Pokroky v sociálnom živote
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc! Mám strach z dievčat! (A už aj viem prečo)
...ja by som tú radu od nordkapp_pb troška vylepšil. Kedysi som si takto s kamošom uťahoval z predavačiek v stánku. Prídeš k okienku a vypýtaš si časopis, ktorý 100% neexistuje, ale tvár sa že áno...napr. STREPTOKOK...
-
Old Dirty Bastard
Guru
a natrafí na nejakú nervóznu babku, čo ho okríkne a bude z toho v depresii, ešte viac znechutený :D keď sa nedokáže spýtať koľko je hodín, tak prdel z ľudí si bude robiť imho len veľmi ťažko.
-
qwerty-xyz
mozno by ho len stacilo opit, priviazat o postel, ruky, nohy a posadit k nemu dievca ktore by sa s nim rozpravalo. Ktohovie, mozno by na prvykrat odpadol, ale po dvoch fackach by bol ready zase. Po par hodinach za predpokladu zeby nezaspal, by mu to mozno aj pomohlo.Grim-Reaperka napísal:...ja by som tú radu od nordkapp_pb troška vylepšil. Kedysi som si takto s kamošom uťahoval z predavačiek v stánku. Prídeš k okienku a vypýtaš si časopis, ktorý 100% neexistuje, ale tvár sa že áno...napr. STREPTOKOK...
a zabralo by to pretoze chlapec by bol tymto sposobom "zahnany do kuta" a nemohol by zo situacie utiect v ziadnom priapade, ..... a ked je clovek zahnany do kuta tak sa spamata, . . . chce sa branit a v tomto pripade to bude len a len dobre,
A možno by po takej tvojej terapii nechcel už v živote nikoho vidieť ani na obrázku
Každopádne ľutovania bolo dosť Henky, začni niečo robiť, ako tu padol návrh, skús to možno formou nejakého žartu, to s tým novinovým stánkom sa mi páčilo, síce mám svoj vek, ale ak sa budem nudiť, tak to vyskúšam s tým neexistujúcim časopisom 
-
qwerty-xyz
eldzi napísal:A možno by po takej tvojej terapii nechcel už v živote nikoho vidieť ani na obrázkuKaždopádne ľutovania bolo dosť Henky, začni niečo robiť, ako tu padol návrh, skús to možno formou nejakého žartu, to s tým novinovým stánkom sa mi páčilo, síce mám svoj vek, ale ak sa budem nudiť, tak to vyskúšam s tým neexistujúcim časopisom
No za predpokladu ze by to skutocne bola diagnoza, neviem ci by si "hodenim do vody" nespravil viac skody ako osohu.
Tym sa nepriklanam k moznosti, ze by to bola diagnoza. Nie som expert takze sa nemozem priklonit k ziadnej variante, jedno vsak viem: ludia pred sebou svoje chyby a nedokonalosti radi ospravedlnuju a skryvaju za latinske slova.
Tym sa nepriklanam k moznosti, ze by to bola diagnoza. Nie som expert takze sa nemozem priklonit k ziadnej variante, jedno vsak viem: ludia pred sebou svoje chyby a nedokonalosti radi ospravedlnuju a skryvaju za latinske slova.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a co nove si podnikol ? alebo stale este iba places nad svojim stavom a vyhovuje ti to ??? 
Ale podnikol. A výsledkom toho, že som skoro dostal mozgový srdcový infarkt. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pokial iba skoro tak to robis pod svoje moznosti
...
Skusil som pouzit Zoznamku. Nechci vediet, kto sa mi ozval. Dobre, ze mi oci nevyskocili. 
-
Francek
Star
Chceme vediet 
Bývalá? Alebo mamina?Mr.Henky napísal:Skusil som pouzit Zoznamku. Nechci vediet, kto sa mi ozval. Dobre, ze mi oci nevyskocili.
Škaredé jak cesta do roboty.
-
Grim
Darca
...aha a ty si čakal že sa ti hneď ozve nejaká intelientná sexbomba, že?...si strašne preberačný, to je tvoj problém...mohol si si s ňou aspoň popísať...
-
qwerty-xyz
Mr.Henky napísal:Škaredé jak cesta do roboty.
Tak tak si moc preberacny.To dievca co som stretol na stanici co som spominal par prispevkov dozadu tak tiez nebolo pekne ale bola skvela povahovo.A stoji mi za to kecat s nou ked ma nieco v hlave.Naco mi je sprosta sexbomba?
Kto tu hovorí o sexbombe? Sexbombu môžem okašľať, o to viac, keď moja predstava sexbomby sa totálne líši od zabehnutých predstáv. Ale čo je veľa, to je veľa. Ony nie že neboli pekné. Ony boli vyslovene otrasné, jak vystrihnuté z hororu. Totálny extrém.
-
Grim
Darca
...zas nepreháňaj...daj nick...
Nemienim nikoho verejne potupovať.