Chladiaca podložka pod notebook
-
Black.Raven
Medium Star
aj ja som zháňal chladiacu podložku pod notebook, avšak sa mi nechcelo do nej investovať "ťažké" peniaze, tak si niečo také vyrobil.
Je zhotovená zo sololitu. oblepená tapetou, boky - klasická doska. Za ventilátory som strašne povďačný Fuxxovi, ktorý mi ich daroval.
Napájanie je zabezpečené adaptérom 12V zo siete s regulovateľným elektrickým potenciálom od 3V-12V. Táto podložka ma nestála prakticky nič, keďže všetko čo som na ňu potreboval som našiel doma - prakticky to bol odpad.
Prikladám foto, a dúfam, že som niekoho týmto inšpiroval. V pohode zodpoviem na každú otázku týkajúcej sa tejto podložky.
Je zhotovená zo sololitu. oblepená tapetou, boky - klasická doska. Za ventilátory som strašne povďačný Fuxxovi, ktorý mi ich daroval.
Prikladám foto, a dúfam, že som niekoho týmto inšpiroval. V pohode zodpoviem na každú otázku týkajúcej sa tejto podložky.
-
Black.Raven
Medium Star
Re: Chladiaca podložka pod notebook
takze kupil som coolermaster notepal u2 a rozdiel medzi aktiv a pasiv je 1-2 stupne
naprd to chladi a rozdiel oproti teplotam bez podlozky su 4 stupne..mal som ostat pri podlozeni knihou vyslo by to o 25€ lacnejsie..bieda