vymazanie histórie príkazov
Prosím Vás aký je príkaz na vymazanie histórie príkazov z CMD na Windows 7 ???

Re: Príkazový riadok - vymazanie histórie príkazov
klavesova skratka je ctrl+alt+F7. prikaz neviem
To mi nefunguje ... už som to skúšal !!!3PO napísal:klavesova skratka je ctrl+alt+F7. prikaz neviem
testovane na win 2003, 2008, XP.
Mno však práve pre to som napísal že pre Win 7 !!! ... zapnem tam CMD a keď stlačím tú kombináciu nič sa nedeje !!!3PO napísal:testovane na win 2003, 2008, XP.
tak skus alt+f7 . podla manualu by to malo stacit. ja stiskam i ctrl a nikdy mi to problem nerobilo
Huh ... teraz tak na to pozerám a nvm či je to to isté ... ak zadávam príkazy cez skratku Win + R a príkaz cmd ... alebo len Win + R -> a práve odtiaľto potrebujem vymazať príkazy histórie !!!
tak to je nieco uplne ine. ty potrebujes vymazat historiu RUN (teda ak som to spravne pochopil)
stlac win+r napis regedit. preklikaj sa do "zlozky" HKEY_CURRENT_USER → Software → Microsoft → Windows → CurrentVersion → Explorer → RunMRU.
napravo uvidis "subory" pomenovane a,b atd. vedla nich budu uvedene prikazy ktore ci cez RUN spustal. odstan vsetky co potrebujes tlacitkom delete (potvrd zmazanie). ak nezmiznu restartni masinu. testovane dnes pre istotu na Viste. sedmicku nemam ale malo by to byt to iste
stlac win+r napis regedit. preklikaj sa do "zlozky" HKEY_CURRENT_USER → Software → Microsoft → Windows → CurrentVersion → Explorer → RunMRU.
napravo uvidis "subory" pomenovane a,b atd. vedla nich budu uvedene prikazy ktore ci cez RUN spustal. odstan vsetky co potrebujes tlacitkom delete (potvrd zmazanie). ak nezmiznu restartni masinu. testovane dnes pre istotu na Viste. sedmicku nemam ale malo by to byt to iste
Mno pozerám to na XP a tam je len: Explorer -> FileExts -> .adobebridge -> OpenWithProgids
alebo idem z Explorer -> Run a nvm to otvoriť !!! ... Dík zatiaľ a Karma + !!!
alebo idem z Explorer -> Run a nvm to otvoriť !!! ... Dík zatiaľ a Karma + !!!